fitim fitsin fit (squat)

ver o 5 kıloyu azcıkta sıkılaş tamamdır harbı.. aynı boydayız ya 1 cm fazla ya 1 cm eksıgmdr senden
63 e kadar çıkmıştım. Simdi 58 im. Sıkı spor yapiyorum canm,kilo vermek için baya debeleniyorum. Hormon problemim var kilo vermemi zorlastiriyor
Ben de 1.71 im aslında da düz hesap 170 diyorum
60 da kilo
Ben senden daha siskoyummm

Yokum kız ben arama

Onu ben de bulamadım, daha çok ayrıntılı bakamadım ama yarın kesin bulurum

baktım baktım bulamadım ya kime oy versem onu bile bilemedim aslında herkesi çok beğendim ben ama 1 numaranın cekete falan bayıldım ona mı versem o kim onuda bilmiyorum bizden biri mi belki yanlış tahmin ettiğim biridir bazılarınızdan emin değilim tikka ve tatlıbikızı buldum ama onlar kesin

Ahaha yerim senin siniriniii
Toplu yaz beybisi
Kuş öldü beybi
ye benım sınırımı bıtsın gıtsın
Kız nasıl yok, yok mok anlamam bulacammm!
Valla yokum kız arama dıye dedm yanı
63 e kadar çıkmıştım. Simdi 58 im. Sıkı spor yapiyorum canm,kilo vermek için baya debeleniyorum. Hormon problemim var kilo vermemi zorlastiriyor

Ben senden daha siskoyummm

Hmm o ayrı bısey kuzum gecmıs olsun.. Ama sıkı spor yapman cok guzel yınede ben sıka sıka squatı en fazla 80e anca cıkardm

Ya beni niye herkes buluyor, niye?
Ya niye yoksun? Hem keşke bul deseydin ben de bulurdum birini sen derdim, komedi olurdu

6 dan beri bir şey yemiyorum
Su iciyorum
Bende aynisindan yapiyorum nerdeyse 1 senedir. Günde 2.5 3 litre su iciyorum. Damacana gibi oldum

Teşekkür ederimmm canimm benm eliptik bisikletim var. Onda calisiyorum. Mekik,dambıl,plank,squat ne arasan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…