Büyük ifşa. ŞOK ŞOK ŞOK.
archangelus 'un resimleri topiğe sızdı. İşte göstereceğim deyip atmadığı resimleri.
Bosver kuzum en ıyısını yapmıssın..aynen canim bende burdaki herkese cok guveniyorum hic gormedgm halde derdimi kolayca paylasabiliyorum .. sustum belki hata ettim ama napalim olucagi varmis diyorum ders almis oldum zaylten dger ark. mesaj atmis bn arkadasligimi bzmak istemiyorm sennle dye ama btti bi kere artik kim bilir daha neler duyucam hakkimda artik Allah a havale ettim. Rabbim buyuk
İyi geceler lunemmLune gidiyor kızlar. Sabah erken kalktığım için gözlerim kapanıyor.
İyi geceler.
İyi geceler canımın içiLune gidiyor kızlar. Sabah erken kalktığım için gözlerim kapanıyor.
İyi geceler.
Toto görsün fizik görsüüüünn... norweeee özledik seni kuzucummmNorwee askimm gel de gözümüz Toto gorsunnn
iyi geceler kizlar bende yatiyorum sutlu bebe buskivimi yiyip optum hepinizi :)
iyi geceler fıstiklarLune gidiyor kızlar. Sabah erken kalktığım için gözlerim kapanıyor.
İyi geceler.
ya ben sana demedimmi koyma topige diye
Büyük ifşa. ŞOK ŞOK ŞOK.
archangelus 'un resimleri topiğe sızdı. İşte göstereceğim deyip atmadığı resimleri.
Gözumuz acıldı kuzum ıyı olduya ben sana demedimmi koyma topige diye
E uyuyo herkes nolcaktıay ne durgun bugun kk
dogru kımse bız gıbı degıl dımı dadlum.. ve sen dmeden saatten haberım yoktuE uyuyo herkes nolcaktı
dogru kımse bız gıbı degıl dımı dadlum.. ve sen dmeden saatten haberım yoktu
o zaman yatalım ıı gecler cnmValla saatten haberım olmasına ragmen yatsammı yatmasammı bılemıyorum Bdv dede ekşın yok olaydı iyidi
ya ben sana demedimmi koyma topige diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?