- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Evet ben de ona uzun uzun baktımLeoparlı çok hoş yaa.
Hoşlanmıyorum o kişiden, her konuda kocam bana şunu aldı bunu aldı, düğünde şunlar şunlar takıldı diye süzülüyor. Madem maddiyata önem veriyor, çeksin kocasının bu halini de..İştah kapanması için Limoncu'nun kocasını anlattığı konuyu okuyabilirsiniz. İçim kalktı, akşam yemeği iptal.
İğrenç ya benim eşim o şekilde pis olsa önce elinden tutup dış doktoruna götürürdumHoşlanmıyorum o kişiden, her konuda kocam bana şunu aldı bunu aldı, düğünde şunlar şunlar takıldı diye süzülüyor. Madem maddiyata önem veriyor, çeksin kocasının bu halini de..
Dişçilere de yazık kuzum ya.İğrenç ya benim eşim o şekilde pis olsa önce elinden tutup dış doktoruna götürürdum
Ayy aşkım çok berbat ağızlar geliyor yaDişçilere de yazık kuzum ya.
Çok zor meslek canım yaa. Bizim ülkede diş fırçalamak hala alışkanlık değil.Ayy aşkım çok berbat ağızlar geliyor ya
Değil güzelim değilÇok zor meslek canım yaa. Bizim ülkede diş fırçalamak hala alışkanlık değil.
Ben küçüklüğümden beri dişçiye gitmeyi çok severim, niye bilmiyorum ama bir sempatim varDeğil güzelim değil
Evet işlemleri ağrılı olabiliyor ama bu ciddi bi kişisel bakım ya gülümserken bütün dişler görünüyor çürük kırık yamuk sarı dişler olmasi hoş değil ki
Ağız Kokusu da baslibasina bir problem
Ve fırçalayanlarin da yarısı hatta daha fazlası bilinçli de fircalamiyor
Öylesine fircayi vuruyor dişlerine. .
Canım kesin bir şey diyemem ki ne kadar caprasik olduğuna kemik yapın falan bağlıdır teli taktiktan sonra düzelme durumuna göre ya kısa sürer ya da uzun tatlimBen küçüklüğümden beri dişçiye gitmeyi çok severim, niye bilmiyorum ama bir sempatim var
Ya canım benim ön dişlerde çarpıklık var, tel taktırsam ne kadar kalması gerekir telin?
Gerçi şu an ona verecek param pek, pahalı bayağı bildiğim kadarıyla, bir de öyle telli gezmek ne bileyim bu yaştan sonra komik olurCanım kesin bir şey diyemem ki ne kadar caprasik olduğuna kemik yapın falan bağlıdır teli taktiktan sonra düzelme durumuna göre ya kısa sürer ya da uzun tatlim
Aynen güzelim 18 yaştan sonra masraf tamamen kişiye ait oluyor o da pahalıya denk geliyo baya ve yemiyceklerin yiyceklerinden daha çok oluyor :)Gerçi şu an ona verecek param pek, pahalı bayağı bildiğim kadarıyla, bir de öyle telli gezmek ne bileyim bu yaştan sonra komik olur
Canim aslinda pahali degil cok en azindan o isleme deger duzgun olmasina.. Herkes icin degisiyomus miktar benimde bosluklardan dolayi aralanma oldu dis yapimda xok saglam diyemem zaten. Bna 3bin demisti ama odeme taksitli olckti birdn istemiyo 2 yil surcek eline gectikce getir tedavi bitene kadar bitirriz demisti tamam dedm snradan cikarabiliyomuyum dedm teli istedgm zaman cikaramazsn dedi cikarirsam extra masrafi varms yeni telin oda maliyetliyms baya evlendkten snra dusunuym bende. Discimde tel istiyosan cok mutlu etmz seni sonuc dedi tel + restorasyon gerekiyo dedi kaplama yapalm diyo zirkonyum ama bende korkuym ondan sizlama yaparsa diye. Ama sen suan oyle bi sikntn varsa muayne ol kalcagi zamana gore taksitle bile yaptirabiliyosn bence zamanin ve imkanin varsa yaptir bebegim cidden dis psikolji bozuyo ben cok kafama takmaya basladm fotgraflarda nolck diye..Gerçi şu an ona verecek param pek, pahalı bayağı bildiğim kadarıyla, bir de öyle telli gezmek ne bileyim bu yaştan sonra komik olur
Ya aslında ben de evlendikten sonra düşünüyorum, düşünsene nişan fotoğrafında falan telli çıktığınıCanim aslinda pahali degil cok en azindan o isleme deger duzgun olmasina.. Herkes icin degisiyomus miktar benimde bosluklardan dolayi aralanma oldu dis yapimda xok saglam diyemem zaten. Bna 3bin demisti ama odeme taksitli olckti birdn istemiyo 2 yil surcek eline gectikce getir tedavi bitene kadar bitirriz demisti tamam dedm snradan cikarabiliyomuyum dedm teli istedgm zaman cikaramazsn dedi cikarirsam extra masrafi varms yeni telin oda maliyetliyms baya evlendkten snra dusunuym bende. Discimde tel istiyosan cok mutlu etmz seni sonuc dedi tel + restorasyon gerekiyo dedi kaplama yapalm diyo zirkonyum ama bende korkuym ondan sizlama yaparsa diye. Ama sen suan oyle bi sikntn varsa muayne ol kalcagi zamana gore taksitle bile yaptirabiliyosn bence zamanin ve imkanin varsa yaptir bebegim cidden dis psikolji bozuyo ben cok kafama takmaya basladm fotgraflarda nolck diye..
Bende o yuzden erteledm kuzum.keske daha oncedn yaptrsaydmda suan bu strese girmeseydm valla.. Yaa ma benim kalsiyum kucuklugumden beri cok almama ragmen saglikli degil.. Diyormki ugrascagma yaptiriversemmi ama zirkonyum daha pahali veremem suan ona ben para bide telden dha kiaa bi tedavi haliyle taksiti bile agir gelcek.. Ama bu yastan snra deme sakin mutlaka dislerin saglamsa yaptir kuzum nasilsa ebedi degil ya cikcak ve ciknca daha duzgun olcak:)Ya aslında ben de evlendikten sonra düşünüyorum, düşünsene nişan fotoğrafında falan telli çıktığınıBenim sorun sadece ön dişlerde, aşırı bir şey de yok ama arada kafama takıyorum, dişlerimi göstererek gülümsemiyorum hiçbir zaman..
Hangi vitaminler bağışıklık sistemini destekliyor?kızlar bana bagısıklık sistemini guclendiren besinleri soylesenize
geçmiş olsun canımGünaydın fistiklaaaaaarr grip oldumve bugün evlilik yıldönümümüz
geçmiş olsun canım
kutlu olsun yıldöümünüz birlikte nice mutlu seneler geçirirsiniz umarım var mı bakalm bı surprız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?