- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Lunem çok geçmiş olsun aşkımmm
Selinnil le baya konuştuk çenemiz çekildi en sonhepınızın dedikodusunu yaptık ihahajahaia
Misafiri varmış gelemiyomus bugün spora başlamış
15 kilo ağırlıkla 60 kez ağırlık çalışmış
45 dk zumba yapmış
En son çok açıkmıştı napti acaba
Bildirim zamani
200 squat
50 iseyen kopek
30 ucgen
50 capraz mekik
30 istirdye
15 sumo squat
15 dk karsik plates
8 min abs
Dedik kii Lune ne azimli kadın yaa dedikkDedikodu muuuneler konustunuz bakemm
Dedik kii Lune ne azimli kadın yaa dedikkkulagi çinladi mi acaba luneninn
hadi bakalım bana fikir sunun
bir hırka aldım pembe
içine ne renk olur
beyaz demeyin döverimo harici
hadi bakalım moda sever fıstıklar
Gün içinde yağ yakıcı besin alabilirsinarkadaşlar size bir şey sormak istiyorum yağ yakıcı besinler spordan öncemi yoksa sonramı alınmalı?
Gün içinde yağ yakıcı besin alabilirsin
Spordan sonra protein tüketmen gerekir mutlaka mesela iki adet yumurta beyazi gibi
Ben tabi beslenme uzmanı değilim ama bildiğim kadarıyla ve benim yaptığım kadarıylaöncelikle cevapladığınız için teşekkür ederim
mesela bir kaç yerde okuduğuma göre spordan sonra kivi ananas gibi şeyler yemek yağ yakımını hızlandırıyor diyor onu merak ettim bende nette araştırma yaptığımda sürekli farklı bilgiler verildiğini görüyorum mesela spordan önce ne yenmeli ne kadar süre öncesinde yenmeli sporda su içilebilir mi spor bitince ne tüketebilirim fazla kilom yok 5 kilo vermem gerekiyor özellikle basen bölgemden ve cokta az olsa hafif bel bölgemden vermek istiyorum akşam 8 gibi spor yapabiliyorum bunlar için besinler değişiyor muçok kafam karıştı sürekli araştırma içindeyim
krem..sutlu kahverengi olabilir bej olurhadi bakalım bana fikir sunun
bir hırka aldım pembe
içine ne renk olur
canım boğaz ağrısı ve öksürük için ufak bir kasede bal ve tarçını karıştırıyorum günde üç kere bir tatlı kaşığı yiyorum yarım saat üzerine su içmiyorum..
her ay bademcikleri şişip antibiyotik kullanması gereken ve gittiği her kbb bademciklerini alalım lafını duyan ben ilaç kullanmadan bal tarçın karışımıyla atlatıyorum..
Ay kıyamam canım benim ya, inşallah kötüye gitmeden düzelir. ÇOk geçmiş olsun.
Ben de ayda bir antibiyotik kullanan biriyim, bademciklerim pert durumda, sağlıklı halini gören doktor bile şaşırıyor. Alınması gerek ama aldırmıyorum da, kalbime vuruyor artık.. Bu dediğin bal-tarçını hiç denemedim ama tarçın adet geciktirici olarak kullanılıyor, hem de günde 3 kez çok etkilemiyor mu seni?
Ayy çok sağol canım deneyeyim bugün.canım boğaz ağrısı ve öksürük için ufak bir kasede bal ve tarçını karıştırıyorum günde üç kere bir tatlı kaşığı yiyorum yarım saat üzerine su içmiyorum..
her ay bademcikleri şişip antibiyotik kullanması gereken ve gittiği her kbb bademciklerini alalım lafını duyan ben ilaç kullanmadan bal tarçın karışımıyla atlatıyorum..
Lunemmm ya geçmiş olsunnn
Ayy canim lunem beniiimmm geçmiş olsun bitane.m
Gecmis olsun lunecim. Dikkaat et kendine. Sen lazimsin bize
Vay vay vay ne dediniz hakkımda?Lunem çok geçmiş olsun aşkımmm
Selinnil le baya konuştuk çenemiz çekildi en sonhepınızın dedikodusunu yaptık ihahajahaia
Misafiri varmış gelemiyomus bugün spora başlamış
15 kilo ağırlıkla 60 kez ağırlık çalışmış
45 dk zumba yapmış
En son çok açıkmıştı napti acaba
Açık pembe ise siyah ta olabilir. Ben toz mavi ile de kullanıyorum.hadi bakalım bana fikir sunun
bir hırka aldım pembe
içine ne renk olur
Ne azimli kadın dedik maşallah dedikkkAyy çok sağol canım deneyeyim bugün.
Vay vay vay ne dediniz hakkımda?
Kızlar çok sağolun yaa hepiniz çok tatlısınız. Bugün daha iyiyim. Akşama da iyi hissedersem spor yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?