fitim fitsin fit (squat)

Burası da çok sıcak
Dışarı cikmiyorum iki gündür ama

Slm canlarim bugün bütün gün disaridaydim ve zaten rest günümdü o yüzden bildirim yok ama cumartesi yaptığım spordan sonra iç bacak ve yan kalcam acayip hamladi vallaa

Yarin agrim olsada spor yapicam :) cunkuuuu 3 hafta sonra dugun var erkek arkadasimin kuzeninin benide davet etti ailesi :) ordaki butun hatunlardan alimli olmam lazim yeni gelin olarak suzulucem aralarindaaaa

Yarin agrim olsada spor yapicam :) cunkuuuu 3 hafta sonra dugun var erkek arkadasimin kuzeninin benide davet etti ailesi :) ordaki butun hatunlardan alimli olmam lazim yeni gelin olarak suzulucem aralarindaaaa
Ne giycen ne giycen

Günaydın fistiklarim
Dolmuş beklerken bi adam durdu ben karta para yüklerken farkettim arabayla duruyodu
Sonra durağa yürüyorum önüme kırdı arabayi
Bakar misiniz dedi baktım ben de hemsireydiniz dimi dedi ben de evet sayılır dedim ben de devlet hastanesinde çalışıyorum sizi birakiym dedi belki 20 defa Teşekkürler dedim sonra sinirlendim ısrar etmeyin diye bağırdım
Rahat 35 yaşında vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…