- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Melekes i saçlarından ve o tatlıs poposundan taniyinnnmelekes katıldımı onuda bulamadımnerdesin melekes
ya o kadar seni aradım kız katılmaktan niye vazgeçtin
Oyle oldu kuzularm bosvern ıcım gıttı zatenYa beni niye herkes buluyor, niye?
Ya niye yoksun? Hem keşke bul deseydin ben de bulurdum birini sen derdim, komedi olurdu
Bi de buluyomus ahahah kopuyor um ya ;F;D;D
Kedisi olaydı iyiydiMelekes i saçlarından ve o tatlıs poposundan taniyinnn
Saçlar da iyi besleniyor tabiyohahahahhahaBende aynisindan yapiyorum nerdeyse 1 senedir. Günde 2.5 3 litre su iciyorum. Damacana gibi oldum
Teşekkür ederimmm canimmbenm eliptik bisikletim var. Onda calisiyorum. Mekik,dambıl,plank,squat ne arasan var
HahahaOnu diyorum işte ben de, keşke bul diyeydi
kız o endam o fizik şıp diye buldum seni çok tatlı olmuşsun canım ya tatlıbikızıda buldum oda çok tatlı olmuş luneyide buldum süper zaten arcın duruştan tanıdım mesela norweden emin değilim işte poposunu göstermedi galiba yoksa ordan tanıyacaktımYa beni niye herkes buluyor, niye?
Ya niye yoksun? Hem keşke bul deseydin ben de bulurdum birini sen derdim, komedi olurdu
Mini spor salonu kurmussun senBende aynisindan yapiyorum nerdeyse 1 senedir. Günde 2.5 3 litre su iciyorum. Damacana gibi oldum
Teşekkür ederimmm canimmbenm eliptik bisikletim var. Onda calisiyorum. Mekik,dambıl,plank,squat ne arasan var
Aynen yaaaaaKedisi olaydı iyiydi
Aynen norwe poposunu donmemis Bu seferkız o endam o fizik şıp diye buldum seni çok tatlı olmuşsun canım ya tatlıbikızıda buldum oda çok tatlı olmuş luneyide buldum süper zaten arcın duruştan tanıdım mesela norweden emin değilim işte poposunu göstermedi galiba yoksa ordan tanıyacaktım
edi yüzünden melekeşin fizik aklımıza yerleşmemiş demek melekes duymasın kıskanmasın kediyiKedisi olaydı iyiydi
Ay sen yanlış kişiyi ben sandın heralde, yanlış betimlemekız o endam o fizik şıp diye buldum seni çok tatlı olmuşsun canım ya tatlıbikızıda buldum oda çok tatlı olmuş luneyide buldum süper zaten arcın duruştan tanıdım mesela norweden emin değilim işte poposunu göstermedi galiba yoksa ordan tanıyacaktım
o zaman norweyide buldum tamamdır tahmin ettiğimAynen norwe poposunu donmemis Bu sefer
Saçlarımı rahat birakin çok narinler kiriliyolarSaçlar da iyi besleniyor tabiyohahahahhaha
Hahaha
Koca totolu olunca öyle oluyo napcanMini spor salonu kurmussun sen
yok daha neler tikkaAy sen yanlış kişiyi ben sandın heralde, yanlış betimleme
Ben ilk norweyi buldum kız, nasıl bulamadın..
Ben de narin olduklarini duydum zatenSaçlarımı rahat birakin çok narinler kiriliyolar
Koca totolu olunca öyle oluyo napcan
Valla kedi olunca ben direkt ona odaklanıyorum elimde değilk
edi yüzünden melekeşin fizik aklımıza yerleşmemiş demek melekes duymasın kıskanmasın kediyigerçi dur bir daha bakayım melekesi bacaklarından tanımam lazımdı
burdayımmm katıldımmm benide bul baaaneee hıhhhmelekes katıldımı onuda bulamadımnerdesin melekes
Senı buldum sanırm ayakkabına bayıldm eger o sensenburdayımmm katıldımmm benide bul baaaneee hıhhh
seni bulduğumu düşünüyorum ama emin değilim o saçlar o bacaklar senin olmalı melekesburdayımmm katıldımmm benide bul baaaneee hıhhh
beni tanımadınmı kızzzzzzzseni bulduğumu düşünüyorum ama emin değilim o saçlar o bacaklar senin olmalı melekesoy atamıyorum zaten kime atsam şaşırdım ya herkes çok iyi değil mi düşüneyim kafama göre atayım kimseyi tanımasaydım daha mı iyiydi acaba önceden oy atmam 2 sn sürüyordu şimdi insanın kafası daha çok karışıyor kime atacağını şaşırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?