İYİ fikir Lunecim profil resmimi degistirmekle baslayimGeçmiş olsun canım, dinlen iyileşmene bak. Toparlayınca bomba gibi dönersin.
Bir de o kardan adamı kaldır at artık. Bahar gelsin ki profiline hemen iyi ol.
İçimizi ısıtsın yenisiİYİ fikir Lunecim profil resmimi degistirmekle baslayim
Nereye gitti peki bildirimler? O bir saat vitrin karşısında geçtiyse hiç saymam ona göre.Merhaba fistiklaaar ben geldimmm:)) bildirim yok ama 1 saat yuruyusm var
Kuzum insallah adam getirir kiyafetleri valla ben bile uzuldm.. Bizim burdada ufak siniflarn sinjf anneleri ilgilenir boyle seylerle genelde orda hepsi sna yikilmis..İçimizi ısıtsın yenisi
Reglim ya lunecimmm:) yok kiz carsiya gitmedim kayinvalideme gittim giderkende donerkende yurudm tempolu tempolu hava cok guzeldi zaten yoluda uzattim biraz yuruyus olsn spor yapamiyom diye..Nereye gitti peki bildirimler? O bir saat vitrin karşısında geçtiyse hiç saymam ona göre.
Hııı.Reglim ya lunecimmm:) yok kiz carsiya gitmedim kayinvalideme gittim giderkende donerkende yurudm tempolu tempolu hava cok guzeldi zaten yoluda uzattim biraz yuruyus olsn spor yapamiyom diye..
Aslinda yapsam yapabilirim gbi geliyo ama cok yogum geliyo ara verdm bende napiyimHııı.Pardon canım yaa onu unutmuşum.
Yok kuzum yapma, kaçamak da olmadığı sürece sıkıntı yok.Aslinda yapsam yapabilirim gbi geliyo ama cok yogum geliyo ara verdm bende napiyim
İnşallah canım :/Kuzum insallah adam getirir kiyafetleri valla ben bile uzuldm.. Bizim burdada ufak siniflarn sinjf anneleri ilgilenir boyle seylerle genelde orda hepsi sna yikilmis..
Ooo harika. Ben dansla ısınamıyorum yaa. Göbek atıp şekilden şekle giriyorum sadece.Bugün ısınmayı dansla yaptım, sonrasında da 8 dklık karın videosu ve ardından bildiğim diğer karın egzersizleri, son olarak da bel egzersizleri.. Ve kapanışŞimdi de yarım yağlı sütümü içiyorum
Kız ben de bir zumba videosu açtım ama zormuş bu seferki ayak uyduramadım, Allah ne verdiyse koydum ortaya performansımıOoo harika. Ben dansla ısınamıyorum yaa. Göbek atıp şekilden şekle giriyorum sadece.
Yaptın mı çilekli su?Kız ben de bir zumba videosu açtım ama zormuş bu seferki ayak uyduramadım, Allah ne verdiyse koydum ortaya performansımı
O ne oyle ya midem kalkti valla dislet bornoza silinir mi hasbinallaaaaah neler okucam bu bdvde bilemedm ozene bezene aldgm bornozlara boyle bisey yapildgni dusunemedm perisan ederm adami valla tiksinir insan ondan be kocasida olsa opulurmu o adam!İştah kapanması için Limoncu'nun kocasını anlattığı konuyu okuyabilirsiniz. İçim kalktı, akşam yemeği iptal.
Leoparlı çok hoş yaa.
Yaptım ama çilekler ot gibiymiş meğer, kendine hayrı yok onlarınYaptın mı çilekli su?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?