Tikkaya sormalısın kuzum onun albümden aşırdım resimleri.Katilcm bebegim ne zamana kadar oldugunu bilemediydim ama daha varmis:)
Sozum soz lunem kacmiyorum katilcam
Kuzucum cevremdeki cogu insandan daha cok guweniyorum size hic gormedigim halde biliyomusun.. Cnku tanidiklarmdan cok kazik yedim yetti.. Bosver onlar kaybetmis arkadaslar butun gerekeninsoylemisler zaten keske susmasaydin bencede ama olsun.. Bi tane olsun ama oz arkadasn olsun valla..
Sunlarin markasini yaziiiinnn olmuyo boyle lunemmm
.
Canim gecmis olsun dinlen guzelce biz burdayiz nasilsa:)
Bu aradaaa bugun yuruyusle gecti regl olmusm cok kotu degilm ama bel agrimvar bildirmlere bi sure ara verdm fistiklarimm
Tikka bu arada eskiden profil resminde kullandığın pembe leopardan iç çamaşırı aldım pentiden. Dur özelden atayım.
Bir öpücük verirsen atarımNeymiş o neymiş bana aattttt
Banada banadaaaa bende istermmm pentiden aldigin resminiiiTikkaya sormalısın kuzum onun albümden aşırdım resimleri.
Banada banadaaaa bende istermmm pentiden aldigin resminiii
Aha kavga çıktı.Herkese var sana yokkbu topige iki selin fazla gideceksin kizim burdan şaka kiizz balim benim gel sarilak
Hiiiiii kovuldummmmHerkese var sana yokkbu topige iki selin fazla gideceksin kizim burdan şaka kiizz balim benim gel sarilak
bende sana kendimi atarım kızHiiiiii kovuldummmm
Bana da at. Hani şu halterli seksi pozlar?bende sana kendimi atarım kız
Hiiiiii kovuldummmm
At kuzum at gozum acilsin azcikbende sana kendimi atarım kız
Gel ben seni yerim.Dahada bu topige gelmem
bende sana kendimi atarım kız
Vay alçak.Ben yapmadim ki lune kışkırtti beni bana at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?