Kızlar selam Lune geldi.Haftasonu regl olduğu için spora 3 gün ara verdi. Çarşambaya kadar sizin güzel bildirimlerinizle avunacağım.
Neden seni kimse takmıyor sorusunu ben cevaplayayım. Topiğe girişin ofsayt. Merhaba şu şu şu bölgelerim problemli, boyum kilom bu demek yerine "1561 sayfa ne yaaa, bende yapcam?" yazmışsın. İyi yap denir anca böyle bir mesaja ki ben yoktum olsam aynen böyle bir cevap alırdın.
Kızlara yine aynı lakayt ifade ile oldu mu popolarınız böyle diye sormuşsuntatlibikiz cevaplamış evet var diye, gülmüşsün üstüne de komik mi sence diyen Ezgi'yi azarlamışsın abartma diye. Sırf böyle bir saygısızlık bile topiğe alınmaman için başlı başına bir sebep.
Şu kısımların sporla bir alakası bile yok.
Daha topiğe yeni geldin erkek üye bile olabilirsin, hemen arc bana resim yolla, beni de özele alın. Kitatlibikiz 'ın sabrını takdir ediyorum. Hala güzellikle sana açıklama yapıyor.
Baştan yapman gerekeni en sonda yapmışsın. Ben anlayamadım bu hareket nasıl oluyor, spor bilgim az deseydin seve seve sana yardımcı olurduk. Ki örnekleri de bolca mevcut.
Finale gelirsek bu kadar soru ve mesajdan sonra başlarım bugün yarın. Eee 2 gündür bolca konuşma "O" spor.
Ezgiden özür dileyip bir hafta fotoğraflı( spor yaparken çektiğin fotoları özelden bana göndereceksin.) bildirim yaparsan, Ezgim'de affederse öyle topiğe katılabilirsin.
Yoksa bu benim ve topik arkadaşlarımın sana yazdığı son mesaj.
Not: Evet hiç üşenmedim.
Bugün de astım stajı öğlen alışverişe gidicem makyaj eşyalarım bitti yine dudak büyük olunca Ruj dayanmiyo
Canım squat bacağı kalinlastiriyor diye bir şey yok sadece yağlı görünümü kasa çeviriyor ve sert duruyorMerhaba kızlar :)
Bugün itibariyle bende aranıza katıldım , yıllardır sisteme girmiyordum ama takip ediyordum hep , spor aşkına geri döndümmmmm :) Ben squattan hep kaçtım bacak kalınlaştırdığını okuduğum için bazı yerlerde.. Fakat popom varla yok arası birşey diyet ve sporla iyice küçüldü ,86 cm. Ben çıkık ve kalkık bir popo istiyorum . Az evvel 50 squat yaptım, umarım bacaklarım kalınlaşmaz.. Sayfaların hepsini okuyamadım ,siz ne düşünüyorsunuz bacağa olan etkisi konusunda ?
Bu arada doğumdan sonra kalçamda çatlaklarım oluştu, bazı arkadaşlar çatlakların azaldığını söylemiş , inşallah squatın çatlaklara faydası olurrr.
Canım squat bacağı kalinlastiriyor diye bir şey yok sadece yağlı görünümü kasa çeviriyor ve sert duruyor
Burda doğum yapan bi arkadaşımız var ve doğumdan zerre izi kalmadı sen de basarabilirsin
Oncelikle zayıflama daha iyi olucaktir o zamanHadi inşallah canım .. Çatlaklarımdan çok rahatsızım çünkü ..
Benim üst bacak en kalın yerinden 51 cm , yani fazlalığım var. Biraz daha mı incelip squata başlamalıyım sence ?
Çünkü bacak kaslanınca inceltmek mümkünn olmayacak haliyle..
Susss kiiizzzz sanki beni görmüş gibi
Merhaba kızlar :)
Bugün itibariyle bende aranıza katıldım , yıllardır sisteme girmiyordum ama takip ediyordum hep , spor aşkına geri döndümmmmm :) Ben squattan hep kaçtım bacak kalınlaştırdığını okuduğum için bazı yerlerde.. Fakat popom varla yok arası birşey diyet ve sporla iyice küçüldü ,86 cm. Ben çıkık ve kalkık bir popo istiyorum . Az evvel 50 squat yaptım, umarım bacaklarım kalınlaşmaz.. Sayfaların hepsini okuyamadım ,siz ne düşünüyorsunuz bacağa olan etkisi konusunda ?
