hemen olmuyor tabiki ama eskisine göre çok çok daha iyi ve selülitler gitti artık .. bazı arkadaşlarımız tam kıvamına ulaştı, ulaşma aşamasında olanlarda var. ama düzenli yapmak gerek mesela ben daha 1.5 aydır yapıyorum ama eskiye göre büyük bir değişim var daha kalkık ve daha düz bir popom varTamamsiz de durumlar nasıl başladığınız beri oldu mu popolar öyle :)
Görsen popo lari anında başlarsın dilin tutulurTamamsiz de durumlar nasıl başladığınız beri oldu mu popolar öyle :)
dur dur özele bak oda seni yicekmiş pozu aynen öyleZeytini de yerim seni de yerimmm
Aynen ya attttdur dur özele bak oda seni yicekmiş pozu aynen öyle
Bunlar tam sporcu ya hayatları spor olmuş vallahibu kızında genel olarak fizigi guzel ama bacakları bozuluyor bunlarında ya fazla spor yapınca
ay yok ben beğenmedim yaaa kolları çok kaslıbu kızında genel olarak fizigi guzel ama bacakları bozuluyor bunlarında ya fazla spor yapınca
Görsen popo lari anında başlarsın dilin tutulur
Ama şu fazla yapanlar kötü ya bellerin ince olması bile kötü geldi Gözüme bacaklar falan..bana sadece popo yeter hatta karın da düz olsa fena olmazhemen olmuyor tabiki ama eskisine göre çok çok daha iyi ve selülitler gitti artık .. bazı arkadaşlarımız tam kıvamına ulaştı, ulaşma aşamasında olanlarda var. ama düzenli yapmak gerek mesela ben daha 1.5 aydır yapıyorum ama eskiye göre büyük bir değişim var daha kalkık ve daha düz bir popom var
Komik mi acaba a .)
Evet Canim :)Komik mi acaba a .)
Şaka mi yapıyorum sence gerçekten de görsen yapmaya başlarsın o gördüğün Fizikte olanlar da var bu topikte komik bişey soylemedimEvet Canim :)
Ay ne abartıyorsun ya..Onlara gülmedim..vardır tabi yaptılarsaŞaka mi yapıyorum sence gerçekten de görsen yapmaya başlarsın o gördüğün Fizikte olanlar da var bu topikte komik bişey soylemedim
yani zaten öyle olmak için ağırlıkla çok çok fazla çalışmak gerekAma şu fazla yapanlar kötü ya bellerin ince olması bile kötü geldi Gözüme bacaklar falan..bana sadece popo yeter hatta karın da düz olsa fena olmaz
Alay olarak değil popları görsen deyiş tarzına güldüm.Şaka mi yapıyorum sence gerçekten de görsen yapmaya başlarsın o gördüğün Fizikte olanlar da var bu topikte komik bişey soylemedim
Karın için ? Napıcazyani zaten öyle olmak için ağırlıkla çok çok fazla çalışmak gerek
absKarın için ? Napıcaz
ya ben halter kaldırıyodumyani zaten öyle olmak için ağırlıkla çok çok fazla çalışmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?