fitim fitsin fit (squat)

Kızlar selam ben geldim. Biraz dinleneyim spor yapacağım. Dün sonunda spor matımın siparişini verdim. Fuşya rengi bekliyorum salı günü gelsin.

Rica ederim canım :)

Ölçecek bir şey yok ki :/

Benimki de fuşya, çok rahat bir şey canım, halıda olmuyor yani, en iyisi mat..

Bakalım canım benim halım shaggylerden çok kaydırıyor, zaten çıplak ayakla yapamıyorum. Halıfleks acıtıyor. Kalınlarından aldım bekliyorum umarım iyi çıkar.

Kizlaaarrr bugun kendime bunlari aldimm etiket yarisydi cok iyi oldu valla sewindm selulitin kremini aldim serumuda vardi onuda alip hepsiyle yuklensemmi ki diyorum?

Yüklen tabii. Ama spor ve beslenme ile desteklemen lazım tam sonuç için.
Tabikide lunecim bunlari yapip sporu birakmam bunlar spora destekci olsn diye aldm..
Bende de var bundan ama aldım duruyor öyle hiç kullanmadim
Niye kiz kullansana. Gerci bende farkli degilm usenirm ama bakalm bnlari kullanmayi dusunuyorm.
Ben elimdekiler bitince şu Krauterhof Anti Cellilute almayı düşünüyorum. Çok yakıyormuş ama etkili diyorlar. Bimden aldığımdan da memnun kaldım ama fiyatı düşmüyor bir türlü.

Onu hic duymadm lunecm bugun bunlari indirimde gornce aldm iyi degilmi ki senin dedgnimi alsaydm degistriymmi? Bide bimden aldim dedigine bakmistim ben goremedm haftalik urun heralde demistim..

Yok canım aşağı yukarı hepsi aynıdır. Kullan hatta deneyimlerimizi paylaşırız beraberce. Mucizeler yaratmıyor hiç biri. Hepsi birden olursa düzelme oluyor. Ben nivea'yı da duydum iyiymiş ama benim kişisel gıcığım var firmaya nedense.

Hic arastirmadim valla indirim gorunce atladim sonuclari sozel ve gorsel aktaricam size lunemmm bekleyin benii puruzsuz olcm insallah balayina kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…