fitim fitsin fit (squat)

kızlaar bugunum ılk defa agrısız gectı sanırım vucudum alıstıı.sıze sormak ıstedıgım bırsey var.gögüs büyütmek ıcın hareket bılıyormusunuuz . bana lazım da babamdan utanmasam gıtcem karsısına derdımı anlatcam gögüs estetiği olmak ıstıyorum dıcem .yazık adamcagız bıktı benım amelıyatlarımdan yüzümde yok artık :)

Ben meyve tuketmiyorum ya c vitamini almaya basladim bide balik yagi hapi aliyim ben ekstra

Canım ben bilmiyorum ama topicte yapanlar vardı, anlatırlar sana :) Ne ameliyatı oldun ki canım o kadar?
Ben meyve tuketmiyorum ya c vitamini almaya basladim bide balik yagi hapi aliyim ben ekstra
Bende de meyve sıfır desem yeridir.

Canım ben bilmiyorum ama topicte yapanlar vardı, anlatırlar sana :) Ne ameliyatı oldun ki canım o kadar?.
bakayım oralarada cnım.10 yasındayken göz amelıyatı oldum kayma oldugu ıcın.3 yıl once nefes problemınden dolayı burun kıkırdkalarımı aldırdım buda saglık ıcın ama 1 yıl önne burun estetıgı oldum :) hep masraf hep masraf

Süpersin Lunem Ben de merak ettim ölçülerimi..

Ben meme büyütme ameliyatı oldum canım, babam destek verdi, onun gazıyla oldum valla.. Ben vereceğim parasını dedi. Sonra atanınca kendim biriktirdim oldum ameliyatımı ama o manevi desteği bile çok güzel bir şeydi benim için :)

ayyy ne güzell canımm.benımkıde ızın verır dıye dusunuyorum mutlu olmam ıcın herseyı kbul eder :) ama tek korkum meme kanserı rıskını arttırıyor olması

ayyy ne güzell canımm.benımkıde ızın verır dıye dusunuyorum mutlu olmam ıcın herseyı kbul eder :) ama tek korkum meme kanserı rıskını arttırıyor olması
Onu nerden çıkardın? Tam tersi, protez olan kadınlarda meme kanserine daha az rastlanmış. Pek çok araştırma sonucu var. Kanserle hiçbir alakası yok.

Onu nerden çıkardın? Tam tersi, protez olan kadınlarda meme kanserine daha az rastlanmış. Pek çok araştırma sonucu var. Kanserle hiçbir alakası yok.
aıle dostumuz bayan bır dktor var o soyledı.sonucta yabancı bır madde vucuda gırıyor dedı korkmustum vallahı.ama acıkcası ustune dusupte arastırmadım bunu duymak suan hosuma gtti :) bu arada bı rahatsızlık hıssı verıyormu hanı dogal olan yumusak flan uyuyunca ustune yatınca bı sertlık hıssetmıyoruz ama sen suan nasılsın memnunmusun canım bı agırlıgı varmı.çunku ben cok yuz ustu yatan bırıyım :)

Günümüzdeki protezler zaten tamamen zararsız canım, o konuda şüphen bile olmasın. Ben de hep yüzüstü yatan biriydim hala da öyleyim, hiç yabancı bir şey varmış gibi gelmiyor, ağırlık falan da yok. Önceden en merak ettiğim soru buydu biliyor musun? :) Aklıma bile gelmiyor artık içimde bir şey olduğu çünkü artık tamamen bütünleşti benimle, 9 ay oldu ameliyat olalı, çok doğallaştılar. İlk zamanki gibi sert kalmıyor, öyle cıvık bir meme de olmuyor, tam olması gerektiği gibi diri ve normal yumuşaklıkta, sıktığım zaman mesela asla hissetmiyorum içinde bir şey olduğunu, kaldı ki benim meme dokum sıfırdı, erkek gibiydi.

acayıp gaza geldım suan bnm yıne var biraz ama yetmıyor ıste.kıyafetlerle guzel 2 beden buyuk gosteren sudyen takınca ama gel gör kı ıcı cok dolu degl en kısa zamanda konuyu babama acıp arastırmalara basıyorm :)

Kararını verdiğinde yardımcı olurum her kafana takılan şeyde :)

kizlarrr selammm ben geldimmm, biraz temizlik yaptim .. birazdanda kalkip sporumun bir kismini yapicam bir kismida aksama cunku yemekte yapmam gerek :))
pancarimm evlilik yil donumunuz kutlu olsun nice esinle kizinla mutlu saglkkli huzurlu yillar gecirirsiniz insallahhhh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…