fitim fitsin fit (squat)

O senin kendi azminden canım. Tebrik ederim. Fıstık gibi oldun ve bunun bir hedef değil yaşam biçimi olduğunun farkındasın
Teşekkürler Aynen öyle kuzum, arada aksatsam bile yine de bırakamıyorum, eksik hissediyorum. Bugün 1 saat kadar yürüdüm 23 nisan için öte beri bakarken, akşama da biraz bir şeyler yapmayı planlıyorum. Okuldaki hocaları bile spora başlattım, benim önce-sonra fotoğrafımı gösterdim gaza geldiler

Ooo harikasın canım. İnsanın yoldaşı olunca daha azimli devam ediyor her şey.Ne yaptın kıyafet işini?

Ooo harikasın canım. İnsanın yoldaşı olunca daha azimli devam ediyor her şey.Ne yaptın kıyafet işini?
Canım kıyafeti bekliyorum yapacak bir şeyim yok, salı geldi geldi, bir de adam bizim hocalardan biriyle arkadaşmış, onun hatrına söz veriyorum salı getireceğim dedi dün bana, getirmezse de kalacak sanırım oyun.. Bugün ponpon için rafyaları aldım, 3 farklı yerden aldım ama hala eksik. 50 lira ödedim onlara, oyun iptal olursa bunlar da yanacak. Bıktım artık valla, bizim oralarda bu işleri veliler yapar, öğretmenin etrafında dört dönerler.

Aynen canım. Hatta arar bulur, ucuza da yaptırırlar.
Umarım gönlünce olur oyunun. Senden çok minikler üzülecek olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…