- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Günaydın kızlar, bugün ayakta zor duruyorum. Çok kötü mide bulantım var, bayılacak gibiyim. İlk 2 ders sınıfta bayılırım diye çok korktum, dersin yarısında çocuklara dedim bugün kötüyüm biraz test çözün hadi kendiniz dedim. Tabi çocuklar anlamaz böyle şeylerden sürekli soru getirdiler. İnşallah düzelirim, ilaç içtim şimdi.
nerden tanımış bu seni çalıştığın yeride biliyorGünaydın fistiklarim
Dolmuş beklerken bi adam durdu ben karta para yüklerken farkettim arabayla duruyodu
Sonra durağa yürüyorum önüme kırdı arabayi
Bakar misiniz dedi baktım ben de hemsireydiniz dimi dedi ben de evet sayılır dedim ben de devlet hastanesinde çalışıyorum sizi birakiym dedi belki 20 defa Teşekkürler dedim sonra sinirlendim ısrar etmeyin diye bağırdım
Rahat 35 yaşında vardı
Pislik ya, terbiyesiz adam..Nasıl cesaret bu böyle?
Dikkat et kuzu, bence spor yapma bugün, ayağın da tekrar sakatlanabilir. Geçmiş olsun.
30 dk abs mi? 225 squat üstüne?günaydın bayanlarbildirim;30 dk yürüyüş, ısınma, 225 squat, 100 sumo squat, 50 mekik, 30 dk abs,
günaydın bayanlarbildirim;30 dk yürüyüş, ısınma, 225 squat, 100 sumo squat, 50 mekik, 30 dk abs,
Bildirim zamanı fıstıklaaaaaaarrr
♥ 40 dk pilates ( sadece karın )
♥ 50 squat
♥ 50 sumo squat
♥ 25 lunges
♥ 300 thing master aletiyle iç bacak çalışma
Soğuma
pilateste bugün sirf karin oldugu icin abs yapmadim
Spor gerçekten çok harika. Sen de öylesin.teşekkür ederim kendimi spora verdim motive ediyor beni
Limonlu suyu en iyisi eve gidince yapayım çünkü hastanede çıkışta işlerim var daha halletmem gereken.. Sağol canım.Sıcak tut kendini bir de çok ayakta kalma. Bulabilirsen limonlu su iç, birden söktürür rahat edersin. Ama yanında yedek ped varsa. Çok olabiliyor bazen.
Sağol canım, kahvaltı yapmadım, hiçbir zaman yapmıyorum zaten, okula gelince bisküvi falan yedim. Şimdi öğlen arası yemek yiyeceğim.Geçmiş olsun bitanem yemeğini iyi yedin mi ?
ayy çok teşekkür ederim çok tatlısınSpor gerçekten çok harika. Sen de öylesin.
Aferin benim azimli kuzuma. Harika! Elin nasıl oldu?
Limonlu suyu en iyisi eve gidince yapayım çünkü hastanede çıkışta işlerim var daha halletmem gereken.. Sağol canım.
Sağol canım, kahvaltı yapmadım, hiçbir zaman yapmıyorum zaten, okula gelince bisküvi falan yedim. Şimdi öğlen arası yemek yiyeceğim.
Cok aciyor canim hiç koluma yüklenen haraket yoktu rahat yaptim pilatesi hep inciliyor sol bilegim yaa
Dikkat et kuzum sar güzelce ki kolay iyileşsin. İstersen bir sağlık ocağına görün bir krem verir belki.
Canım lastikle birkaç hareket yaptız 5-6 dakika
Hilal ne kadar az pilates?
Hastane yazmışım postane olacaktıAman canim dikkat et kendine beslenmene regl sancin var heralde kiyamambi eve gecseydin yatar dinlenirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?