- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Tamam canım nöbetçi eczaneye sorayım. Çok sağolAdı da komut.
Evet beslenme ile desteklenirse iyi geliyor. Ama çatlaklar için çözüm yok henüz. 1-2 kg alıp vermekten çatlağınız oluyorsa cildinizin nemlendirmesinde eksiklik vardır.Merhaba kızlar, 54 kiloluyum, 1.65 boyum var ama sürekli kalorili beslenip 1,2 kilo alıp vermekten çatlaklarım ve selülitim full
Yaz geliyor eşimin arkadaşları ile tatil planı yapıyoruz ben ne yapacağımı düşünüyorum (kızların hepsi pilatese vs gidiyor baya fitler) Sizce 2 ayda birşeyler yapabilir miyim ?
Squat selülitlere iyi geliyor mu ?
Isınmadan ya da yanlış yaptığın içindir. Dizlerini öne doğru kırmadan poponu geriye iteceksin.Merhaba kızlar .
6, 5 -7 ay olmak üzere bebeğim var . karatay ile 10 kg verdim biraz üst vücud yaptım . sezaryen olduğum için karnimi yormadım
168 boy 60kgyim bi 2 kg daha verecegim .
ama eridim gittim yolda yururken bile camasirim kayiyo popom hiç kalmadı . benim alt kısım hep zayıftı zaten . ama şekil vermek istiyorum . gerçekten ise yarıyor mu bu squat. ? bi de ben biraz yyapınca dizlerim agriyo , sebebi sadece yanlış yaptığım için midir ?
Canım ondan bulamadım, detan aldım. Hem sprey aldım sıktım hem de şu tablet yemlerden aldım koydum her yere.. Mutfağı da çamaşır suladim. Ben bu gece ölmezsem ölmem ölmem hiçbir vakit.. Mutfağın camını da açamıyorum ki, bitişik apartman yaptılar 1 metre var arada ve sıva yapıyorlar şimdi, harç olduğu gibi camlara geliyor.Adı da komut.
süpersinBildirim
190 squat
70 iseyen kopek
50 ucgen
50 yan mekik
10 min abs
10 sumo squat
20 dk karisik plates
Saygilarimla
Harikasın canm")Bildirim
190 squat
70 iseyen kopek
50 ucgen
50 yan mekik
10 min abs
10 sumo squat
20 dk karisik plates
Saygilarimla
Canım çıksaydın evden, zehirlenirsin Allah korusun. Komşu falan yok mu ona gitseydin.Canım ondan bulamadım, detan aldım. Hem sprey aldım sıktım hem de şu tablet yemlerden aldım koydum her yere.. Mutfağı da çamaşır suladim. Ben bu gece ölmezsem ölmem ölmem hiçbir vakit.. Mutfağın camını da açamıyorum ki, bitişik apartman yaptılar 1 metre var arada ve sıva yapıyorlar şimdi, harç olduğu gibi camlara geliyor.Neyse bakalım..
Günaydın kuzuumGünaydın bitanelerimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?