fitim fitsin fit (squat)

İştah kapanması için Limoncu'nun kocasını anlattığı konuyu okuyabilirsiniz. İçim kalktı, akşam yemeği iptal.
Hoşlanmıyorum o kişiden, her konuda kocam bana şunu aldı bunu aldı, düğünde şunlar şunlar takıldı diye süzülüyor. Madem maddiyata önem veriyor, çeksin kocasının bu halini de..

Hoşlanmıyorum o kişiden, her konuda kocam bana şunu aldı bunu aldı, düğünde şunlar şunlar takıldı diye süzülüyor. Madem maddiyata önem veriyor, çeksin kocasının bu halini de..
İğrenç ya benim eşim o şekilde pis olsa önce elinden tutup dış doktoruna götürürdum

Çok zor meslek canım yaa. Bizim ülkede diş fırçalamak hala alışkanlık değil.
Değil güzelim değil
Evet işlemleri ağrılı olabiliyor ama bu ciddi bi kişisel bakım ya gülümserken bütün dişler görünüyor çürük kırık yamuk sarı dişler olmasi hoş değil ki
Ağız Kokusu da baslibasina bir problem
Ve fırçalayanlarin da yarısı hatta daha fazlası bilinçli de fircalamiyor
Öylesine fircayi vuruyor dişlerine. .

Ben küçüklüğümden beri dişçiye gitmeyi çok severim, niye bilmiyorum ama bir sempatim var
Ya canım benim ön dişlerde çarpıklık var, tel taktırsam ne kadar kalması gerekir telin?

Ben küçüklüğümden beri dişçiye gitmeyi çok severim, niye bilmiyorum ama bir sempatim var
Ya canım benim ön dişlerde çarpıklık var, tel taktırsam ne kadar kalması gerekir telin?
Canım kesin bir şey diyemem ki ne kadar caprasik olduğuna kemik yapın falan bağlıdır teli taktiktan sonra düzelme durumuna göre ya kısa sürer ya da uzun tatlim

Canım kesin bir şey diyemem ki ne kadar caprasik olduğuna kemik yapın falan bağlıdır teli taktiktan sonra düzelme durumuna göre ya kısa sürer ya da uzun tatlim
Gerçi şu an ona verecek param pek, pahalı bayağı bildiğim kadarıyla, bir de öyle telli gezmek ne bileyim bu yaştan sonra komik olur

Gerçi şu an ona verecek param pek, pahalı bayağı bildiğim kadarıyla, bir de öyle telli gezmek ne bileyim bu yaştan sonra komik olur
Aynen güzelim 18 yaştan sonra masraf tamamen kişiye ait oluyor o da pahalıya denk geliyo baya ve yemiyceklerin yiyceklerinden daha çok oluyor :)
Aslında hoş durabilir renkli renkli lastikler falan ama dedigmz gbi pahalı bi uygulama

Canim aslinda pahali degil cok en azindan o isleme deger duzgun olmasina.. Herkes icin degisiyomus miktar benimde bosluklardan dolayi aralanma oldu dis yapimda xok saglam diyemem zaten. Bna 3bin demisti ama odeme taksitli olckti birdn istemiyo 2 yil surcek eline gectikce getir tedavi bitene kadar bitirriz demisti tamam dedm snradan cikarabiliyomuyum dedm teli istedgm zaman cikaramazsn dedi cikarirsam extra masrafi varms yeni telin oda maliyetliyms baya evlendkten snra dusunuym bende. Discimde tel istiyosan cok mutlu etmz seni sonuc dedi tel + restorasyon gerekiyo dedi kaplama yapalm diyo zirkonyum ama bende korkuym ondan sizlama yaparsa diye. Ama sen suan oyle bi sikntn varsa muayne ol kalcagi zamana gore taksitle bile yaptirabiliyosn bence zamanin ve imkanin varsa yaptir bebegim cidden dis psikolji bozuyo ben cok kafama takmaya basladm fotgraflarda nolck diye..

