- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Canım çok doğal ağrıların olmasi ama ağrırken de yapabildiğin kadar yapman lazım
Üzerine gitmen lazım tatlımağrım varken zorlayınca daha da artmaz mı ağrılarım
Üzerine gitmen lazım tatlım
burdakilerin hepsi ben de dahil öyle yaptık
Bırakmadı, alıştırman lazim
Ağrın geçtikten sonra tekrar yapmaya başlasan alışkın olmadığı için kaslarin yine agriycak :)
Tatlım istersen ağrı kesici iç istersen de kas gevseticiyle masaj yapanladımmm peki son bi soru bu ağrıları hafifletmenin bir yolu yokmu
Memnun oldum ben de 20 yaşındayım dış hekimi Asistanlığı okuyorum gaziantepliyim haziranda mezun oluyorum atama bekliycem , bekarim:)dün akşam ağrı kesici kremle masaj yaptım bugünde devam ediyim o zaman ağlaya ağlayada olsa yapıcam akşam bildirim yaparım
bu arada kimseyle tanışamadım aslında 28 yaşındayım 5 yıldızlı bir otelde muhasebe şefiyim evliyim haftayada ilk evlilik yıldönümümüzçocuk yok mart ayında düşük yaptım yıl bitene kadarda dinlenme kararı aldık hemde o arada mali müşavirlik stajımı tamamlayacağım benden bu kadar kızlar
Allah kucağını doldursun canım. Hayırlı evlatların olsun.24 martta düşük yaptim 6 haftalik ti
NerelerdesinnnnnAllah kucağını doldursun canım. Hayırlı evlatların olsun.
GünaydınGünaydın kızlar
3. günün sonunda hepsi geçecek ama sen ağrılarının azalmasını bekleyip tekrar başlarsan hep ağrın olacak.ağrım varken zorlayınca daha da artmaz mı ağrılarım
Geldim kuzum mesajı açayım. Anlatacağım.Nerelerdesinnnnn
Tamam bebegimm merak ettimGeldim kuzum mesajı açayım. Anlatacağım.
Memnun oldum ben de 20 yaşındayım dış hekimi Asistanlığı okuyorum gaziantepliyim haziranda mezun oluyorum atama bekliycem , bekarim:)
Allah kucağını doldursun canım. Hayırlı evlatların olsun.
Günaydın
3. günün sonunda hepsi geçecek ama sen ağrılarının azalmasını bekleyip tekrar başlarsan hep ağrın olacak.
Günaydın canım.günaydın
Ooo sabah erkenden mi yaptın bunları?hemen bildirim yapıyorum45 dk yürüyüş 200 squat 100 sumo squat 60 mekik 60 arkaya tekme 15 dk abs
Supersinhemen bildirim yapıyorum45 dk yürüyüş 200 squat 100 sumo squat 60 mekik 60 arkaya tekme 15 dk abs
sende öylesin fıstığımSupersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?