- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Yer yoktu canım çıkması için o yüzden aldılar ve diğer dislerimi sıkıştiriyorduAllah Allah nasıl gömülü ya? Çıkar elbet başta gömük olacak. Neden alıverdi ki hemen? Tamam ağrılı çıkıyor ama çıkınca bir şeyi kalmıyor. Çok şükür 20 yaşındayken hepsi tamamlanmıştı benim.. Şu an nazar değmesin çok sağlamlar..
Anladım canım, valla benim otuzluk olsa ona bile yer varmış şimdi kolaçan ettim deYer yoktu canım çıkması için o yüzden aldılar ve diğer dislerimi sıkıştiriyordu
AhahaAnladım canım, valla benim otuzluk olsa ona bile yer varmış şimdi kolaçan ettim de
aha su an iyice korktum hayatta gidememmmmmBende sol alt çenem ağrıyo du bütün dişlerim gittim doktora bişey göremedi röntgen cektırdım iki kere baktı önce oyuk falan var hava giriyor dedi sonra bi dakkaa dedi ben dedm aha bişey var
20 lik dişin ameliyatla alıncak dedi
Gittim gün aldım cerrahiden iki gün sonraya verdiler anestezi dikiş nakış derken bir 3 gün falan sürdü şiddetli ağrısı ama öldüm o agridabve diğer 20 liklerim de gömülü
Git de ne olduğunu öğren bitanemaha su an iyice korktum hayatta gidememmmmm
Anladım canım, valla benim otuzluk olsa ona bile yer varmış şimdi kolaçan ettim de
O ağrıyı hatırlıyosun dimiiiİyiymiş benim de çenem dar yeri olmadığından birini ameliyatla aldılar ama diğerine cesaretim yok. Korku filmi gibiydi yaa. Tornavida ile söktü dişi.
Unutmak mümkün mü? Ben 6 yaşından beri diş doktoruna giderim. Ki dişçime aşk şiirleri yazardım o yaşta. Hiç korkum yoktu. Bu ameliyattan sonra dişçi fobim oldu. Titriyorum resmen koltuğa otururken. Şimdi bile tedirginim.O ağrıyı hatırlıyosun dimiii
Diğeri nasıl? Sorunlu mu o da? Maşallah diyeyim annemin bile bütün dişlerini söktüler yeni yapıldı, o kaplamaları 20likler tutuyormuş, en sağlam dişleri onlarmış. Benimkiler de şimdi diğer azı dişleriyle aynı boyutta, inşallah bu saatten sonra sorun çıkarmazlar.İyiymiş benim de çenem dar yeri olmadığından birini ameliyatla aldılar ama diğerine cesaretim yok. Korku filmi gibiydi yaa. Tornavida ile söktü dişi.
Ya korkma kuzum, ben çocukluğumdan beri giderim, hiç korkmam. Hem gitmeyince belki daha da kötü olacak, eninde sonunda gitmeyecek misin? Erken gitmek en iyisi..yaaaa gitmemm bannanee neler yapmislar size ufffbn normal dis bile cektirmedm agzimi bile acamam korktum simdi agrisin dursun bananeee uhuhuhu
Beynimi kafamı parcaliycaktim o ağrıdanUnutmak mümkün mü? Ben 6 yaşından beri diş doktoruna giderim. Ki dişçime aşk şiirleri yazardım o yaşta. Hiç korkum yoktu. Bu ameliyattan sonra dişçi fobim oldu. Titriyorum resmen koltuğa otururken. Şimdi bile tedirginim.
Biz çocuk servisinde iğne yaparken gözlerini kapattiriyoruZ ışık gelmesin gözüne kapat diye kandiriyoruz senide kandiririzzzz gellllevet baya bi korktum, korkulu rüyam artık dişçii
olmaz kanmam ben kandirmayin beni ..Biz çocuk servisinde iğne yaparken gözlerini kapattiriyoruZ ışık gelmesin gözüne kapat diye kandiriyoruz senide kandiririzzzz gellll
Seni yerim güzelim benimolmaz kanmam ben kandirmayin beni ..
Hayırlı ugurlu olsun canimmKizlar ben yarın teyze kizimin nişaninda olcam akşama kadar uğrayamam
bende seni yerimSeni yerim güzelim benim
Hayırlı ugurlu olsun canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?