- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Günaydın bitanemGünaydın kızlar, bu gece üsttekiler yoktu bebekler gibi uyumuşum.
Hala yataktayimGünaydın bitanem
Oh uykunu almissindirr
Oo ben kalktım anneme kahvaltı hazırladım başım çok ağrıyo bişey yiycek halim yok uzanıyorum öyleHala yataktayim
Ooohh çok iyi olmuş kuzum yaa.Günaydın kızlar, bu gece üsttekiler yoktu bebekler gibi uyumuşum.
Kıyamam kuzum yaa. Biraz atıştır da ilaç al.Oo ben kalktım anneme kahvaltı hazırladım başım çok ağrıyo bişey yiycek halim yok uzanıyorum öyle
tamam hemen düzeltiyorum
Niye böyle ağrıyo başım anlamıyorumKıyamam kuzum yaa. Biraz atıştır da ilaç al.
Geçmiş olsun canım, uykunu alamadın mı?Oo ben kalktım anneme kahvaltı hazırladım başım çok ağrıyo bişey yiycek halim yok uzanıyorum öyle
Yani bi uyuyup bi uyandım falan değişik bi geceydiGeçmiş olsun canım, uykunu alamadın mı?
Ondan olabilir o zaman kuzum.. Benim de karnım ağrıyor ama regl olamıyorummmmmm.Yani bi uyuyup bi uyandım falan değişik bi geceydi
Girsem bile sökülmüyor işte kendiliğinden, sökülmedikçe de devam edecek.Sıcak bi duşa girsen bebegm
Başımızın derdi vallahi bu reglGirsem bile sökülmüyor işte kendiliğinden, sökülmedikçe de devam edecek.
Keşke böyle bir dert olmasaydı.Başımızın derdi vallahi bu regl
Vallahi olsak bi dert olmasak ayrı bi dertKeşke böyle bir dert olmasaydı.
Tebrik ederim canımBildirim zamanı :)
Iki gün dinlenme verdim kendime.. o yüzden bugün spora fazla zaman ayırdım .. gururla paylaşıyorum
130 squat
70 işeyen köpek
70 üçgen
70 kickbaks
70 arkaya tekme
50 mekik
30 dk karışık plates
50 yanlara eğilme ( ağırlıkla )
E biraz yoruldum.. Yeşilçayımıda aldım foruma gireyim dedim
Kızlar bu arada ben hergün 3 fincan Yeşilçay içiyorum . Ekmek yemiyorm. Protein almaya dikkat ediyorum. Belki bu yüzdenn bende etkisini çok erken gösterdi spor.. 15 günde etkisini gördüğümü yazmıştm.. o yüzdenn beslenme gerçekten çok önemli . Daha hızlı sonuç alınıyor
Kesinlikle bırakmak yok canım.. sizinn gibi yol arkadaşlarım varken aslaTebrik ederim canım
Tam gaz devam o zamannn
Bildirim zamanı :)
Iki gün dinlenme verdim kendime.. o yüzden bugün spora fazla zaman ayırdım .. gururla paylaşıyorum
130 squat
70 işeyen köpek
70 üçgen
70 kickbaks
70 arkaya tekme
50 mekik
30 dk karışık plates
50 yanlara eğilme ( ağırlıkla )
E biraz yoruldum.. Yeşilçayımıda aldım foruma gireyim dedim
Kızlar bu arada ben hergün 3 fincan Yeşilçay içiyorum . Ekmek yemiyorm. Protein almaya dikkat ediyorum. Belki bu yüzdenn bende etkisini çok erken gösterdi spor.. 15 günde etkisini gördüğümü yazmıştm.. o yüzdenn beslenme gerçekten çok önemli . Daha hızlı sonuç alınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?