Bu arada doğumdan sonra kalçamda çatlaklarım oluştu, bazı arkadaşlar çatlakların azaldığını söylemiş , inşallah squatın çatlaklara faydası olurrr.
Hadi inşallah canım .. Çatlaklarımdan çok rahatsızım çünkü ..
Benim üst bacak en kalın yerinden 51 cm , yani fazlalığım var. Biraz daha mı incelip squata başlamalıyım sence ?
Çünkü bacak kaslanınca inceltmek mümkünn olmayacak haliyle..
Karıncam çatlaklara faydası oldu mu squatın?Muhteşem
Karıncam çatlaklara faydası oldu mu squatın?
Dun ikinci gunuydu canim benim ilk gun hafif agri olur ama ben yururum ozaman geciyor hareketsiz kalmak daha kotu yaparÇok geçmiş olsun canım dikkat et.
Kaçıncı günün benim 2. ve yataktayım tüm gün.
Azmini de ayrıca tebrik ederim.
Ahh canımın içi kıyamam sana ilaç kullanıyor musun??
Bende kansızlık var tatlım ayakta durduğumda bile bayılacak gibi oluyorum. O yüzden hareketsiz geçirmeye çalışıyorum günü.Dun ikinci gunuydu canim benim ilk gun hafif agri olur ama ben yururum ozaman geciyor hareketsiz kalmak daha kotu yapar
Kansizlik da kotu ya usursunde sen cok adet zamani halsizlik olur tabi ilac takviyesi yapiyomusunBende kansızlık var tatlım ayakta durduğumda bile bayılacak gibi oluyorum. O yüzden hareketsiz geçirmeye çalışıyorum günü.
Neden seni kimse takmıyor sorusunu ben cevaplayayım. Topiğe girişin ofsayt. Merhaba şu şu şu bölgelerim problemli, boyum kilom bu demek yerine "1561 sayfa ne yaaa, bende yapcam?" yazmışsın. İyi yap denir anca böyle bir mesaja ki ben yoktum olsam aynen böyle bir cevap alırdın.
Kızlara yine aynı lakayt ifade ile oldu mu popolarınız böyle diye sormuşsuntatlibikiz cevaplamış evet var diye, gülmüşsün üstüne de komik mi sence diyen Ezgi'yi azarlamışsın abartma diye. Sırf böyle bir saygısızlık bile topiğe alınmaman için başlı başına bir sebep.
Şu kısımların sporla bir alakası bile yok.
Daha topiğe yeni geldin erkek üye bile olabilirsin, hemen arc bana resim yolla, beni de özele alın. Kitatlibikiz 'ın sabrını takdir ediyorum. Hala güzellikle sana açıklama yapıyor.
Baştan yapman gerekeni en sonda yapmışsın. Ben anlayamadım bu hareket nasıl oluyor, spor bilgim az deseydin seve seve sana yardımcı olurduk. Ki örnekleri de bolca mevcut.
Finale gelirsek bu kadar soru ve mesajdan sonra başlarım bugün yarın. Eee 2 gündür bolca konuşma "O" spor.
Ezgiden özür dileyip bir hafta fotoğraflı( spor yaparken çektiğin fotoları özelden bana göndereceksin.) bildirim yaparsan, Ezgim'de affederse öyle topiğe katılabilirsin.
Yoksa bu benim ve topik arkadaşlarımın sana yazdığı son mesaj.
Not: Evet hiç üşenmedim.
Benimde yeni bi göbek çıktı sanki şişim bitanemKizlar bi kac gundur telasim hic bitmiyo yuruyusu bol miktarda yaprm squati aksatmak istemedm ama aksadi yinede xok yogun gecti bi kac gun.. Reglimi bekliyorum spor salonu icin bosuna smdi yazilip e ayimdan yemiyim dedm regl olnca gidemem diye.. Ama yazamiyorm diye bosverdm sanmayin beni yapabildgm kadarini yapip yinede resim atarim ama siskinligm basladi bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?