- 24 Ocak 2009
- 1.177
- 1.044
- 683
- 32
Selammmm millet ben geldimmmkisa bi ara dedim ama arayi bayagi bi actim bunun icin herkesten ozur dilerim neyse squat konusuna geliyim kendimi iyi hissettigim zaman yaptim cok sıkmadım kendimi neyse cok uzatmadan arkadasimla gorustum onada son cektigim resimleri attim yorumlamasini istedim catlaklarimin gittigini ve daha sıkı gozuktugunu soyledi sonundada beynimden assagi kaynar sular indiren o cumleyi soyledi kanka sanki kuculmus dedi ben tabi sok ama ne ne nasil yani ben buyumesi icin yapiyorum ne demek kuculmus!! Cok cok moralim bozuldu kizlar ben 47 kiloda 1.65 boyundayim zayif bir yapim var squatida popomu buyutmek icin yaptigimi belki soylemisimdir arkadasimda boyle diyince ne yapacagimi bilemedim birakmayi bile dusundugumu soyleyebilirim bana bi akil verin lutfn
yok bebeğim daha bitmedi :)Bitti mi bakalim sporrr
ya öyle çok kalınlaştırıyor mu yaaa. ben sadece kastan dolayı biraz kalın duruyor diye biliyorum.Merhaba kızlar fazla giremiyorum çok yoğunum bu ara girsem yazamıyorum öyle işte.bende hafta sonu bi akrabamı gördüm kız zayıfdı ama bacakları kalınlaşmış squat tan sonra böyle oldu dedi. Ben squatı bırakıyorum Canlar zaten kalın bacaklarım
Ben yine disardayimyok bebeğim daha bitmedi :)
80 squat ve 8 egzersiz yaptım 100'er tane :)
biraz soluklanayım tramboline geçicem
Evet agirlik kalinlastiriyor benimde bildigim kadariyla.. Cok cok kalin olcagini sanmiyorum. Ki zaten bingil bingil sallanmasindan da kalin durmasini tercih ederim sert ve fit durucak sonuctaya öyle çok kalınlaştırıyor mu yaaa. ben sadece kastan dolayı biraz kalın duruyor diye biliyorum.
ağırlıkla falan çalışmış olabilir mi ? o çok fazla kalınlaştırıyor bildiğim kadarıyla ..
dışarda olunca yapmak zor oluyor ya sporu :)Ben yine disardayim(
yani böyle yürürken lop lop sallanmasındansa :) ben sanmıyorum ama vücud zayıf sadece üst bacak kapkalın durcağını :) milletde nasılda güzel duruyor ayhhhEvet agirlik kalinlastiriyor benimde bildigim kadariyla.. Cok cok kalin olcagini sanmiyorum. Ki zaten bingil bingil sallanmasindan da kalin durmasini tercih ederim sert ve fit durucak sonucta
Biz devam squatayani böyle yürürken lop lop sallanmasındansa :) ben sanmıyorum ama vücud zayıf sadece üst bacak kapkalın durcağını :) milletde nasılda güzel duruyor ayhhh
E daha ne istiyon kizzzzKız zayıf ilk görüşde belli oluyor eşofmanı vardı dar ams poposu süperdi. Kalkık ve yuvarlak ağırlık yapacağını zannetmiyorum çünkü evde yapıyor ben yine sorar yazarım canım.hatta popo suna bi iki vurdumtaş gibiydi
aynennn :)Biz devam squata))
harika duruyorsun tatlım ya :)Bkz.:basen
taş gibiyseee demek ki yapmalıı bende taş gibi olsun istiyorum.Kız zayıf ilk görüşde belli oluyor eşofmanı vardı dar ams poposu süperdi. Kalkık ve yuvarlak ağırlık yapacağını zannetmiyorum çünkü evde yapıyor ben yine sorar yazarım canım.hatta popo suna bi iki vurdumtaş gibiydi
Yanlari ve o ortada birlesen noktayi gormuyor musunnharika duruyorsun tatlım ya :)
Ahahahtaş gibiyseee demek ki yapmalıı bende taş gibi olsun istiyorum.
taş gibi sımsıkı dimdikkk
bak görememişim göze batmıyor demek ki :) azcık basen iyi ama pantolonla görüyorum şimdi tabi bide o var ama bence hoş duruyor tatlım ya :) sıkılaşsan iyice bence güzel olurYanlari ve o ortada birlesen noktayi gormuyor musunn
daha ne kadar beklicez yaaAhahah
Vurdun mu şak edecek
ezgi beni kovala burdanAhahah
Vurdun mu şak edecek
Tesekkur ederim tatlim begendigin icin:)daha ne kadar beklicez yaaben hemen olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?