fitim fitsin fit (squat)

hisset tabiiii bende yapsam bu kadar sporu bomba gibi olurum ama karnım çok ağrıyor az yapıcam o yüzden
yedim tarçınları hasta olmıyım diye şimdide ağrım var ama hastalık yok ah ahhh

Olsun balim yapalim da az yapalım saglik daha önemli bebgim yidin tarcini yidin tarcini bakalim daha kac gün geciktirecek

ya bana noluyor ya karın ağrısı bir yandan 20lik dişim yine şişti onun ağrısı bir yandan bu ne ya ağlıyacam şimdi ağrılardan ölüyorummm

ya bana noluyor ya karın ağrısı bir yandan 20lik dişim yine şişti onun ağrısı bir yandan bu ne ya ağlıyacam şimdi ağrılardan ölüyorummm

Geçmiş olsun canim ben hiç diş agrisi cekmedim şükür ama çok agritiyo diyolar hep

aynen soğan suyu içme canım adaçayı içebilirsin limonlu
Bende sol alt çenem ağrıyo du bütün dişlerim gittim doktora bişey göremedi röntgen cektırdım iki kere baktı önce oyuk falan var hava giriyor dedi sonra bi dakkaa dedi ben dedm aha bişey var
20 lik dişin ameliyatla alıncak dedi
Gittim gün aldım cerrahiden iki gün sonraya verdiler anestezi dikiş nakış derken bir 3 gün falan sürdü şiddetli ağrısı ama öldüm o agridab ve diğer 20 liklerim de gömülü

Allah Allah nasıl gömülü ya? Çıkar elbet başta gömük olacak. Neden alıverdi ki hemen? Tamam ağrılı çıkıyor ama çıkınca bir şeyi kalmıyor. Çok şükür 20 yaşındayken hepsi tamamlanmıştı benim.. Şu an nazar değmesin çok sağlamlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…