fitim fitsin fit (squat)

Tamam siz de durumlar nasıl başladığınız beri oldu mu popolar öyle :)
hemen olmuyor tabiki ama eskisine göre çok çok daha iyi ve selülitler gitti artık .. bazı arkadaşlarımız tam kıvamına ulaştı, ulaşma aşamasında olanlarda var. ama düzenli yapmak gerek mesela ben daha 1.5 aydır yapıyorum ama eskiye göre büyük bir değişim var daha kalkık ve daha düz bir popom var

bu kızında genel olarak fizigi guzel ama bacakları bozuluyor bunlarında ya fazla spor yapınca

bu kızında genel olarak fizigi guzel ama bacakları bozuluyor bunlarında ya fazla spor yapınca

ay yok ben beğenmedim yaaa kolları çok kaslı bence biraz daha narin olmalı ve bacaklar gerçekten kötü olmuş töbe yarabbim

evet bacaklarda bozuluyor fit ve kadınsı vucutları begeniyorum ben bizi dusunsenize kaslı falan ya

Ama şu fazla yapanlar kötü ya bellerin ince olması bile kötü geldi Gözüme bacaklar falan..bana sadece popo yeter hatta karın da düz olsa fena olmaz

Ama şu fazla yapanlar kötü ya bellerin ince olması bile kötü geldi Gözüme bacaklar falan..bana sadece popo yeter hatta karın da düz olsa fena olmaz
yani zaten öyle olmak için ağırlıkla çok çok fazla çalışmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…