- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Günaydın fistiklarim
Dolmuş beklerken bi adam durdu ben karta para yüklerken farkettim arabayla duruyodu
Sonra durağa yürüyorum önüme kırdı arabayi
Bakar misiniz dedi baktım ben de hemsireydiniz dimi dedi ben de evet sayılır dedim ben de devlet hastanesinde çalışıyorum sizi birakiym dedi belki 20 defa Teşekkürler dedim sonra sinirlendim ısrar etmeyin diye bağırdım
Rahat 35 yaşında vardı
Pislik bi de nolur diyo kim bilir kaç tane çocuğu vardirTam dayaklik boyleleri gördü mü güzel alimli kizz hemen sarkiyolar
Pislik bi de nolur diyo kim bilir kaç tane çocuğu vardir
Yuh şerefsizdeki rahatlığa bak. Polise haber veririm deseydin keşke.Bir daha yaparsa da al plakayı polis yolla evine itin.Günaydın fistiklarim
Dolmuş beklerken bi adam durdu ben karta para yüklerken farkettim arabayla duruyodu
Bakar misiniz dedi baktım ben de hemsireydiniz dimi dedi ben de evet sayılır dedim ben de devlet hastanesinde çalışıyorum sizi birakiym dedi belki 20 defa Teşekkürler dedim sonra sinirlendim ısrar etmeyin diye bağırdım
Rahat 35 yaşında vardı
Ay kızlar dün nişandan geldikten sonra sağ ayak bilegim ve sol el bilegimi inctmisim nasil yaptim bilmiyorum ayak bilegim sabaha gecti ama el bilegim haraket ettikce aciyo bugün şinav yokk malesef
Ağır mı taşıdın kuzum? Neden öyle oldu ki?
Bende demin side twist plank yaparken ayağı sakatlıyordum. Yan döndü bileğim.
Bildirim zamanı:
100 squat
20 min high intensity workout
10 min abs
30 işeyen köpek
30 üçgen
Sağol bebişim Dikkat et spor yaparken daha kötü olmasın.Hayir kuzum bende ona şasirdim neden incidi diye sanada geçmiş olsun bitanem
Pislik ya, terbiyesiz adam..Nasıl cesaret bu böyle?Günaydın fistiklarim
Rahat 35 yaşında vardı
Dikkat et kuzu, bence spor yapma bugün, ayağın da tekrar sakatlanabilir. Geçmiş olsun.Ay kızlar dün nişandan geldikten sonra sağ ayak bilegim ve sol el bilegimi inctmisim nasil yaptim bilmiyorum ayak bilegim sabaha gecti ama el bilegim haraket ettikce aciyo bugün şinav yokk malesef
Çok geçmiş olsun tatlım ya. Kıyamam sana keşke izin alsaydın.Günaydın kızlar, bugün ayakta zor duruyorum. Çok kötü mide bulantım var, bayılacak gibiyim. İlk 2 ders sınıfta bayılırım diye çok korktum, dersin yarısında çocuklara dedim bugün kötüyüm biraz test çözün hadi kendiniz dedim. Tabi çocuklar anlamaz böyle şeylerden sürekli soru getirdiler. İnşallah düzelirim, ilaç içtim şimdi.
Kalktığımda yoktu, serviste başladı. Bugün böyle geçecek bakalım..Çok geçmiş olsun tatlım ya. Kıyamam sana keşke izin alsaydın.
Sıcak tut kendini bir de çok ayakta kalma. Bulabilirsen limonlu su iç, birden söktürür rahat edersin. Ama yanında yedek ped varsa. Çok olabiliyor bazen.Kalktığımda yoktu, serviste başladı. Bugün böyle geçecek bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?