Ya aslında ben de evlendikten sonra düşünüyorum, düşünsene nişan fotoğrafında falan telli çıktığını Benim sorun sadece ön dişlerde, aşırı bir şey de yok ama arada kafama takıyorum, dişlerimi göstererek gülümsemiyorum hiçbir zaman..

ay kızlar sizden okudum hemen limoncunun konusuna konuştum o ne ya öyle ıyyyy

Bende o yuzden erteledm kuzum.keske daha oncedn yaptrsaydmda suan bu strese girmeseydm valla.. Yaa ma benim kalsiyum kucuklugumden beri cok almama ragmen saglikli degil.. Diyormki ugrascagma yaptiriversemmi ama zirkonyum daha pahali veremem suan ona ben para bide telden dha kiaa bi tedavi haliyle taksiti bile agir gelcek.. Ama bu yastan snra deme sakin mutlaka dislerin saglamsa yaptir kuzum nasilsa ebedi degil ya cikcak ve ciknca daha duzgun olcak:)

kızlar bana bagısıklık sistemini guclendiren besinleri soylesenize
Hangi vitaminler bağışıklık sistemini destekliyor?
Bağışıklık sisteminin desteklenmesinde kullanılan en önemli maddeler A , E, C, B vitaminleri, karotenler, demir, çinko ve selenyumdur.
A vitamini: Antitümör aktivitesi, savaşçı hücreler (akyuvar) güçlendirilmesi, antikor tepkisinin artırılması dahil pek çok bağışıklık sürecini destekler ve uyarır. Eksikliği olan kişiler özellikle viral enfeksiyonlara daha kolay yakalanır. Süt, balık yağı, yumurta önemli kaynaklarıdır.
Betakaroten: Serbest radikallerin tutulmasını sağlar. Yeşil yapraklı sebzeler, kırmızı, turuncu, koyu sarı renkli sebzeler önemli kaynaklarıdır.
C vitamini: Antiviral ve antibakteriyal etkisinin yanı sıra bağışıklığı arttırır ve güçlendirir. Turunçgiller, yeşil biber, maydanoz, kiraz, kavun önemli kaynaklarıdır.
E vitamini: Serbest radikallerin tutulmasına yardımcı olur. Soya, susam, ceviz, badem, fıstık vb yağlı tohumlar önemli kaynaklarıdır.
B6 vitamini: Yetersizliği bağışıklık sisteminin baskılanmasına neden olur.
Folik asit –B12 vitamini: Eksikliği savaşçı hücre sayısının ve enfeksiyona nede olan organizmalarla savaşma yeteneğinin azalmasına neden olur. Folik asit özellikle ıspanak olmak üzere yeşil yapraklı sebzeler, kuru baklagiller önemli kaynaklarıdır. B12 kırmızı et ,balık, yumurta, tavuk ,süt ve süt ürünleri önemli kaynaklarıdır.
Demir eksikliği: Lenf bezlerinin yapısının bozulması , savaşçı hücrelerin işlevinin azalması gibi bağışıklık sisteminde önemli bozukluklara neden olur. Özellikle kırmızı et, yumurta da hayvansal demir, kuru baklagiller, yeşil yapraklı sebzelerde bitkisel kaynaklı demir bulunur. Hayvansal kaynaklı demirin vücuttaki kullanım oranı bitkisel kaynaklı demire göre daha yüksektir.
Çinko: Birçok virüs cinsinin çoğalmasını engeller. Pek çok bağışıklık sistemi reaksiyonunda hayati rolü vardır. Yumurta, et ve sütte yoğun bulunur.
Selenyum: Bağışıklık sisteminin tüm parçaları üzerinde etkisi vardır.
Aşırı vitamin tüketiminin zararlı etkileri olabilir. Yağda eriyen vitaminler (A,D,E,K) vücutta depolandığı için uzun süre yüksek doz alımları durumunda toksik etki görülebilir. Aşırı C vitamini bazı organlarda sorunlara, B6 vitamini geri dönüşsüz sinir sistemi hasarına neden olabilir.

Kısaca dengeli beslenmek. Bol bol meyve tüketmek. Bir de ekmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…