fitim fitsin fit (squat)

evet ya şifadan çok bileğim berabat durumda morardı falan pertimi çıkardım resmen yaa
Çok geçmiş olsun canım dikkat et.
ascuuk squat yaptım sonra arkaya teme hareketi ucgen var bide adet doneminde bu kadar oldu
Kaçıncı günün benim 2. ve yataktayım tüm gün.
Azmini de ayrıca tebrik ederim.
Teşekkur ederim
Bi de bahara alerjim var benim tozlara polenlere ; (
Ahh canımın içi kıyamam sana ilaç kullanıyor musun??

Kızlar selam Lune geldi. Haftasonu regl olduğu için spora 3 gün ara verdi. Çarşambaya kadar sizin güzel bildirimlerinizle avunacağım.

Kızlar 1465 sayfa ne ya..ben de yapmak istiyorum.:))
Takıyor musunuz beni ?
Tamam siz de durumlar nasıl başladığınız beri oldu mu popolar öyle :)
Ay ne abartıyorsun ya..Onlara gülmedim..vardır tabi yaptılarsa
Ama şu fazla yapanlar kötü ya bellerin ince olması bile kötü geldi Gözüme bacaklar falan..bana sadece popo yeter hatta karın da düz olsa fena olmaz
Ya erkekler bakmaz bunlara :/
Alay olarak değil popları görsen deyiş tarzına güldüm.
Karın için ? Napıcaz
Mümkünse bana da :)
Ya beni neden gruba almadınız
Üst bacak kalın daha kalınlaşmazmdim dimi? Squatle
Ya burda ilk koyduğun hareketten mi 70/-80 tane yapıcaz?
Teşekkürler.Peki Göbek ve bacak incelmesi için önce göbekten zayıflamam mı gerekiyor.hani sıkılaşınca göbeğe bir şey olmaz dimi

Neden seni kimse takmıyor sorusunu ben cevaplayayım. Topiğe girişin ofsayt. Merhaba şu şu şu bölgelerim problemli, boyum kilom bu demek yerine "1561 sayfa ne yaaa, bende yapcam?" yazmışsın. İyi yap denir anca böyle bir mesaja ki ben yoktum olsam aynen böyle bir cevap alırdın.

Kızlara yine aynı lakayt ifade ile oldu mu popolarınız böyle diye sormuşsun tatlibikiz cevaplamış evet var diye, gülmüşsün üstüne de komik mi sence diyen Ezgi'yi azarlamışsın abartma diye. Sırf böyle bir saygısızlık bile topiğe alınmaman için başlı başına bir sebep.

Şu kısımların sporla bir alakası bile yok.

Daha topiğe yeni geldin erkek üye bile olabilirsin, hemen arc bana resim yolla, beni de özele alın. Ki tatlibikiz 'ın sabrını takdir ediyorum. Hala güzellikle sana açıklama yapıyor.

Baştan yapman gerekeni en sonda yapmışsın. Ben anlayamadım bu hareket nasıl oluyor, spor bilgim az deseydin seve seve sana yardımcı olurduk. Ki örnekleri de bolca mevcut.

Tamamdır o zaman başlıyorum bugün yarın

Finale gelirsek bu kadar soru ve mesajdan sonra başlarım bugün yarın. Eee 2 gündür bolca konuşma "O" spor.

Ezgiden özür dileyip bir hafta fotoğraflı( spor yaparken çektiğin fotoları özelden bana göndereceksin.) bildirim yaparsan, Ezgim'de affederse öyle topiğe katılabilirsin.

Yoksa bu benim ve topik arkadaşlarımın sana yazdığı son mesaj.

Not: Evet hiç üşenmedim.

Saygıyla egiliyorum önünde sadece

Çok geçmiş olsun canım dikkat et.

Kaçıncı günün benim 2. ve yataktayım tüm gün.
Azmini de ayrıca tebrik ederim.

Ahh canımın içi kıyamam sana ilaç kullanıyor musun??
Yok aşkım ilaç kullanmıyorum bazıları yatağa düşer bahar nezlesinden ben öyle değilim ama o yuzden

Ya yine o kullandığım bordo kırmızı var ya ondan alıym dedim ama aklım pembe tonlarına da kaçıyor ki hiç pembe tonu Ruj almadım senin kullandığın bildiğin var mı askm
Pembe değil de fuşya tonları çok yakışır canım benim çok severek kullandığın bir tane var ama üretimden kalkmış bulamıyorum. Yaza daha cıvıl cıvıl renkler yakışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…