fitim fitsin fit (squat)

Kızlar selam =)
Regl döneminde olduğum için ara vermiştim sporuma.. Bugün tekrar başladım . Ve bildirimim şöyle ;
100 sqaut
60 arkaya tekme
60 işeyen köpek
50 mekik

Özlemişim spor yapmayı, farkı gördükçe daha da yapasım geliyor

Devam devam devam, )

Çok güzel canım :)

Benim bugün boş günüm ama 60 squat yaptım boş durmamak için :)

ben burdayken kimse yok işte gidiyorum bakın sonra kızmak yok yarın gelicem akşam görüşürüz
Olsun eski yazdıklarımıza cevap ver. Sohbete katıl. Ertesi gün cevaplarız en fazla. Başka topiklerde görmeyeyim bizi aldattığını.
Günaydın kızlar, Lunem inşallah çok eğlenirsiniz :)
Iyi eğlenceler tatlisim insallah cok güzel gider hava
Tepemize yemek yerken yağmur yağdı ama çok güzeldi. Hava almaya çok ihtiyacım varmış. Tikkam gel seni de gezdireyim. Ne kadar sürer oradan Erzurum?

Oh iyi yaptın valla.. squatı çok sevdim nedense , vazgeçemicem sanırım .. sürekli yapmanın bir zararı varmı acaba 30 günlük prograndan sonra ara vermek gerekir mi canım ?

Canım nereye çıkacağım ki? İşim olmadıkça çıkmıyorum, tek başına gezen kadınlara ters ters bakıyorlar. Kadınlar dışarı çıkmıyor burda..

Ben biliyorum o şehri canım. Bir arkadaşım vardı oradan gelen, annesiyle çıksa bile polisler uyarıyormuş. Çok şok olmuştum. Allah sabır versin, burası da küçük yer ama kimse kimseye karışmaz öyle konularda.

Harikasın bitanem.

Zorlanıyor musun artık squat yaparken?

Oh iyi yaptın valla.. squatı çok sevdim nedense , vazgeçemicem sanırım .. sürekli yapmanın bir zararı varmı acaba 30 günlük prograndan sonra ara vermek gerekir mi canım ?
Ben vermedim, vazgeçmene de gerek yok. Günlük 100 ile yola devam.
Sıkılacak olursam türünü değiştiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…