- 4 Temmuz 2014
- 3.507
- 3.412
- 168
sar ordan 5 kiloal bendekileri ne olursun
sende de 3 kilo alayım popo kısmınaGönüllü vericiyim
Kaç kilo sun bebegm şu an
Ben saydiklarimdan hepsinden eminim
Hadi gel herkes uyuduGeliyom anam
Ayy vallaha tam dayaklık yaa vallahaaa..
bendende 2 kılo kuzum sana daha fazla vermem bunuda snn hatrına verıyormsar ordan 5 kilo
Ayyyy bana daha büyük bi iyilik yapamazsin emin ol,toto toto değil artik bende başka bişey oldusende de 3 kilo alayım popo kısmına
Ben dün 51.1dim bugün 51.9, bu nasıl iş nilim?52,3 olmusum kuzum aslında kılomdan memnunum ben ama orantısızım boyda fazla olmadıgndan kılo aldıkca basılıyom zaten
ohh 10 kiloyu tamamladımbendende 2 kılo kuzum sana daha fazla vermem bunuda snn hatrına verıyorm
Bebegım yenı yemek yedın ama sabaha hıc bırı kalmaz..Ben dün 51.1dim bugün 51.9, bu nasıl iş nilim?
Sen de siskoysannnnnAyyy bende şişkoyummm,beni de alın aranizaaa
Noldu ay yüzlümmm
ben sana toplam 10 vereyim ya hiç sıkıntı değil toplama iyi olmaz şimdiohh 10 kiloyu tamamladım
Yok kız, gündüz göbeğim inik halde tartıldım öyle çıktım.Bebegım yenı yemek yedın ama sabaha hıc bırı kalmaz..
ohh 10 kiloyu tamamladım
Allah allah tartının pili bıtıyodur o zamanYok kız, gündüz göbeğim inik halde tartıldım öyle çıktım.
Yokum kız ben aramabende arc tatlıbikız tikka lune ve norwe yi tahmin ediyorum bakalımprensesnil seni bulamadım biraz daha bakayım ben
Onu ben de bulamadım, daha çok ayrıntılı bakamadım ama yarın kesin bulurumbende arc tatlıbikız tikka lune ve norwe yi tahmin ediyorum bakalımprensesnil seni bulamadım biraz daha bakayım ben
ver o 5 kıloyu azcıkta sıkılaş tamamdır harbı.. aynı boydayız ya 1 cm fazla ya 1 cm eksıgmdr sendenKız şişkoyummm1.63 boy, 58 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?