fitim fitsin fit (squat)

Muhteşem

Merhaba kızlar :)
Bugün itibariyle bende aranıza katıldım , yıllardır sisteme girmiyordum ama takip ediyordum hep , spor aşkına geri döndümmmmm :) Ben squattan hep kaçtım bacak kalınlaştırdığını okuduğum için bazı yerlerde.. Fakat popom varla yok arası birşey diyet ve sporla iyice küçüldü ,86 cm. Ben çıkık ve kalkık bir popo istiyorum . Az evvel 50 squat yaptım, umarım bacaklarım kalınlaşmaz.. Sayfaların hepsini okuyamadım ,siz ne düşünüyorsunuz bacağa olan etkisi konusunda ?

Bu arada doğumdan sonra kalçamda çatlaklarım oluştu, bazı arkadaşlar çatlakların azaldığını söylemiş , inşallah squatın çatlaklara faydası olurrr.

Canım squat bacağı kalinlastiriyor diye bir şey yok sadece yağlı görünümü kasa çeviriyor ve sert duruyor
Burda doğum yapan bi arkadaşımız var ve doğumdan zerre izi kalmadı sen de basarabilirsin

Canım squat bacağı kalinlastiriyor diye bir şey yok sadece yağlı görünümü kasa çeviriyor ve sert duruyor
Burda doğum yapan bi arkadaşımız var ve doğumdan zerre izi kalmadı sen de basarabilirsin

Hadi inşallah canım .. Çatlaklarımdan çok rahatsızım çünkü ..
Benim üst bacak en kalın yerinden 51 cm , yani fazlalığım var. Biraz daha mı incelip squata başlamalıyım sence ?
Çünkü bacak kaslanınca inceltmek mümkünn olmayacak haliyle..

Merhaba hoş geldin. Ben squatı 3 aydır düzenli yapıyorum daha önce de listeyi bitirdim, kalınlaşma olmadı aksine incelme oldu. Ama beslenme ile de destekledim.

Isınmadan squat yapma çok ağrın olur. İlk sayfayı oku mutlaka. Açıklamaların çoğu orada. Bacağım incelsin istersen side kick squat yapabilirsin. İlk sayfadaki pembe taytlı kızın yanındaki sayılarda.

Çatlaklarına etkisi olur mu bilemiyorum. Doğum yapmış annemiz var ona sorabilirsin.

Yapacağın hareket bu ama daha yavaş ve poponu geriye iteceksin oturma pozisyonunda.

Karıncam çatlaklara faydası oldu mu squatın?

Hayir canim anca yari yariya bi sıkılasma oldu çünkü benim vücut çok sarkikti bu bile mucize eğer vucutta sarkiklik yani çok yumusama yoksa catlaklar sıkılastikça pek belli olmuyor :)

Çok geçmiş olsun canım dikkat et.

Kaçıncı günün benim 2. ve yataktayım tüm gün.
Azmini de ayrıca tebrik ederim.

Ahh canımın içi kıyamam sana ilaç kullanıyor musun??
Dun ikinci gunuydu canim benim ilk gun hafif agri olur ama ben yururum ozaman geciyor hareketsiz kalmak daha kotu yapar

Dun ikinci gunuydu canim benim ilk gun hafif agri olur ama ben yururum ozaman geciyor hareketsiz kalmak daha kotu yapar
Bende kansızlık var tatlım ayakta durduğumda bile bayılacak gibi oluyorum. O yüzden hareketsiz geçirmeye çalışıyorum günü.

Alkisliyoruz,topikce alkisliyoruz seni lunem:)) Bu arada hhosgeldin :))

Kizlar bi kac gundur telasim hic bitmiyo yuruyusu bol miktarda yaprm squati aksatmak istemedm ama aksadi yinede xok yogun gecti bi kac gun.. Reglimi bekliyorum spor salonu icin bosuna smdi yazilip e ayimdan yemiyim dedm regl olnca gidemem diye.. Ama yazamiyorm diye bosverdm sanmayin beni yapabildgm kadarini yapip yinede resim atarim ama siskinligm basladi bu hafta

Geldimmmmmmm
Benimde yeni bi göbek çıktı sanki şişim bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…