- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
O hareketkn adi 'Squat'Ya burda ilk koyduğun hareketten mi 70/-80 tane yapıcaz?
Teşekkürler.Peki Göbek ve bacak incelmesi için önce göbekten zayıflamam mı gerekiyor.hani sıkılaşınca göbeğe bir şey olmaz dimiO hareketkn adi 'Squat'
Kalcanin sekillenmesinde sekillenmesinde ve bacak +Kalcanin kaslanmasinda yardimci olur
Isınma hareketlerinden sonra Setler halinde veya tek set halinde ister programa uyarak ister kafandan belirlediğin sayı kadar yapabilirsin.
Tabi eğer yağ oranın fazlaysa iyi bi diyetle destekleyebilirsinTeşekkürler.Peki Göbek ve bacak incelmesi için önce göbekten zayıflamam mı gerekiyor.hani sıkılaşınca göbeğe bir şey olmaz dimi
Bacak için de çeşitli egzersizler varTeşekkürler.Peki Göbek ve bacak incelmesi için önce göbekten zayıflamam mı gerekiyor.hani sıkılaşınca göbeğe bir şey olmaz dimi
161 kilo 58 bi ara 48lerdeydim hızlı hızlı aldım ama bariz bi fark yok.çok fazlalığımda gözükmüyor bacaklar biraz Tombul onun dışında iyi.göbek desen sabah akşam ac tok çok fark ediyor.omuzlarım geniş diyorlar belki o çok kilolu göstermiyordur.Ama işte yazın Göbek çok farkediyor anlamıyorum nasıl bu kadar fark olabiliyor.bazen hamile gibiyim bazen hafif bi çıkıntıBacak için de çeşitli egzersizler var
Sen hangi bölgenden şikayetçisin
Kilon boy kac
Squat sonrası esneme hareketlerini yaparsan düzenli bir şekilde bir şeycik olmaz.Üst bacak kalın daha kalınlaşmazmdim dimi? Squatle
Tamamdır o zaman başlıyorum bugün yarınSquat sonrası esneme hareketlerini yaparsan düzenli bir şekilde bir şeycik olmaz.
Bağa yoh midurtamam sanada atcam hani kızlar halter kaldırırken arkadan cekiyolarya oyle seksuuuu resimler yollıycam
En güzel bildirimSlm tatlilaarrr nasilsiniz bakalm
benim bugünkü bildirimim
1 saat kizimla parkta oynamak ve 1 saatte yürüyüşyarin büyük bir bildirim yapicam
Kıskandığım için değil valla böyle bir vücudum olsunn istemezdim.. Ebru şallının fiziğini çok beğeniyorumbu kızında genel olarak fizigi guzel ama bacakları bozuluyor bunlarında ya fazla spor yapınca
Can sıkıntısı işte :/ Haftaiçi haftasonunu bekliyorum, haftasonu da evde kös kös oturuyorum.nasılsın fistigim
Çok iyi canım :)Kızlar bugün 6.günüm ve bacak ağrım tamamen geçti.. çok rahat yapabiliyorum artık squatı.. 6.günde bile inanın farkı anlayabiliyorum.. bir ay sonra ağırlıklı squat a başlıcam..Ayrıca bugün yaptıklarımı paylaşayım
80 squat
40 işeyen köpek
40 arkaya tekme
40 mekik
Insan spor yaptıkça daha mutlu hissediyor kendini
Harika:)Kızlar bugün 6.günüm ve bacak ağrım tamamen geçti.. çok rahat yapabiliyorum artık squatı.. 6.günde bile inanın farkı anlayabiliyorum.. bir ay sonra ağırlıklı squat a başlıcam..Ayrıca bugün yaptıklarımı paylaşayım
80 squat
40 işeyen köpek
40 arkaya tekme
40 mekik
Insan spor yaptıkça daha mutlu hissediyor kendini
Hosgeldın bitanemm nasilsinnFıstıklarım ben geldimmmmm
İyiyim bebegim sen nasılsn bakınıyorum öyle valla özledim siziii :)Hosgeldın bitanemm nasilsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?