Çok sorup bunaltmak istemem ama bir hafta jillian bir hafta t25 şeklinde değişimden mi bahsediyorsun?Jillian ve t25 en etkilileri. Değişimli yapabilirsin. Bunların yanına da inceltici sporlar ekleyebilirsin. 2X15 ya da 2X25 set şeklinde. Mesela kick side squat normal squata göre daha çok işine yarar. Kendi başıma yapmayı sevmiyorum dersen miley leg workout var.
Önce kendi temponu bul ama programları yarım bırakma sevmesen dahi tamamlamaya çalış. Mutlaka faydası olur.
Yarın size bu pozdan vereyim mi?
Yoo istediğin kadar sorabilirsin sorun yok. Evet ya da on günde bir.Çok sorup bunaltmak istemem ama bir hafta jillian bir hafta t25 şeklinde değişimden mi bahsediyorsun?
Haklısın sorumu cevaplamışsın ben yazarken. Şu an tahmin ettiğin gibi çok hevesliyim ama bıkabilirim. Jillianla yarın başlıyorum o zaman.Bir de yeni başlamışsın bir hevesle hepsine yüklenme, bıkar bırakırsın. Önce 5 gün sadece Jillian ya da t25 yap. Sonra bacak hareketi ya da videosu ekle. Böylece hem temponu artırmış hem de aynı şeylerden sıkılmamış olursun.
Rica ederim gel topiğe, spor sonrası yaptıklarını yaz. Hem motive olursun hem de sorularına yardımcı olurum.Haklısın sorumu cevaplamışsın ben yazarken. Şu an tahmin ettiğin gibi çok hevesliyim ama bıkabilirim. Jillianla yarın başlıyorum o zaman.
Yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim.
Merhaba, boy kilo bir de spor geçmişin var mı? Spora ne kadar vakit ayırabilirsin?
ver ver ver ver ver ver ver ver ver ver ver ver
Tamam tamam çok ısrar ettinizVeeer.
yarını sabırsızlıkla bekliyorummmTamam tamam çok ısrar ettiniz
Bekle güzelimyarını sabırsızlıkla bekliyorummm
Boyuna göre kilon fazla. Öncelikle bize yararı olmayan hazır ve işlenmiş gıdalara ve gazlı içeceklere güle güle diyoruz.Boyum 155 kilom 59. Spor geçmişim yok. Sadece eskiden her gün saatlerce yürüyüş yapardım. Bayagı bir zaman oldu ama. Spora her gün vakit ayırmak istiyorum. Hayat tarzımı degiştirmeye karar verdim.
Gececi tayfanın çoğu banlı canım. Ondandır. Sitenin ağır topları yok.yıne ben geldımmsıte cok durgun bugun .. banlananların arkasından yas mı tutuyonuz kızlar
Canım sen konuşmadan neden çıktın?Günaydın fıstık tanelerimmmmm
GunaydinnnnnnnnCanım sen konuşmadan neden çıktın?
Herkese günaydın bu arada :)
Çok iyi valla, maşallah :)Geceden kalma Bildirimim geliyor
15 dk ısınma
160 squat
50 dambil la kol çalışma
50 sopa ile bel çalışma
50 dambilla bel çalışma
10 dambilla bilek çalışma
50 twist
abs workout (ilk defa yaptım çok zorlandım kısmen yapabildim. Boynumu çok zorladi)
Selulitsavar dvd hepsi
Soguma
Sagol canım yatisim 1.30 buldu. Abs bana çok zor geldi sizinde boynunuz çok ağrımiş miydi. Hangi videoya bakarak yapıyorsunuz? Ben simülasyon olanla yapmaya çalıştık 8 dk olan hani. Moralim bozuldu biraz çok zor hareketler. Belimin incelmesini çok istiyorum. Karamsarlık çöktüÇok iyi valla, maşallah :)
Sakın sakın karamsarlık yok, ben absi ilk yaptığımda boynumu bile hareket ettiremiyordum kaç gün öyle gezdim, yani çok normal moral bozmaya gerek yok. Ben şunu yapıyorum:Sagol canım yatisim 1.30 buldu. Abs bana çok zor geldi sizinde boynunuz çok ağrımiş miydi. Hangi videoya bakarak yapıyorsunuz? Ben simülasyon olanla yapmaya çalıştık 8 dk olan hani. Moralim bozuldu biraz çok zor hareketler. Belimin incelmesini çok istiyorum. Karamsarlık çöktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?