fitim fitsin fit (squat)

Tam dayaklik boyleleri gördü mü güzel alimli kizz hemen sarkiyolar

Ay kızlar dün nişandan geldikten sonra sağ ayak bilegim ve sol el bilegimi inctmisim nasil yaptim bilmiyorum ayak bilegim sabaha gecti ama el bilegim haraket ettikce aciyo bugün şinav yokk malesef

Yuh şerefsizdeki rahatlığa bak. Polise haber veririm deseydin keşke.Bir daha yaparsa da al plakayı polis yolla evine itin.

Ay kızlar dün nişandan geldikten sonra sağ ayak bilegim ve sol el bilegimi inctmisim nasil yaptim bilmiyorum ayak bilegim sabaha gecti ama el bilegim haraket ettikce aciyo bugün şinav yokk malesef

Ağır mı taşıdın kuzum? Neden öyle oldu ki?
Bende demin side twist plank yaparken ayağı sakatlıyordum. Yan döndü bileğim.

Pislik ya, terbiyesiz adam..Nasıl cesaret bu böyle?

Dikkat et kuzu, bence spor yapma bugün, ayağın da tekrar sakatlanabilir. Geçmiş olsun.

Günaydın kızlar, bugün ayakta zor duruyorum. Çok kötü mide bulantım var, bayılacak gibiyim. İlk 2 ders sınıfta bayılırım diye çok korktum, dersin yarısında çocuklara dedim bugün kötüyüm biraz test çözün hadi kendiniz dedim. Tabi çocuklar anlamaz böyle şeylerden sürekli soru getirdiler. İnşallah düzelirim, ilaç içtim şimdi.

Çok geçmiş olsun tatlım ya. Kıyamam sana keşke izin alsaydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…