fitim fitsin fit (squat)

Ya burda ilk koyduğun hareketten mi 70/-80 tane yapıcaz?
O hareketkn adi 'Squat'
Kalcanin sekillenmesinde sekillenmesinde ve bacak +Kalcanin kaslanmasinda yardimci olur
Isınma hareketlerinden sonra Setler halinde veya tek set halinde ister programa uyarak ister kafandan belirlediğin sayı kadar yapabilirsin.

Teşekkürler.Peki Göbek ve bacak incelmesi için önce göbekten zayıflamam mı gerekiyor.hani sıkılaşınca göbeğe bir şey olmaz dimi

Teşekkürler.Peki Göbek ve bacak incelmesi için önce göbekten zayıflamam mı gerekiyor.hani sıkılaşınca göbeğe bir şey olmaz dimi
Tabi eğer yağ oranın fazlaysa iyi bi diyetle destekleyebilirsin
Önce erir göbek bölgendeki yağ sonra da kasa cevirirsin
Bunun için mekik çekebilirsin
Squat bel e de etki ediyor

Bacak için de çeşitli egzersizler var
Sen hangi bölgenden şikayetçisin
Kilon boy kac
161 kilo 58 bi ara 48lerdeydim hızlı hızlı aldım ama bariz bi fark yok.çok fazlalığımda gözükmüyor bacaklar biraz Tombul onun dışında iyi.göbek desen sabah akşam ac tok çok fark ediyor.omuzlarım geniş diyorlar belki o çok kilolu göstermiyordur.Ama işte yazın Göbek çok farkediyor anlamıyorum nasıl bu kadar fark olabiliyor.bazen hamile gibiyim bazen hafif bi çıkıntı

Kızlar bugün 6.günüm ve bacak ağrım tamamen geçti.. çok rahat yapabiliyorum artık squatı.. 6.günde bile inanın farkı anlayabiliyorum.. bir ay sonra ağırlıklı squat a başlıcam..Ayrıca bugün yaptıklarımı paylaşayım
80 squat
40 işeyen köpek
40 arkaya tekme
40 mekik

Insan spor yaptıkça daha mutlu hissediyor kendini

Çok iyi canım :)

Harika:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…