fitim fitsin fit (squat)

sealm kızlar bir merhaba demeye geldim bende herşey hareketli bu aralar gelenler gidenler arkadaşlar falan arada gelip size bakıp kaçıyorum yorum yazamıyorum çoğu zaman fırsattan istifade bugün yazayım dedim buralarda herşey yolunda sanırım ama norwe hala dönmememiş bitsin artık cezası ya yeter arc ne yaptı ya nişan falan ben buralardan uzak kaldım yeni haberler var mı ayrıca hepinize benden sevgiler fıstıklar

Sen neler yaptın asıl? Ne zaman dönüyorsun bomba gibi?

Sen neler yaptın asıl? Ne zaman dönüyorsun bomba gibi?
bende bilmiyorum lune iller arası yolculuk çilesi çekiyorum şu aralar ev tuttum eşya aldım hastahaneye uğradım falan en geç 2 haftaya başlarım tahminen tabi tekrar gideceğim temizlik falan çok zormuş bu işler ya bir sürü eksiğim var daha mutfak eşyaları falan almam lazım param olmadan borca battım birkaç gün evde olucam bu hafat sanırım spor yapmayı planlıyorum o ara bomba bir dönüş tam anlamıyla olmasada bomba olur takılıyorum işte böyle telaşlı falan

Her şey yoluna girer kuzum, evini de düzersin işine de başlarsın. Tatlı telaş bunlar. Bekleriz bildirimlerini. Temizlik de bir spor

Her şey yoluna girer kuzum, evini de düzersin işine de başlarsın. Tatlı telaş bunlar. Bekleriz bildirimlerini. Temizlik de bir spor
türk kadınlarının başlıca sporu temizlik tamam lune uğrarım yine ben evet çok telaşlıyım heyecanlıyım kendi evim olacağı için mutluyum bu da çok heyecanlı

türk kadınlarının başlıca sporu temizlik tamam lune uğrarım yine ben evet çok telaşlıyım heyecanlıyım kendi evim olacağı için mutluyum bu da çok heyecanlı

Kendi düzeninin olması harika bir şey. Bir daha asla anne evine ait olamıyorsun, alışınca da çok güzel geliyor. Evinin fotolarını isteriz.

Kendi düzeninin olması harika bir şey. Bir daha asla anne evine ait olamıyorsun, alışınca da çok güzel geliyor. Evinin fotolarını isteriz.
tamam atarım yerleşince fotoları benim evimde kutu gibi olacak bana yeter ama

ay darısı benım basıma .. bende atanıp kendı evımı kurarım ınss :) bu arada slm herkesee
inşallah canım herkesin gönlünce olsun inşallah

Sen dayaklıksın biliyorsun dimi? Survivor konusunda yaz yaz yaz, bize gelince vaktim yok de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…