fitim fitsin fit (squat)

tabi yürüyüşü bu sabah yaptım +150 squat+100 sumu squat sadece gece vakit bulabiliyorum spor için ve işe gelmeden 1 saat önce

Kuzumm korkma
Işıkları açık bırak karanlıkta çıkıyorlar onlar genelde
Sabah da kalkıp evin her yerini ilacla
Yatmadan her yere ilaç sıktım canım iyi zehirlenmedim o kokudan, ama bunlar ilaçtan sadece sersemliyor ölmüyor. Hala mutfağa gidemiyorum ya off, nasıl bakcam onlara, nasıl alıp atcam, igrenc

Yatmadan her yere ilaç sıktım canım iyi zehirlenmedim o kokudan, ama bunlar ilaçtan sadece sersemliyor ölmüyor. Hala mutfağa gidemiyorum ya off, nasıl bakcam onlara, nasıl alıp atcam, igrenc
Tatlım bende bir ilaç var adına bakıp sana yazayım. Çok harika 6 ay etkili hiç canlı böcek görmüyorsun.

Yok ısınma haraketlerini yapmisdim..Galiba squat'ı yalnış yaptim..Bu gün hafifledi agrilarim..ama çökük hala duruyo..
Bir günde çökük falan olmaz. Yanlış yapsanız dahi. Ayrıca o çökükler selülitlerden dolayı olur. Bende de vardı squatla geçti.

Merhaba kızlar, 54 kiloluyum, 1.65 boyum var ama sürekli kalorili beslenip 1,2 kilo alıp vermekten çatlaklarım ve selülitim full
Yaz geliyor eşimin arkadaşları ile tatil planı yapıyoruz ben ne yapacağımı düşünüyorum (kızların hepsi pilatese vs gidiyor baya fitler ) Sizce 2 ayda birşeyler yapabilir miyim ?
Squat selülitlere iyi geliyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…