fitim fitsin fit (squat)

İrade mutluluğu yaşıyorum şu an kizlarrr
Annem kardeşim birkaç cis götürdüler midelerine
Benseee Hayır istemiyorum dedim tabiki
Her zaman olduğu gibi beynimle savaş verdim ve yendimmm
İşte bu kadar
Dün de eşim yanımda cıssları götürdü çeşit çeşit. Ama bende elimi atmadım. Dedim yarın foto günü. Kabak gibi çıkar yediklerim.

İşte bu kadar
Dün de eşim yanımda cıssları götürdü çeşit çeşit. Ama bende elimi atmadım. Dedim yarın foto günü. Kabak gibi çıkar yediklerim.
Benim elim haftalardır şu yağlı cislara gidiyor markette, elimi uzatacak gibi oluyorum geri çekiyorum. İçimdeki ses aman bir paketten ne olacak diyor ama ben onu bastiriyorum ve almıyorum

Benim elim haftalardır şu yağlı cislara gidiyor markette, elimi uzatacak gibi oluyorum geri çekiyorum. İçimdeki ses aman bir paketten ne olacak diyor ama ben onu bastiriyorum ve almıyorum
Anlık tat zevklerine yenik dusmememiz lazım
Dün kardeşim neler neler yedi ya insaf dedim

Tikkacım çok canın istiyorsa kendini zincirleme, sabah saatlerinde spor yapacağın bir gün ve yarım paket tüketebilirsin.
Önemli olan kendini kaybetmemek. Ve alışkanlık haline getirmemek.

Anlık tat zevklerine yenik dusmememiz lazım
Dün kardeşim neler neler yedi ya insaf dedim
Tikkacım çok canın istiyorsa kendini zincirleme, sabah saatlerinde spor yapacağın bir gün ve yarım paket tüketebilirsin.
Önemli olan kendini kaybetmemek.
Ama tatlıcım senin için aynısını söyleyemiyorm malesef çünkü sen kilo vermek istiyorsun tikkam ise sabit tutmak. Seninki ancak 2 hafta da ya da ayda bir bir kerelik olabilir. Ki o da 0 kaçamak olursa.

Son düzenleme:
Önemli olan kendini kaybetmemek. Ve alışkanlık haline getirmemek.
Ben ayda bir yiyordum ama sabredebildiğim kadar sabretcem, hazır iradem güçlüyken.. Dün erkek arkadaşım benden izin istiyor, nisan ayı cısını yiyecekmiş, olmaz ben yemedim sen de yeme dedim çok üzüldü

Onu da mı hizaya çektin?Beraber yersiniz karşılıklı.

Onu da mı hizaya çektin?Beraber yersiniz karşılıklı.
Kız o çok zayıf, boyu da çok uzun, yemek ye diye zorluyorum onu ama sağlıksız şeyler yedirmiyorum. Tiroit probleminden dolayı kilo alamıyor, tedavi de olmuyor. Kafasını kırcam yakında

Kız o çok zayıf, boyu da çok uzun, yemek ye diye zorluyorum onu ama sağlıksız şeyler yedirmiyorum. Tiroit probleminden dolayı kilo alamıyor, tedavi de olmuyor. Kafasını kırcam yakında
Hipotroidizim hastaligi var Demekki ii
Öğrendiklerimi tekrar ediyorummm:)))
Çok geçmiş olsun canm neden tedavi olmuyor ?

Hipotroidizim hastaligi var Demekki ii
Öğrendiklerimi tekrar ediyorummm:)))
Çok geçmiş olsun canm neden tedavi olmuyor ?
Hastaneye girdiğinde kötü oluyor, küçükken hastanede yatmış bir süre, hep kötü anılar canlanıyor gözünde.. Bunun dışında bu ilaç konularında falan da hiç düzenli değil. Ben yakınında olsam kesinlikle tutar kolundan götürürdüm ama uzağım. O kadar dil döküyorum ama yok. İleride kötüye gitmesinden korkuyorum. Okul bitsin üzerine düşücem diyor ama bakalım..

Mutlaka düşün üzerine canım basite almasin

Slm kizlar nasilsiniz bugün reglimin ilk günü dışarda biraz gezdik yarim saatte salincakta sallandim kizimla sporum bu kadar bugün yarin rest günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…