- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Seksi şey Halterli düşündüm de bi an seniya ben halter kaldırıyodumbıraktım sonra fazla geldi ya
Maşallahya ben halter kaldırıyodumbıraktım sonra fazla geldi ya
ahahahSeksi şey Halterli düşündüm de bi an seni
uvvvv öyle şeyler deme kızzz kalbime iner vallahiya ben halter kaldırıyodumbıraktım sonra fazla geldi ya
yaaaa ama bende istiyorummmahahahcok seksi oluyorum sana ozel bir resim atarım bi ara
ama zorladım vucudu sanırım agrı cektim bi sureMaşallah
tamam sanada atcam hani kızlar halter kaldırırken arkadan cekiyolarya oyle seksuuuu resimler yollıycamyaaaa ama bende istiyorummm
yırtık dondan çıkar gibi dedim heee :d
sabırsızlandım şimdiiiiitamam sanada atcam hani kızlar halter kaldırırken arkadan cekiyolarya oyle seksuuuu resimler yollıycam
At at atahahahcok seksi oluyorum sana ozel bir resim atarım bi ara
banada atcakAt at at
Sadece bana atttt
E tamam hadi sana da atsinbanada atcak
geçmiş olsun canım çokİyi geceler arkadaşlar ben bugun hastayım. Ateş ve titreme var. Sporumu da yapamiycamöptüm
Çok geçmiş olsunnnİyi geceler arkadaşlar ben bugun hastayım. Ateş ve titreme var. Sporumu da yapamiycamöptüm
Ya beni neden gruba almadınızÇok geçmiş olsunnn
Sen foto attın mi ben gruptan çıktım da göremiyorum bana atsana özelden n merak ediyorum
Bu topik haricinde özelde grubumuz var şartı ise iki haftadan daha da uzun bildirim vermek ve her gün spor yapıp buraya bildirmekYa beni neden gruba almadınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?