Teşekkür ler lunecim. Önemli değil canım.Çok geçmiş olsun canım, umarım önemli bir şey değildir.
Biz seni hep bekliyor olacağız.
Sağol canim sana özele yazarimGeçmiş olsun neyin varrr?
geçmiş olsun canım umarım önemli bir şeyin yokturSağol canim sana özele yazarim
bildirim yapmayı unutmuşumbildirim; 180 squat, 100 sumo squat, 30 üçgen, 60 mekik, 40 dakika yürüyüş
Çok hastayım kızlar yaa.
Gözlerimi zor açıyorum.
Yok canım yaa elektrik gitti banyoda. Buz gibi suyla durulandım. Ölüyorum boğazım falan çok kötü.geçmiş olsun temizlik yaparken ceyranda mı kaldın
Yok canım yaa elektrik gitti banyoda. Buz gibi suyla durulandım. Ölüyorum boğazım falan çok kötü.
Lunemmm ya geçmiş olsunnnÇok hastayım kızlar yaa.
Gözlerimi zor açıyorum.
Çok hastayım kızlar yaa.
Gözlerimi zor açıyorum.
Yok canım yaa elektrik gitti banyoda. Buz gibi suyla durulandım. Ölüyorum boğazım falan çok kötü.
Gecmis olsun lunecim. Dikkaat et kendine. Sen lazimsin bizeÇok hastayım kızlar yaa.
Gözlerimi zor açıyorum.
Ay kıyamam canım benim ya, inşallah kötüye gitmeden düzelir. ÇOk geçmiş olsun.Yok canım yaa elektrik gitti banyoda. Buz gibi suyla durulandım. Ölüyorum boğazım falan çok kötü.
Ben de ayda bir antibiyotik kullanan biriyim, bademciklerim pert durumda, sağlıklı halini gören doktor bile şaşırıyor. Alınması gerek ama aldırmıyorum da, kalbime vuruyor artık.. Bu dediğin bal-tarçını hiç denemedim ama tarçın adet geciktirici olarak kullanılıyor, hem de günde 3 kez çok etkilemiyor mu seni?canım boğaz ağrısı ve öksürük için ufak bir kasede bal ve tarçını karıştırıyorum günde üç kere bir tatlı kaşığı yiyorum yarım saat üzerine su içmiyorum..
her ay bademcikleri şişip antibiyotik kullanması gereken ve gittiği her kbb bademciklerini alalım lafını duyan ben ilaç kullanmadan bal tarçın karışımıyla atlatıyorum..
Ay kıyamam canım benim ya, inşallah kötüye gitmeden düzelir. ÇOk geçmiş olsun.
Ben de ayda bir antibiyotik kullanan biriyim, bademciklerim pert durumda, sağlıklı halini gören doktor bile şaşırıyor. Alınması gerek ama aldırmıyorum da, kalbime vuruyor artık.. Bu dediğin bal-tarçını hiç denemedim ama tarçın adet geciktirici olarak kullanılıyor, hem de günde 3 kez çok etkilemiyor mu seni?
Benim zaten düzensiz, tarçın uzak dursun benden :) Bal ve zencefil yapıyorum ben de genellikle, o da çok iyi geliyor.hergün kulanmıyorum bunu boğazımda kaşıntı hissettiğim an başlıyorum ilerlemesine izin vermiyor bu zamana kadar gebelik haricinde 1 gün bile regl gecikmesi yaşamadım..
geçmiş olsun lunemÇok hastayım kızlar yaa.
Gözlerimi zor açıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?