fitim fitsin fit (squat)

Nereye gitti peki bildirimler? O bir saat vitrin karşısında geçtiyse hiç saymam ona göre.
Reglim ya lunecimmm:) yok kiz carsiya gitmedim kayinvalideme gittim giderkende donerkende yurudm tempolu tempolu hava cok guzeldi zaten yoluda uzattim biraz yuruyus olsn spor yapamiyom diye..

Reglim ya lunecimmm:) yok kiz carsiya gitmedim kayinvalideme gittim giderkende donerkende yurudm tempolu tempolu hava cok guzeldi zaten yoluda uzattim biraz yuruyus olsn spor yapamiyom diye..
Hııı.Pardon canım yaa onu unutmuşum.

Bugün ısınmayı dansla yaptım, sonrasında da 8 dklık karın videosu ve ardından bildiğim diğer karın egzersizleri, son olarak da bel egzersizleri.. Ve kapanış Şimdi de yarım yağlı sütümü içiyorum

İştah kapanması için Limoncu'nun kocasını anlattığı konuyu okuyabilirsiniz. İçim kalktı, akşam yemeği iptal.

Ooo harika. Ben dansla ısınamıyorum yaa. Göbek atıp şekilden şekle giriyorum sadece.

İştah kapanması için Limoncu'nun kocasını anlattığı konuyu okuyabilirsiniz. İçim kalktı, akşam yemeği iptal.
O ne oyle ya midem kalkti valla dislet bornoza silinir mi hasbinallaaaaah neler okucam bu bdvde bilemedm ozene bezene aldgm bornozlara boyle bisey yapildgni dusunemedm perisan ederm adami valla tiksinir insan ondan be kocasida olsa opulurmu o adam!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…