fitim fitsin fit (squat)

Evet beslenme ile desteklenirse iyi geliyor. Ama çatlaklar için çözüm yok henüz. 1-2 kg alıp vermekten çatlağınız oluyorsa cildinizin nemlendirmesinde eksiklik vardır.

Merhaba kızlar .
6, 5 -7 ay olmak üzere bebeğim var . karatay ile 10 kg verdim biraz üst vücud yaptım . sezaryen olduğum için karnimi yormadım
168 boy 60kgyim bi 2 kg daha verecegim .
ama eridim gittim yolda yururken bile camasirim kayiyo popom hiç kalmadı . benim alt kısım hep zayıftı zaten . ama şekil vermek istiyorum . gerçekten ise yarıyor mu bu squat. ? bi de ben biraz yyapınca dizlerim agriyo , sebebi sadece yanlış yaptığım için midir ?

Isınmadan ya da yanlış yaptığın içindir. Dizlerini öne doğru kırmadan poponu geriye iteceksin.
Evet gerçekten işe yarıyor. Geriye yönelik okursan bir çok kişi memnun sonuçlardan.

Canım ondan bulamadım, detan aldım. Hem sprey aldım sıktım hem de şu tablet yemlerden aldım koydum her yere.. Mutfağı da çamaşır suladim. Ben bu gece ölmezsem ölmem ölmem hiçbir vakit.. Mutfağın camını da açamıyorum ki, bitişik apartman yaptılar 1 metre var arada ve sıva yapıyorlar şimdi, harç olduğu gibi camlara geliyor. Neyse bakalım..

Ben bu saate kadar ağrılarla 20 squat yapabildim bugün 55 yapmam gerek şimdi kas gevşetici krem sürdüm bacaciklarima dinleniyorum

Canım çıksaydın evden, zehirlenirsin Allah korusun. Komşu falan yok mu ona gitseydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…