- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
İyiyim bitanem bendeİyiyim bebegim sen nasılsn bakınıyorum öyle valla özledim siziii :)
Topik çok sessiz kalmış nolmuş böyleİyiyim bitanem bende
Norwegian banliTopik çok sessiz kalmış nolmuş böyle
ben geldim geldimmmNorwegian banli
Lune gezmelerde
Melekes tıkka nerde bilmiyormm
Zeynepelif hasta
Selin buralardaydii
Bende hapsurup duruyorum aşkımkızlar ben geldim, çok fena şifayı kapmışım resmen titriyorum ya
of ya şu grip çok kötü yaBende hapsurup duruyorum aşkım
kızlar ben geldim, çok fena şifayı kapmışım resmen titriyorum ya
Bende hapsurup duruyorum aşkım
valla ya uf ben bugün güneşe aldandım fena çarptı rüzgarFıstıklarımmmm gecmiş olsun dikkat edın havalar cok degısken bu aralar valla
Buğdayim ashiimmmNorwegian banli
Lune gezmelerde
Melekes tıkka nerde bilmiyormm
Zeynepelif hasta
Selin buralardaydii
fıstıkkk naberrrBuğdayim ashiimmm
Gunes aldatiyo valla bugn ayni hata bende dusum hayatm dondum resmen valla.. Topmu oynadi terleyip iyice kapmissindir sifayivalla ya uf ben bugün güneşe aldandım fena çarptı rüzgarbu bana ders olsun dedim yani bide bileğimi incittim çok kötü top oynadımda
evet ya şifadan çok bileğim berabat durumda morardı falan pertimi çıkardım resmen yaaGunes aldatiyo valla bugn ayni hata bende dusum hayatm dondum resmen valla.. Topmu oynadi terleyip iyice kapmissindir sifayi
Canim geçmiş olsun. Ben bugün iğne yedim rahatladım biraz. Ateşin geçmezse sen de bi doktora git .kızlar ben geldim, çok fena şifayı kapmışım resmen titriyorum ya
ay inşallah o kadar ilerlemez sağol tatlım sanada geçmiş olsunCanim geçmiş olsun. Ben bugün iğne yedim rahatladım biraz. Ateşin geçmezse sen de bi doktora git .
Tatlim sana da geçmiş olsun. Havalar çok değişken .Bende hapsurup duruyorum aşkım
Teşekkur ederimTatlim sana da geçmiş olsun. Havalar çok değişken .
tatlibikiz teşekkür ederim canım. Atarım canımÇok geçmiş olsunnn
Sen foto attın mi ben gruptan çıktım da göremiyorum bana atsana özelden n merak ediyorum
Topla ne işin var acaba seninevet ya şifadan çok bileğim berabat durumda morardı falan pertimi çıkardım resmen yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?