fitim fitsin fit (squat)

Bunu deneyeceğim canım, dediğin gibi alt taraf şişik duruyor. Abs yaptıktan sonra benim hep üst acıyor, üst yanıyor. Alt tarafta bir şey olduğun yok.

Bildirim zamanı
110 squat
70 mekik
70 kickbaks
20 dk plates

Ay kızlar ben farkı görmeye başladım.. selülitlerm tamamen yok oldu.. Sanki hafiften popom da dolgunlaştı . Dikleşti .

15 günde bu sonuçları aldysam .. bidaha bırakmam squatı ..
Ayrıca bacağım falanda kalınlaşmadı.. Tam tersi bacağımda inceldi benim ya ..
Ohh fitim fitsin fitiz

cok sevindim caniiimmm squat bacağı kalinlastrmiyo üst bacaga tatli bi kas yapiyo valla benim de inceldi bacagim

cok sevindim caniiimmm squat bacağı kalinlastrmiyo üst bacaga tatli bi kas yapiyo valla benim de inceldi bacagim
Aynen bitanem.. Benim de aynı öyle oldu.. bacağım bariz bir şekilde inceldi.. Jeanler daha da bi güzel oldu sanki üstüme
Ben de korkarak başlamıştım squat a. Bacak kalınlaştırıyor falan dediler.. ama öyle olmadı sıkılaştı =)

Aynen valla ben squattan sonra pantolonlar daha bi güzel duruyo bacagimda sekillendi bacaklarımız

bildirimm :
  • 35 şınav
  • 150 twist
  • 100 pilates çemberiyle bacak çalışma
  • 50 üçgen
  • 50 popo hareketi
  • 20 kol çalışma (ağırlıkla)
  • 100 squat (ağırlıkla)
  • 100 istiridye (ağırlıkla)
  • 8 dk abs
  • 5 dk trambolin
  • miley cyrus workout (17 dk )

Vaoooovv suppeeeerrrrr kiz 35 şinavi nasil cekiyon maşallah ben 15 i zor yapiom

şöyle bir uğrayıp kaçacağım evde olmayacağım akşam bugün spor yok pek artık yarına diyorum rapor vereyim gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…