Ölç hadi.Süpersin LunemBen de merak ettim ölçülerimi..
hic iyi yapmıyoruz yaCanım ben bilmiyorum ama topicte yapanlar vardı, anlatırlar sana :) Ne ameliyatı oldun ki canım o kadar?
Bende de meyve sıfır desem yeridir.
spor mati neeee :)) cahil kaldimmKızlar selam ben geldim. Biraz dinleneyim spor yapacağım. Dün sonunda spor matımın siparişini verdim. Fuşya rengi bekliyorum salı günü gelsin.
spor mati neeee :)) cahil kaldimm
Rica ederim canım :)Canim benimm cok tesekkur ederim :)
Ölçecek bir şey yok ki :/Ölç hadi.
Kızlar selam ben geldim. Biraz dinleneyim spor yapacağım. Dün sonunda spor matımın siparişini verdim. Fuşya rengi bekliyorum salı günü gelsin.
Rica ederim canım :)
Ölçecek bir şey yok ki :/
Benimki de fuşya, çok rahat bir şey canım, halıda olmuyor yani, en iyisi mat..
Delta benimki, çok kalın değil ama memnunum ben :)Bakalım canım benim halım shaggylerden çok kaydırıyor, zaten çıplak ayakla yapamıyorum. Halıfleks acıtıyor. Kalınlarından aldım bekliyorum umarım iyi çıkar.
Bende delta aldım canım 1,5 cm kalınlığı. Sevindim memnun kalmana.Delta benimki, çok kalın değil ama memnunum ben :)
Yüklen tabii. Ama spor ve beslenme ile desteklemen lazım tam sonuç için.Eki Görüntüle 1498746
Kizlaaarrr bugun kendime bunlari aldimm etiket yarisydi cok iyi oldu valla sewindm selulitin kremini aldim serumuda vardi onuda alip hepsiyle yuklensemmi ki diyorum?
Bende de var bundan ama aldım duruyor öyle hiç kullanmadimEki Görüntüle 1498746
Kizlaaarrr bugun kendime bunlari aldimm etiket yarisydi cok iyi oldu valla sewindm selulitin kremini aldim serumuda vardi onuda alip hepsiyle yuklensemmi ki diyorum?
Ben elimdekiler bitince şu Krauterhof Anti Cellilute almayı düşünüyorum. Çok yakıyormuş ama etkili diyorlar. Bimden aldığımdan da memnun kaldım ama fiyatı düşmüyor bir türlü.Bende de var bundan ama aldım duruyor öyle hiç kullanmadim
Tabikide lunecim bunlari yapip sporu birakmam bunlar spora destekci olsn diye aldm..Yüklen tabii. Ama spor ve beslenme ile desteklemen lazım tam sonuç için.
Niye kiz kullansana. Gerci bende farkli degilm usenirm ama bakalm bnlari kullanmayi dusunuyorm.Bende de var bundan ama aldım duruyor öyle hiç kullanmadim
Ben elimdekiler bitince şu Krauterhof Anti Cellilute almayı düşünüyorum. Çok yakıyormuş ama etkili diyorlar. Bimden aldığımdan da memnun kaldım ama fiyatı düşmüyor bir türlü.
Yok canım aşağı yukarı hepsi aynıdır. Kullan hatta deneyimlerimizi paylaşırız beraberce. Mucizeler yaratmıyor hiç biri. Hepsi birden olursa düzelme oluyor. Ben nivea'yı da duydum iyiymiş ama benim kişisel gıcığım var firmaya nedense.Tabikide lunecim bunlari yapip sporu birakmam bunlar spora destekci olsn diye aldm..
Niye kiz kullansana. Gerci bende farkli degilm usenirm ama bakalm bnlari kullanmayi dusunuyorm.
Onu hic duymadm lunecm bugun bunlari indirimde gornce aldm iyi degilmi ki senin dedgnimi alsaydm degistriymmi? Bide bimden aldim dedigine bakmistim ben goremedm haftalik urun heralde demistim..
Hic arastirmadim valla indirim gorunce atladim sonuclari sozel ve gorsel aktaricam size lunemmm bekleyin benii puruzsuz olcm insallah balayina kadarYok canım aşağı yukarı hepsi aynıdır. Kullan hatta deneyimlerimizi paylaşırız beraberce. Mucizeler yaratmıyor hiç biri. Hepsi birden olursa düzelme oluyor. Ben nivea'yı da duydum iyiymiş ama benim kişisel gıcığım var firmaya nedense.
Olursun olursun nHic arastirmadim valla indirim gorunce atladim sonuclari sozel ve gorsel aktaricam size lunemmm bekleyin benii puruzsuz olcm insallah balayina kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?