Hadi göster bakalım.Ama çok güldüm yaa
Durun size gösteriyim
Hortladi resmen
Nerden baksan 10 saat sürer kuzum, ay ne güzel olurdu dimi beraber piknik yapsakOlsun eski yazdıklarımıza cevap ver. Sohbete katıl. Ertesi gün cevaplarız en fazla. Başka topiklerde görmeyeyim bizi aldattığını.
Tepemize yemek yerken yağmur yağdı ama çok güzeldi. Hava almaya çok ihtiyacım varmış. Tikkam gel seni de gezdireyim. Ne kadar sürer oradan Erzurum?
Bizim de bir bayan hoca vardı geçen sene, eşi burada polisti ama adam izin vermiyordu öyle arkadaşlarıyla falan dışarı çıkmasına.. Sıkıntı ya, öküz gibi bakıyorlar, ne varsa sanki.. Kendi karılarını saklıyorlar, başka kadınlara bakıyorlar mal mal..Ben biliyorum o şehri canım. Bir arkadaşım vardı oradan gelen, annesiyle çıksa bile polisler uyarıyormuş. Çok şok olmuştum.Allah sabır versin, burası da küçük yer ama kimse kimseye karışmaz öyle konularda.
Yediğin cıslar fışkırmıştır canımBugün dizi yirtik pantolon giydim
Oturduğumda yirtiktan bişeyler fışkırdi
Dizimdeki etciklerimi nasıl eriticigim
Hiç zorlanmıyorumm .. çok da rahat yapıyorum aslında.. =)Harikasın bitanem.
Zorlanıyor musun artık squat yaparken?
Bende çok isterim canım yaa. Ne harika olur yapsak. Hatta tüm topikteki kızlarla.Nerden baksan 10 saat sürer kuzum, ay ne güzel olurdu dimi beraber piknik yapsak
Bizim de bir bayan hoca vardı geçen sene, eşi burada polisti ama adam izin vermiyordu öyle arkadaşlarıyla falan dışarı çıkmasına.. Sıkıntı ya, öküz gibi bakıyorlar, ne varsa sanki.. Kendi karılarını saklıyorlar, başka kadınlara bakıyorlar mal mal..
Yediğin cıslar fışkırmıştır canım
Ne değeri kız yoksaaaaaaaaaaaaSlm kizlar yarin sabah erkenden hastaneye gidicem ufak bisey kan verip degerlerime baktiricam ordanda kuaföre gidicem sacima balyaj attircam yarin akşama kadar giremem haberiniz olsun kuzular
Emin missssssiiiiii nnnnnnYok kiizz vitamin felonnn
İsinma
120 squat
130 üçgen
200 mekik
6 min Abs
Soguma
Ah beybisi pardon ahahha bu ay kaçırdım hepinizisuan regliyim kiz unuttun mu
Ah beybisi pardon ahahha bu ay kaçırdım hepinizi
Hosgeldinnnnnnnnnnnnnngeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
atlattık telası sonunda :))Hosgeldinnnnnnnnnnnnnn
Hadi hayirli olsun bitanemmatlattık telası sonunda :))
sagol hayatım darısı basınıza:)Hadi hayirli olsun bitanemm
Henüz öyle bi ihtimal yok ama şans kısmet bakalımsagol hayatım darısı basınıza:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?