- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Ne güzel ya herkes geziyor, mutlu bir gün geçiriyor. Çok özledim eğlenmeyi..Biz de yakın bi şehre kahvaltı davetine geldik annemlerle hava cook güzel şimdi de Türk kahvemi yudumliycam kızlar hava çok güzel ya buyrun gelinn
Ne güzel ya herkes geziyor, mutlu bir gün geçiriyor. Çok özledim eğlenmeyi..
Biz de yakın bi şehre kahvaltı davetine geldik annemlerle hava cook güzel şimdi de Türk kahvemi yudumliycam kızlar hava çok güzel ya buyrun gelinn
Canım nereye çıkacağım ki? İşim olmadıkça çıkmıyorum, tek başına gezen kadınlara ters ters bakıyorlar. Kadınlar dışarı çıkmıyor burda..Sende biraz dışarı çık hava al askmbahar geldi ev sıkıyor insanı
Canım nereye çıkacağım ki? İşim olmadıkça çıkmıyorum, tek başına gezen kadınlara ters ters bakıyorlar. Kadınlar dışarı çıkmıyor burda..
Evet maalesef :/Doğru ya sen küçük biyerdeydin demii canım
Devam devam devam, )Kızlar selam =)
Regl döneminde olduğum için ara vermiştim sporuma.. Bugün tekrar başladım . Ve bildirimim şöyle ;
100 sqaut
60 arkaya tekme
60 işeyen köpek
50 mekik
Özlemişim spor yapmayı, farkı gördükçe daha da yapasım geliyor
Çok güzel canım :)Kızlar selam =)
Regl döneminde olduğum için ara vermiştim sporuma.. Bugün tekrar başladım . Ve bildirimim şöyle ;
100 sqaut
60 arkaya tekme
60 işeyen köpek
50 mekik
İyi yaptın güzelimÇok güzel canım :)
Benim bugün boş günüm ama 60 squat yaptım boş durmamak için :)
Çok gezdin tabi dimi? Sporunu yapmışsın sen zaten :)İyi yaptın güzelim
ayaklarım ağrıdı disarda ben de akşam yapıcam spor
Olsun eski yazdıklarımıza cevap ver. Sohbete katıl. Ertesi gün cevaplarız en fazla. Başka topiklerde görmeyeyim bizi aldattığını.ben burdayken kimse yok işte gidiyorum bakın sonra kızmak yok yarın gelicem akşam görüşürüz
Günaydın kızlar, Lunem inşallah çok eğlenirsiniz :)
Tepemize yemek yerken yağmur yağdı ama çok güzeldi. Hava almaya çok ihtiyacım varmış. Tikkam gel seni de gezdireyim. Ne kadar sürer oradan Erzurum?Iyi eğlenceler tatlisim insallah cok güzel gider hava
Oh iyi yaptın valla.. squatı çok sevdim nedense , vazgeçemicem sanırım .. sürekli yapmanın bir zararı varmı acaba 30 günlük prograndan sonra ara vermek gerekir mi canım ?Çok güzel canım :)
Canım nereye çıkacağım ki? İşim olmadıkça çıkmıyorum, tek başına gezen kadınlara ters ters bakıyorlar. Kadınlar dışarı çıkmıyor burda..
Bugün dizi yirtik pantolon giydimÇok gezdin tabi dimi? Sporunu yapmışsın sen zaten :)
Çok güzel canım :)
Kızlar selam =)
100 sqaut
60 arkaya tekme
60 işeyen köpek
50 mekik
Sporla canım. Kick side squat yapacaksın.Bugün dizi yirtik pantolon giydim
Oturduğumda yirtiktan bişeyler fışkırdi
Dizimdeki etciklerimi nasıl eriticigim
Ama çok güldüm yaaSporla canım. Kick side squat yapacaksın.
Ben vermedim, vazgeçmene de gerek yok. Günlük 100 ile yola devam.Oh iyi yaptın valla.. squatı çok sevdim nedense , vazgeçemicem sanırım .. sürekli yapmanın bir zararı varmı acaba 30 günlük prograndan sonra ara vermek gerekir mi canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?