fitim fitsin fit (squat)

günaydınn fit hatunlar

bildirim yapamadım ama squat ta 3 günümü tamamladım ağrılarıma rağmen günlük squat sayılarımı yapıyorum artı olarak arkaya tekme ve mekik çekiyorum hergün sizce nasıl gidiyorum?

Yok canım yaa elektrik gitti banyoda. Buz gibi suyla durulandım. Ölüyorum boğazım falan çok kötü.

canım boğaz ağrısı ve öksürük için ufak bir kasede bal ve tarçını karıştırıyorum günde üç kere bir tatlı kaşığı yiyorum yarım saat üzerine su içmiyorum..

her ay bademcikleri şişip antibiyotik kullanması gereken ve gittiği her kbb bademciklerini alalım lafını duyan ben ilaç kullanmadan bal tarçın karışımıyla atlatıyorum..

Yok canım yaa elektrik gitti banyoda. Buz gibi suyla durulandım. Ölüyorum boğazım falan çok kötü.
Ay kıyamam canım benim ya, inşallah kötüye gitmeden düzelir. ÇOk geçmiş olsun.
Ben de ayda bir antibiyotik kullanan biriyim, bademciklerim pert durumda, sağlıklı halini gören doktor bile şaşırıyor. Alınması gerek ama aldırmıyorum da, kalbime vuruyor artık.. Bu dediğin bal-tarçını hiç denemedim ama tarçın adet geciktirici olarak kullanılıyor, hem de günde 3 kez çok etkilemiyor mu seni?

hergün kulanmıyorum bunu boğazımda kaşıntı hissettiğim an başlıyorum ilerlemesine izin vermiyor bu zamana kadar gebelik haricinde 1 gün bile regl gecikmesi yaşamadım..

hergün kulanmıyorum bunu boğazımda kaşıntı hissettiğim an başlıyorum ilerlemesine izin vermiyor bu zamana kadar gebelik haricinde 1 gün bile regl gecikmesi yaşamadım..
Benim zaten düzensiz, tarçın uzak dursun benden :) Bal ve zencefil yapıyorum ben de genellikle, o da çok iyi geliyor.

Lunem çok geçmiş olsun aşkımmm

Selinnil le baya konuştuk çenemiz çekildi en son hepınızın dedikodusunu yaptık ihahajahaia
Misafiri varmış gelemiyomus bugün spora başlamış
15 kilo ağırlıkla 60 kez ağırlık çalışmış
45 dk zumba yapmış

En son çok açıkmıştı napti acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…