- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Ben bi eve gidince deniyim sana sorarım olmuş mu diye bebegmmm
Bunu deneyeceğim canım, dediğin gibi alt taraf şişik duruyor. Abs yaptıktan sonra benim hep üst acıyor, üst yanıyor. Alt tarafta bir şey olduğun yok.hoca açıkcası masasında takılıyor canımzaten o kadar kişiye bakması zor sorarsan bişeler diyor ama bence ben ondan daha ii biliyorum internet gibi bir nimet varken zaten gerek olmuyor
basta program yazdı ama ben eklemeler yaptım :)
gitmemm bidahaaaamua mua
canım sorma yaaa benim üst karın süper hoca da mekik yazmış birşeye yaramıyor altım hala portlek
bende buna basladım alt taraf için
su topla bazen de kücük olanı ile yapıyorum ayaklar arasına sıkıştırıp kaldırıp indiriyorum tabi yere değdirmiyorum kuzum
kücük topla daha kolay ama :)
lunemmm
ne kadar yiyimmmToz tarçın ye geciktiriyo 3 gün falann
Foto isterük
Yeni bi masal kahramanı gibi oldum
Bildirim zamanı
110 squat
70 mekik
70 kickbaks
20 dk plates
Ay kızlar ben farkı görmeye başladım.. selülitlerm tamamen yok oldu.. Sanki hafiften popom da dolgunlaştı . Dikleşti .
15 günde bu sonuçları aldysam .. bidaha bırakmam squatı ..
Ayrıca bacağım falanda kalınlaşmadı.. Tam tersi bacağımda inceldi benim ya ..
Ohh fitim fitsin fitiz
Aynen bitanem.. Benim de aynı öyle oldu.. bacağım bariz bir şekilde inceldi.. Jeanler daha da bi güzel oldu sanki üstümecok sevindim caniiimmm squat bacağı kalinlastrmiyo üst bacaga tatli bi kas yapiyo valla benim de inceldi bacagim
Aynen bitanem.. Benim de aynı öyle oldu.. bacağım bariz bir şekilde inceldi.. Jeanler daha da bi güzel oldu sanki üstüme
Ben de korkarak başlamıştım squat a. Bacak kalınlaştırıyor falan dediler.. ama öyle olmadı sıkılaştı =)
bildirimm :
- 35 şınav
- 150 twist
- 100 pilates çemberiyle bacak çalışma
- 50 üçgen
- 50 popo hareketi
- 20 kol çalışma (ağırlıkla)
- 100 squat (ağırlıkla)
- 100 istiridye (ağırlıkla)
- 8 dk abs
- 5 dk trambolin
- miley cyrus workout (17 dk )
alıştım kız yavaş yavaş arttırdım sayılarıVaoooovv suppeeeerrrrrkiz 35 şinavi nasil cekiyon maşallah ben 15 i zor yapiom
hoşçakal deadd :)şöyle bir uğrayıp kaçacağım evde olmayacağım akşam bugün spor yok pek artık yarına diyorum rapor vereyim gidiyorum
benmii aşkıımmmm aaa sana yazdım sanki bennnnnnnnSana diyom hosgeldin diyom beni takmiyonnnnnn
aynen yaaa bunu devamlı yapmak lazım sanırım canım zor diye hep yapmadım yapcam artıkBunu deneyeceğim canım, dediğin gibi alt taraf şişik duruyor. Abs yaptıktan sonra benim hep üst acıyor, üst yanıyor. Alt tarafta bir şey olduğun yok.
bıkını modellerı guzelmıs
5 mi??bıkını modellerı guzelmısbugun bes cıft aldım bunlarda fıkır olsun tskler tıkka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?