fitim fitsin fit (squat)

ağrım varken zorlayınca daha da artmaz mı ağrılarım
Üzerine gitmen lazım tatlım
burdakilerin hepsi ben de dahil öyle yaptık
Bırakmadı, alıştırman lazim
Ağrın geçtikten sonra tekrar yapmaya başlasan alışkın olmadığı için kaslarin yine agriycak :)

anladımmm peki son bi soru bu ağrıları hafifletmenin bir yolu yokmu

dün akşam ağrı kesici kremle masaj yaptım bugünde devam ediyim o zaman ağlaya ağlayada olsa yapıcam akşam bildirim yaparım

bu arada kimseyle tanışamadım aslında 28 yaşındayım 5 yıldızlı bir otelde muhasebe şefiyim evliyim haftayada ilk evlilik yıldönümümüz çocuk yok mart ayında düşük yaptım yıl bitene kadarda dinlenme kararı aldık hemde o arada mali müşavirlik stajımı tamamlayacağım benden bu kadar kızlar

Memnun oldum ben de 20 yaşındayım dış hekimi Asistanlığı okuyorum gaziantepliyim haziranda mezun oluyorum atama bekliycem , bekarim:)

Memnun oldum ben de 20 yaşındayım dış hekimi Asistanlığı okuyorum gaziantepliyim haziranda mezun oluyorum atama bekliycem , bekarim:)

bende çok memnun oldum canım benimm

Allah kucağını doldursun canım. Hayırlı evlatların olsun.

Amin hepimizin inşallah

Günaydın

3. günün sonunda hepsi geçecek ama sen ağrılarının azalmasını bekleyip tekrar başlarsan hep ağrın olacak.

tmm söz veriyorum bugün yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…