- 29 Mart 2013
- 549
- 332
- 123
- 32
Çok gecmis olsuuun.daha nice yillariniz olur ins :)Günaydın fistiklaaaaaarr grip oldumve bugün evlilik yıldönümümüz
bakarsın şaşırtır senıı:)Yoookkkbenimki hiç romantik değil dışarı çikar biraz gezeriz belki bide yemek yeriz
bakarsın şaşırtır senıı:)
hatırladı mı acabaa
Çok gecmis olsuuun.daha nice yillariniz olur ins :)
kaçıncı yılınız oldu askıımYok kiz hatirlamaz o öyle seyleri söylediği lafi bile unutur ki özelgün hiç hatorlamaz ama ben isimi şansa birakmayip aksamdan hatirlattim
maşallah canımmmm
Geçmiş olsun tatlım. Nice mutlu senelere.Günaydın fistiklaaaaaarr grip oldumve bugün evlilik yıldönümümüz
iki tane zayıf geldi şimdiden askımDarisi basina bebeğimsınavların ne alemde tatliş
Şekercim günaydın.maşallah canımmmm
günaydın bıtanem nasılsınŞekercim günaydın.
iki tane zayıf geldi şimdiden askım
inşallah bıtanemmTuhh inşallah digerleri çok iyi gelir askim
İyiyim tatlım ya hava güzel, iyi hissediyorum. Yanımda limonlu suyum.günaydın bıtanem nasılsın
iyiym bendee kızlardayım oturuyorum öyle derse girip çıktık evde dinleniyoruz dısarısı sıcak boğdu iyice ev serin:)İyiyim tatlım ya hava güzel, iyi hissediyorum. Yanımda limonlu suyum.
Sen nasılsın?
çok haklısın tatlmBu arada dün ölçmüştüm ama yazmayı unutmuşum. Squat'ın bacak kalınlaştırdığı kocaman bir yalan. İlk başladığımda 56cmdi bacaklarım şimdi 52 cm. Ve 3 aydır aralıksız squat yapıyorum.
Her istediğini yiyip, kalınlaşan bacakların suçunu squata atmamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?