2 gündür burası sıcak canım. Hatta camları açtık öyle oturuyoruz. Gel madem tatlibikizin pikniğine dahil olalım.Sıcak iyidir kız, soğuk olmasındansa.. Şurda hava bir ısınamadı gitti. Hala kış gibi geliyor bana, cıvıl cıvıl olamadım henüz..
2 gündür burası sıcak canım. Hatta camları açtık öyle oturuyoruz. Gel madem tatlibikizin pikniğine dahil olalım.
bildirim :
100 pilates çemberiyle bacak çalışma
21 dakika trambolin ile zıplama
8 dakika abs workout
50 Alternatıng Lunges
50 Plie squats
50 squat (ağırlıkla)
100 istiridye (ağırlıkla)
50 kneeling heel press
50 köpek işeme
50 one-legged colf rıse
35 şınav
Burdayııız kuzum.Nerelerdesiniz yaaaaa
Gitti mi misafirler?Geldim askimmm ben geldimmm
Yok yaaaa vazgecti yarin oglen gidecekmis Lunem ama ben bugun gezmedim spor yapcam bakim yapcam ya ben ddm gitmedim :))Gitti mi misafirler?
Geçmiş olsun neyin varrr?Arkadaşlar iyi geceler ben ufak bi operasyon geçircem iyileşme sürecinde bi süre spor da yapamiycam. Konuyu takip edicem. iyilestikten sonra aranıza yeniden katılmak üzere
Neden bıraktın kiiMerhabalar... Ben 22 gün yapıp bıraktım. Popom sıkılaşmaya başlamıştı. Bacaklarımı da daha güçlü hissediyordum. Ama yeşilçay ve bol su içmedim. Yeniden başlamalıyım :)
Çok geçmiş olsun canım, umarım önemli bir şey değildir.Arkadaşlar iyi geceler ben ufak bi operasyon geçircem iyileşme sürecinde bi süre spor da yapamiycam. Konuyu takip edicem. iyilestikten sonra aranıza yeniden katılmak üzere
O kadar dayandıktan sonra neden bıraktın ki? En zor kısmı atlatmışsın.Merhabalar... Ben 22 gün yapıp bıraktım. Popom sıkılaşmaya başlamıştı. Bacaklarımı da daha güçlü hissediyordum. Ama yeşilçay ve bol su içmedim. Yeniden başlamalıyım :)
Günaydın tatlışım.Günaydın fistiklaaaaaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?