fitim fitsin fit (squat)

Yer yoktu canım çıkması için o yüzden aldılar ve diğer dislerimi sıkıştiriyordu

aha su an iyice korktum hayatta gidememmmmm

O ağrıyı hatırlıyosun dimiii
Unutmak mümkün mü? Ben 6 yaşından beri diş doktoruna giderim. Ki dişçime aşk şiirleri yazardım o yaşta. Hiç korkum yoktu. Bu ameliyattan sonra dişçi fobim oldu. Titriyorum resmen koltuğa otururken. Şimdi bile tedirginim.

yaaaa gitmemm bannanee neler yapmislar size ufff bn normal dis bile cektirmedm agzimi bile acamam korktum simdi agrisin dursun bananeee uhuhuhu

İyiymiş benim de çenem dar yeri olmadığından birini ameliyatla aldılar ama diğerine cesaretim yok. Korku filmi gibiydi yaa. Tornavida ile söktü dişi.
Diğeri nasıl? Sorunlu mu o da? Maşallah diyeyim annemin bile bütün dişlerini söktüler yeni yapıldı, o kaplamaları 20likler tutuyormuş, en sağlam dişleri onlarmış. Benimkiler de şimdi diğer azı dişleriyle aynı boyutta, inşallah bu saatten sonra sorun çıkarmazlar.
yaaaa gitmemm bannanee neler yapmislar size ufff bn normal dis bile cektirmedm agzimi bile acamam korktum simdi agrisin dursun bananeee uhuhuhu
Ya korkma kuzum, ben çocukluğumdan beri giderim, hiç korkmam. Hem gitmeyince belki daha da kötü olacak, eninde sonunda gitmeyecek misin? Erken gitmek en iyisi..

kımılerını tahmın ettım
kızlar sabahtan berı temızlık yapıyorum bana ıyı bı spor oldu sanırım
aksam fotolarımı aticiğimm

Beynimi kafamı parcaliycaktim o ağrıdan
Melekes de iyi korkuttuk ha

evet baya bi korktum, korkulu rüyam artık dişçii

Kizlar ben yarın teyze kizimin nişaninda olcam akşama kadar uğrayamam

ben bildirim unuttummmm
20 dk hızlı tempolu 2 km yürüyüş
15 dk eliptik air walker vs her neyse
10 dk bisiklet
30x3 mekik
25x3 alt karın
25x3 gögüs aleti butterfly
25x3 iç bacak
25x3 dış bacak
25x3 ters mekik
50 squat
streching alkışlar bana plz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…