fitim fitsin fit (squat)

Ya beni niye herkes buluyor, niye?

Ya niye yoksun? Hem keşke bul deseydin ben de bulurdum birini sen derdim, komedi olurdu
kız o endam o fizik şıp diye buldum seni çok tatlı olmuşsun canım ya tatlıbikızıda buldum oda çok tatlı olmuş luneyide buldum süper zaten arcın duruştan tanıdım mesela norweden emin değilim işte poposunu göstermedi galiba yoksa ordan tanıyacaktım

Aynen norwe poposunu donmemis Bu sefer

Ay sen yanlış kişiyi ben sandın heralde, yanlış betimleme

Ben ilk norweyi buldum kız, nasıl bulamadın..

k

edi yüzünden melekeşin fizik aklımıza yerleşmemiş demek melekes duymasın kıskanmasın kediyi gerçi dur bir daha bakayım melekesi bacaklarından tanımam lazımdı
Valla kedi olunca ben direkt ona odaklanıyorum elimde değil Ama bulurum kesin yarın sakin kafayla inceleyip oyumu kullanacağım ve de ayrıntılı yorum yapmak istiyorum herkeşee..

burdayımmm katıldımmm benide bul baaaneee hıhhh
seni bulduğumu düşünüyorum ama emin değilim o saçlar o bacaklar senin olmalı melekes oy atamıyorum zaten kime atsam şaşırdım ya herkes çok iyi değil mi düşüneyim kafama göre atayım kimseyi tanımasaydım daha mı iyiydi acaba önceden oy atmam 2 sn sürüyordu şimdi insanın kafası daha çok karışıyor kime atacağını şaşırıyor

beni tanımadınmı kızzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…