Bana yok miiiiTikka bu arada eskiden profil resminde kullandığın pembe leopardan iç çamaşırı aldım pentiden. Dur özelden atayım.
Olmaz mı aşkım?Bana yok miiii
ye beni lunemm kız sen şekerli pancaraGel ben seni yerim.
Ben yapmadim ki lune kışkırtti beni bana at
merhaba@archangelus seksi poz diyince "gamyoncu" geldi aşağıya.Topiğin hiti arttı.
ye beni lunemm kız sen şekerli pancara
Biliyorum kuzucum lune yaptı hep sen yapmazsın tabi ah o lune ahhhKarıstırdım topiğiiii gercekten kovulcam az kaldı
T25 deneyen var mı arkadaşlar? Temposu çok mu yoğun?
Videodaki kısım gerçekten ürkütücü de. Kadın bu arada hocadan iyi yapıyor.
Merhaba.merhaba
Ekrandan gözümü alamıyorum ki ben sürekli takipteyim. Kadın bakmadan çat çat hareket yapıyor.Kadin canavar gibi yaaa ama fizik de on numaraben yaparken kendimi ceksem komedi olurdu heralde
Lise Charmel canım o fotoğraftakinin markası.. :)Sunlarin markasini yaziiiinnn olmuyo boyle lunemmm
Kuzucum markada uzman sensınLise Charmel canım o fotoğraftakinin markası.. :)
Canım bunların fiyatları el yakarKuzucum markada uzman sensınnerden bulcez acep onu
Yanmısım ben yancagım kadar o zaman hiç öğrenmıyım bulmıyımCanım bunların fiyatları el yakar
aynen canim bende burdaki herkese cok guveniyorum hic gormedgm halde derdimi kolayca paylasabiliyorum .. sustum belki hata ettim ama napalim olucagi varmis diyorum ders almis oldum zaylten dger ark. mesaj atmis bn arkadasligimi bzmak istemiyorm sennle dye ama btti bi kere artik kim bilir daha neler duyucam hakkimda artik Allah a havale ettim. Rabbim buyukKatilcm bebegim ne zamana kadar oldugunu bilemediydim ama daha varmis:)
Sozum soz lunem kacmiyorum katilcam
Kuzucum cevremdeki cogu insandan daha cok guweniyorum size hic gormedigim halde biliyomusun.. Cnku tanidiklarmdan cok kazik yedim yetti.. Bosver onlar kaybetmis arkadaslar butun gerekeninsoylemisler zaten keske susmasaydin bencede ama olsun.. Bi tane olsun ama oz arkadasn olsun valla..
Sunlarin markasini yaziiiinnn olmuyo boyle lunemmm
.
Canim gecmis olsun dinlen guzelce biz burdayiz nasilsa:)
Bu aradaaa bugun yuruyusle gecti regl olmusm cok kotu degilm ama bel agrimvar bildirmlere bi sure ara verdm fistiklarimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?