fitim fitsin fit (squat)

Merhaba kızlar bende baslıyorummm :)

Squat bacak kalınlastırır dıye duymustum,ve benım ust bacagım kalın aksıne ıncelsın,popom daha sıkı olsun ıstıyorum o yuzden korktum bıraz sıze sormak ıstedım :)

Selam kızçeler, 2 gündür spor yapmıyorum, cumartesi zaten normal aramdı ama dün de canım sıkkındı o yüzden yapmadım. Bir de söylemesi ayıptır günlerdir büyük tuvaletime çıkamıyorum Karnım çıktı, moralim hepten bozuldu. Bugün çok yorgunum ama kalkıp en azından 8 min abs i yapmayı planlıyorum. O değil de benim üşendiğim tek şey ısınmak..

İstediğin şeyler için yapman gereken tek şey squat canm
İnsanlar görüntüsü kotuye gitsin diye spor yapmazlar dimi öyle düşün iyi bir şey ki bu kadar ünlü bi egzersiz squat :)

Özür dilerim..Topiğe almayabilirsiniz Haklısınız..

İstediğin şeyler için yapman gereken tek şey squat canm
İnsanlar görüntüsü kotuye gitsin diye spor yapmazlar dimi öyle düşün iyi bir şey ki bu kadar ünlü bi egzersiz squat :)

Tatlıı bi kızım benniiim:)

Ya benim üstüm baya zayıf kilom iyi, ama bacaklarım komple kalın alt üst komple. Popom şekilsiz basenim var. Bacaklarım halk arasındaki deyimle "lömbür lömbür"

İncelip şekillenir mi bacaklarım? Sıkılaşır mı? Alt kısım kaslı bide yüzmeye falan da gidicem bu saatten sonra omuz genişler mi bilmiyorum ama duruş bozukluğum düzelirse omuzlarım da hafif geniş gözükür. Squat +yüzmeyle şu armut versiyondan kurtulabilir miyim kızlar zayıfım kıvrımlıyım ama alt tarafta hafif genişlik var üste göre. Hallolsa DAŞ GİBİN olcem

Benim üst baldırlar bildiğin lömbür lömbürdü, artık sımsıkı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…