- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
pancarım ver vallahi çok iyi olur ya bende hiç uğraşmam ne güzelll :)))
yok canım yağlı yemiyorum mümkün olduğunca abur cubur yemiyorum mesela :) olabildiğince sağlıklı şeyler tüketmeye çalışıyorumKeşkeeeeeepeki canim kilo almak için mesela yagli seyler zarali seyler yemiyosun demi sağlıklı kalori mi aliyosun
ay benim telefonum o kadar gelişmiş değil bir deneyim bakayım yüklemeyiAaa melekesim bebeğim ben kilo vermek için kalori sayıyorum telime fatsecret diye uygulama indirdim o programda kilo alma da var o seçenegi işaretliyosun ve sana kilo almak için kaç kalori alacagini söylüyor kilo almayi çok takiyorsan deneyebilirsin tatliş
bebişim ben indirdim de programı boyunuza göre mevcut ağırlınız çok yüksek diyoooAaa melekesim bebeğim ben kilo vermek için kalori sayıyorum telime fatsecret diye uygulama indirdim o programda kilo alma da var o seçenegi işaretliyosun ve sana kilo almak için kaç kalori alacagini söylüyor kilo almayi çok takiyorsan deneyebilirsin tatliş
Yanlış girmişsindir canım. Tekrar dene.bebişim ben indirdim de programı boyunuza göre mevcut ağırlınız çok yüksek diyooodevam etmiyor
bebişim ben indirdim de programı boyunuza göre mevcut ağırlınız çok yüksek diyooodevam etmiyor
hee tamam oldu şimdiCm olarak girceksin tatliş ben 165 diye girdim
Merhaba kimse yapmıyor Ebru şallı. Squat ve ilk sayfadaki hareketlerden yapıyoruz.kızlarr merhaba ebru sallının selulit savarını yapan ve faydasını goren varmı aranızda ?selulit gıtmıyor ztnde onun ıcın yurumek yedıklerıne dıkkat etmek lazım ...ıncelmek ve sıklasmak ıcın soruyorum ..
bildirimmm :
akşam da trambolin ve abs yapıcam :)
- 30 şınav
- 25 kol çalışma (ağırlıkla)
- 150 twist
- 100 pilates çemberiyle bacak çalışma
- 50 üçgen
- 50 popo hareketi
- 90 squat (ağırlıkla)
- 100 istiridye (ağırlıkla)
- miley cyrus workout
Bildirim zamanı:
20-Minute High Intensity Workout | Class FitSugar(ağırlıkla)
100 sumo squat
30 işeyen köpek
30 üçgen
30 istiridye
15 superwomen
10 min abs
10 şınav(melekesten canım çekti)
bildirimmm :
akşam da trambolin ve abs yapıcam :)
- 30 şınav
- 25 kol çalışma (ağırlıkla)
- 150 twist
- 100 pilates çemberiyle bacak çalışma
- 50 üçgen
- 50 popo hareketi
- 90 squat (ağırlıkla)
- 100 istiridye (ağırlıkla)
- miley cyrus workout
MüthişBildirim zamanı:
20-Minute High Intensity Workout | Class FitSugar(ağırlıkla)
100 sumo squat
30 işeyen köpek
30 üçgen
30 istiridye
15 superwomen
10 min abs
10 şınav(melekesten canım çekti)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?