Şişliktir kuzum ya bırden oluyo benım reglden bı hafta once falan goguslerm bıle patlıck gbı :) Napıyosn bakalm bıtanem :)Geldimmmmmmm
Benimde yeni bi göbek çıktı sanki şişim bitanem
Beni affet izliyorumŞişliktir kuzum ya bırden oluyo benım reglden bı hafta once falan goguslerm bıle patlıck gbı :) Napıyosn bakalm bıtanem :)
İstediğin şeyler için yapman gereken tek şey squat canmMerhaba kızlar bende baslıyorummm :)
Squat bacak kalınlastırır dıye duymustum,ve benım ust bacagım kalın aksıne ıncelsın,popom daha sıkı olsun ıstıyorum o yuzden korktum bıraz sıze sormak ıstedım :)
Özür dilerim..Topiğe almayabilirsiniz Haklısınız..
Neden seni kimse takmıyor sorusunu ben cevaplayayım. Topiğe girişin ofsayt. Merhaba şu şu şu bölgelerim problemli, boyum kilom bu demek yerine "1561 sayfa ne yaaa, bende yapcam?" yazmışsın. İyi yap denir anca böyle bir mesaja ki ben yoktum olsam aynen böyle bir cevap alırdın.
Kızlara yine aynı lakayt ifade ile oldu mu popolarınız böyle diye sormuşsuntatlibikiz cevaplamış evet var diye, gülmüşsün üstüne de komik mi sence diyen Ezgi'yi azarlamışsın abartma diye. Sırf böyle bir saygısızlık bile topiğe alınmaman için başlı başına bir sebep.
Şu kısımların sporla bir alakası bile yok.
Daha topiğe yeni geldin erkek üye bile olabilirsin, hemen arc bana resim yolla, beni de özele alın. Kitatlibikiz 'ın sabrını takdir ediyorum. Hala güzellikle sana açıklama yapıyor.
Baştan yapman gerekeni en sonda yapmışsın. Ben anlayamadım bu hareket nasıl oluyor, spor bilgim az deseydin seve seve sana yardımcı olurduk. Ki örnekleri de bolca mevcut.
Finale gelirsek bu kadar soru ve mesajdan sonra başlarım bugün yarın. Eee 2 gündür bolca konuşma "O" spor.
Ezgiden özür dileyip bir hafta fotoğraflı( spor yaparken çektiğin fotoları özelden bana göndereceksin.) bildirim yaparsan, Ezgim'de affederse öyle topiğe katılabilirsin.
Yoksa bu benim ve topik arkadaşlarımın sana yazdığı son mesaj.
Not: Evet hiç üşenmedim.
İstediğin şeyler için yapman gereken tek şey squat canm
İnsanlar görüntüsü kotuye gitsin diye spor yapmazlar dimi öyle düşün iyi bir şey ki bu kadar ünlü bi egzersiz squat :)
Benim üst baldırlar bildiğin lömbür lömbürdü, artık sımsıkı :)Tatlıı bi kızım benniiim:)
Ya benim üstüm baya zayıf kilom iyi, ama bacaklarım komple kalın alt üst komple. Popom şekilsiz basenim var. Bacaklarım halk arasındaki deyimle "lömbür lömbür"
İncelip şekillenir mi bacaklarım? Sıkılaşır mı? Alt kısım kaslı bideyüzmeye falan da gidicem bu saatten sonra omuz genişler mi bilmiyorum ama duruş bozukluğum düzelirse omuzlarım da hafif geniş gözükür. Squat +yüzmeyle şu armut versiyondan kurtulabilir miyim kızlar zayıfım kıvrımlıyım ama alt tarafta hafif genişlik var üste göre. Hallolsa DAŞ GİBİN olcem
Ben ne izlediğimi söylesem hahaBeni affet izliyorum
Efendik kızzzzzzzkızlarrrrr
napıyosunuzzzzEfendik kızzzzzzz
Sevdiceğim ile yazışıyorumnapıyosunuzzzz
Hey allahim sendemiBeni affet izliyorum
Hazirlandim sewdicegimi bekliyorm bendenapıyosunuzzzz
Adi yabanci degil ama bilemedmBen ne izlediğimi söylesem hahaAşk Oyunu nu hatırlıyor musunuz?
Ciddi misiiiinnn ne kadar zamanır yapıyorsun?Benim üst baldırlar bildiğin lömbür lömbürdü, artık sımsıkı :)
Kontrolmuydu kuzum hayirdir noldu?doktordan geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?