fitim fitsin fit (squat)

Kızlarr mmerhaba

Ben bir iki ay önce başlangıç yapmıştım sizlerle ama daha sonra derslerin yoğunluğundan dolayı bildirim yapamadım :/

İlk başlarda spordan sonra kasların çalıştığını hissediyordum, o duygu çok hoşuma gidiyordu. Yaptığım şey işe yarıyor gibi hissediyordum :) ama son zamanlarda çalıştığımı hissedemiyorum. Spor süresini biraz uzatmayı denedim ama yine de eskisi gibi olmuyor neden böyle acaba? Bir de önceden kasların çalıştığını hissedip çalışma ağrısına göre bitirirdim sporumu artık o ağrıyı hissetmeden yoruluyorum. Yorgunluktan dolayı bırakıyorum sporu, sonradan da kasların çalıştığını hissetmiyorum neden böyle ki bir yardım edin şu acemi kıza

Kasların geliştikçe o ağrıları, çalışma hissini hissetmiyorsun ki.
Yaptıklarını yazar mısın? Belki de set sayılarını artırman gerkiyordur.

Kasların geliştikçe o ağrıları, çalışma hissini hissetmiyorsun ki.
Yaptıklarını yazar mısın? Belki de set sayılarını artırman gerkiyordur.

Google play'de kalça, bacaklar diye iki ayrı uygulama var onları indirdim hareketleri onların içinden seçip yapıyorum.
Kalça programının sonunda legs-abs-butt-2 var ordaki hareketleri yapıyorum. Bacaklar uygulamasının sonunda da aynı şekilde butt-legs var. Bu ikisi içinde bulunan hareketleri yapıyorum 30 veya 40ar kez. (İçlerinde bazı hareketleri atlıyorum ama bir iki tanesini, çok atlamıyorum yani)

Inşallah bahsettiğim uygulamaları biliyorsundur, çünkü hareketlerin isimlerini bilmiyorum. Istersen hareketleri tarif etmeye de çalışabilirim

İlk sayfada hareketlerin resimleri ve isimleri var. Oradan bakıp yazar mısın?

İlk sayfada hareketlerin resimleri ve isimleri var. Oradan bakıp yazar mısın?

* Kneeling heel press sürekli yukarı yukarı
* kneeling heel press'in bacak 90derece olan hali
* lunges
* üçgen
* squat
* superman
* köpek işeme
* bacakları teker teker yukarı kaldırıp aşağıya indirme

* bir de böyle bir hareket var, crunch gibi bir şey

Hayır direkt bunları yapıyorum, ısınma soğuma yapmıyorum malesef
Ama onları yapman lazım kasların doğru ısınması ve soğurması için. Bence başta zorlandığın için hissediyordun, kasların alıştı. İstersen başka hareketler yapabilirsin. Youtube'da miley cyrus leg workout var. Ondan çalışabilirsin.

Bildirim zamanı fıstıklaaaaaaarrr

♥ 40 dk pilates ( strecing )
♥ 50 kedi pozisyonunda arkaya tekme(ağırlıkla )
♥ 50 köpek işeme ( ağırlıkla )
♥ 50 selülit savar haraketi ( ağırlıkla)
♥ 50 istiridye ( ağırlıkla )
♥ 15 yarım şınav
♥ 10 dirsek bükük kol açma 10 kilo ağırlıkla
♥ 10 dk abs
♥ 50 squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 300 thing master aletiyle iç bacak çalışma

Vaaay. Günün çalışkan karıncası bildirimini vermiş bile.

Biliyorum :) ama hızlı olsun vakit kaybetmeyim diye hızlı hızlı yapmaya çalışıyorum. Ama elimden geldiğince dikkat ederim ısınmaya da bundan sonra.
Videoya bakacağım ilk fırsatta onu deneyim bir de.

Muhtemelen öyle oldu ama yine de kasların çalıştığını biraz hissetmek gerekmez mi, sanki daha çabuk yoruluyormuş gibi hissediyorum. Bir de yaptığım bir işe yaramadı mı acaba düşüncesi de var tabi :)

O mümkün değil yapılan spor her daim işe yarar. Aynı sporu bile yapsan vücudun kas, yorgunluk, yaptığın saate göre farklı hissedersin. Yanma, ısınma hissediyorsan çalışıyor demektir.

O mümkün değil yapılan spor her daim işe yarar. Aynı sporu bile yapsan vücudun kas, yorgunluk, yaptığın saate göre farklı hissedersin. Yanma, ısınma hissediyorsan çalışıyor demektir.

Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. Spor sırasında hissediyorum ama sonrasında bir şey yok. Hareketler üzerinde değişiklik yaparak deneyim belki fark olur. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…