- 4 Temmuz 2014
- 3.507
- 3.412
- 168
bu bahsettigim durumla alakalı gittim krem vermişti ya kullandım gecti aa tamam gecmiş dedi onemli bişeymi dedim yok dedi sonra o korktugum seyi sordum o mu diye belki dedi anlamadım bisey birdaha geliyimmi dedim gerek yok dedi gecmiş zaten..bir daha yasanırsa gelirsin dedi ama olucak diye bir kaide yok dediKontrolmuydu kuzum hayirdir noldu?
Keremcem ile Yasemin Ergene oynuyordu, çok eski bir dizi, onu izliyorum en baştanAdi yabanci degil ama bilemedm
Benim 8 hafta oldu ama 1 ayda sıkılaşma konusunda verim aldım diyebilirim.Ciddi misiiiinnn ne kadar zamanır yapıyorsun?
ders notu geçiriyorum bende yaSevdiceğim ile yazışıyorumSen napıyon?
oh valla herkes sevdiceğini bekliyor, yazışıyor. benim ki mesaj bile atmıyorHazirlandim sewdicegimi bekliyorm bendesen napjyosn hayatm
tikka hocammmm ingilizce ödevim var bir el atsanaSevdiceğim ile yazışıyorumSen napıyon?
Konu ne kuzu? Yol gösteririm ama ödevi yapmam yalnız baştan söyleyeyimtikka hocammmm ingilizce ödevim var bir el atsana
İlk senden duyuyorum canım, cidden ne alaka?bugun saglık ocagına gittim nikah işlemleri için bana nikah memurlugunda kan vercegimi soyledi yenimi bu ya ne alaka nikah memurlugunda test
ne biliyim valla yarın arayıp ogrencem belediyeyiKonu ne kuzu? Yol gösteririm ama ödevi yapmam yalnız baştan söyleyeyim
İlk senden duyuyorum canım, cidden ne alaka?
Orası da tekrar sağlık ocağına yollarsa hiç şaşırmam.ne biliyim valla yarın arayıp ogrencem belediyeyi
Peki nasıl başlayayım? Şuan çok heveslendimKeremcem ile Yasemin Ergene oynuyordu, çok eski bir dizi, onu izliyorum en baştan
Benim 8 hafta oldu ama 1 ayda sıkılaşma konusunda verim aldım diyebilirim.
Oo bi de yüzmeye gdicekmissinTatlıı bi kızım benniiim:)
Ya benim üstüm baya zayıf kilom iyi, ama bacaklarım komple kalın alt üst komple. Popom şekilsiz basenim var. Bacaklarım halk arasındaki deyimle "lömbür lömbür"
İncelip şekillenir mi bacaklarım? Sıkılaşır mı? Alt kısım kaslı bideyüzmeye falan da gidicem bu saatten sonra omuz genişler mi bilmiyorum ama duruş bozukluğum düzelirse omuzlarım da hafif geniş gözükür. Squat +yüzmeyle şu armut versiyondan kurtulabilir miyim kızlar zayıfım kıvrımlıyım ama alt tarafta hafif genişlik var üste göre. Hallolsa DAŞ GİBİN olcem
EvettttttBen ne izlediğimi söylesem hahaAşk Oyunu nu hatırlıyor musunuz?
Efendikkkkkızlarrrrr
Aynen kız ayda bi izlesen yetiyorHey allahim sendemine varsa arada annemde hic kacrmaz onu ben ayda bi defa izlesem yetisiyom yerinde sayiyo zaten
yok kız şaka taklıyorumKonu ne kuzu? Yol gösteririm ama ödevi yapmam yalnız baştan söyleyeyim
İlk senden duyuyorum canım, cidden ne alaka?
nettiriyonnnnEvetttttt
Keremceme aşık olduğumuz zamanlar
Efendikkkk
İlk mesajda hareketin nasıl yapılacağı anlatılmış, bir de takvim var, kaçıncı gün ne kadar yapman gerektiği yazıyor. Bugün uygulamaya başla bence, ayrıca önce 5 dk ısınma yap, squattan sonra da esneme hareketleri yap ki bacakların kalınlaşmasın. Sorunlu bölgelerin neler bilmiyorum, farklı hareketler eklemek istiyorsan Lune ye danışabilirsin, biz de onun tavsiyelerine uyuyoruz. :)Peki nasıl başlayayım? Şuan çok heveslendim
AynenEvetttttt
Keremceme aşık olduğumuz zamanlar
French yapiverdim kısacık tirnaklarimaanettiriyonnnn
Takıldığın yerleri sorabilirsin kuzuyok kız şaka taklıyorumbir konunun lehinde ve alehinde yazı yazıcam
Benim arkadaşlar da izliyor onuİlk mesajda hareketin nasıl yapılacağı anlatılmış, bir de takvim var, kaçıncı gün ne kadar yapman gerektiği yazıyor. Bugün uygulamaya başla bence, ayrıca önce 5 dk ısınma yap, squattan sonra da esneme hareketleri yap ki bacakların kalınlaşmasın. Sorunlu bölgelerin neler bilmiyorum, farklı hareketler eklemek istiyorsan Lune ye danışabilirsin, biz de onun tavsiyelerine uyuyoruz. :)
AynenCan sıkıntısına en baştan başladım, 26. bölümdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?