- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
ayyy kıyamam sende kalır umarımBenim prensesim hala duruyor mu kızlar
Tacımı almadılar mi daha
Yokyokk kaptirdimm başkası kazandı yarışmayıayyy kıyamam sende kalır umarım
Insallahh bakalım erkenden gönderdim fotomu bu sefer kafam rahatalırsın sen fıstığım
Teşekkürler canimhadi bakalım geri alma şansın vat sonuçta ki alıcaksın bence
Katıl canm konsept benim çok hoşuma gittii:)rica ederim fıstığımbak buna bende katılabilirim
Yatmadan her yere ilaç sıktım canım iyi zehirlenmedim o kokudan, ama bunlar ilaçtan sadece sersemliyor ölmüyor. Hala mutfağa gidemiyorum ya off, nasıl bakcam onlara, nasıl alıp atcam, igrencKuzumm korkma
Işıkları açık bırak karanlıkta çıkıyorlar onlar genelde
Sabah da kalkıp evin her yerini ilacla
Yok ısınma haraketlerini yapmisdim..Galiba squat'ı yalnış yaptim..Bu gün hafifledi agrilarim..ama çökük hala duruyo..Kas ağrın mi var yoksa başka tür bi ağrı mi?
Isınmadan yapmış veya yanlış yapmış olabilir misin squatı ?
Tatlım bende bir ilaç var adına bakıp sana yazayım. Çok harika 6 ay etkili hiç canlı böcek görmüyorsun.Yatmadan her yere ilaç sıktım canım iyi zehirlenmedim o kokudan, ama bunlar ilaçtan sadece sersemliyor ölmüyor. Hala mutfağa gidemiyorum ya off, nasıl bakcam onlara, nasıl alıp atcam, igrenc
Bir günde çökük falan olmaz. Yanlış yapsanız dahi. Ayrıca o çökükler selülitlerden dolayı olur. Bende de vardı squatla geçti.Yok ısınma haraketlerini yapmisdim..Galiba squat'ı yalnış yaptim..Bu gün hafifledi agrilarim..ama çökük hala duruyo..
Ay hemen yaz bana, evdeki ilaç bitti birazdan markete gideceğim, o varsa onu alayım.Tatlım bende bir ilaç var adına bakıp sana yazayım. Çok harika 6 ay etkili hiç canlı böcek görmüyorsun.
Bizdeki bitmiş kuzum arkadaşa sordum cevap gelince yazarım sana hemen.Ay hemen yaz bana, evdeki ilaç bitti birazdan markete gideceğim, o varsa onu alayım.
Ay hemen yaz bana, evdeki ilaç bitti birazdan markete gideceğim, o varsa onu alayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?