Şu an senin selülitlerinin olduğunu söylediğin yerler ağrıyor tam olarak.Müthiş
Şu an senin selülitlerinin olduğunu söylediğin yerler ağrıyor tam olarak.
Şu an senin selülitlerinin olduğunu söylediğin yerler ağrıyor tam olarak.
Sumo squat canım. Bir de her on harekette bir olduğum yerde kalıp 10 sn bekliyorum. Fena yakıyor haberin olsun.Hangi spordan ötürü hangiiiii
Hangi spordan ötürü hangiiiii
Sumo squat canım. Bir de her on harekette bir olduğum yerde kalıp 10 sn bekliyorum. Fena yakıyor haberin olsun.
Bundan yapıyorum ama ben daha da aşağı eğiyorum totoyu.
Dikkat edersen bacaklar daha açık.
Hi fit girls!
Siz olmasanız şu an böyle olacaktım.
TeşekkürlerO senin kendi azminden canım. Tebrik ederim. Fıstık gibi oldun ve bunun bir hedef değil yaşam biçimi olduğunun farkındasın
Ooo harikasın canım. İnsanın yoldaşı olunca daha azimli devam ediyor her şey.Ne yaptın kıyafet işini?TeşekkürlerAynen öyle kuzum, arada aksatsam bile yine de bırakamıyorum, eksik hissediyorum. Bugün 1 saat kadar yürüdüm 23 nisan için öte beri bakarken, akşama da biraz bir şeyler yapmayı planlıyorum. Okuldaki hocaları bile spora başlattım, benim önce-sonra fotoğrafımı gösterdim gaza geldiler
Canım kıyafeti bekliyorum yapacak bir şeyim yok, salı geldi geldi, bir de adam bizim hocalardan biriyle arkadaşmış, onun hatrına söz veriyorum salı getireceğim dedi dün bana, getirmezse de kalacak sanırım oyun.. Bugün ponpon için rafyaları aldım, 3 farklı yerden aldım ama hala eksik. 50 lira ödedim onlara, oyun iptal olursa bunlar da yanacak. Bıktım artık valla, bizim oralarda bu işleri veliler yapar, öğretmenin etrafında dört dönerler.Ooo harikasın canım. İnsanın yoldaşı olunca daha azimli devam ediyor her şey.Ne yaptın kıyafet işini?
Aynen canım. Hatta arar bulur, ucuza da yaptırırlar.Canım kıyafeti bekliyorum yapacak bir şeyim yok, salı geldi geldi, bir de adam bizim hocalardan biriyle arkadaşmış, onun hatrına söz veriyorum salı getireceğim dedi dün bana, getirmezse de kalacak sanırım oyun.. Bugün ponpon için rafyaları aldım, 3 farklı yerden aldım ama hala eksik. 50 lira ödedim onlara, oyun iptal olursa bunlar da yanacak. Bıktım artık valla, bizim oralarda bu işleri veliler yapar, öğretmenin etrafında dört dönerler.
Evet ya, onlar üzülürse ben de üzülürüm, canlarım benimAynen canım. Hatta arar bulur, ucuza da yaptırırlar.
Umarım gönlünce olur oyunun. Senden çok minikler üzülecek olmazsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?