fitim fitsin fit (squat)

Dedikodu muuu neler konustunuz bakemm

hadi bakalım bana fikir sunun
bir hırka aldım pembe
içine ne renk olur
beyaz demeyin döverim o harici
hadi bakalım moda sever fıstıklar

Gün içinde yağ yakıcı besin alabilirsin
Spordan sonra protein tüketmen gerekir mutlaka mesela iki adet yumurta beyazi gibi

öncelikle cevapladığınız için teşekkür ederim

mesela bir kaç yerde okuduğuma göre spordan sonra kivi ananas gibi şeyler yemek yağ yakımını hızlandırıyor diyor onu merak ettim bende nette araştırma yaptığımda sürekli farklı bilgiler verildiğini görüyorum mesela spordan önce ne yenmeli ne kadar süre öncesinde yenmeli sporda su içilebilir mi spor bitince ne tüketebilirim fazla kilom yok 5 kilo vermem gerekiyor özellikle basen bölgemden ve cokta az olsa hafif bel bölgemden vermek istiyorum akşam 8 gibi spor yapabiliyorum bunlar için besinler değişiyor mu çok kafam karıştı sürekli araştırma içindeyim

Ben tabi beslenme uzmanı değilim ama bildiğim kadarıyla ve benim yaptığım kadarıyla
Ben de sporumu geç yapabiliyorum gün içi yorgunluğumu anca atıyorum çünkü
9 gibi spora başlıyorum
En gec 7 de yemeğini yemeye çalışıyorum
Belki spora kadar yersem portakal elma yiyorum çünkü spora kadar acikabilirim belki diye güçten düşmemek için
Spor esnasında şu içiyorum çünkü zaten fazlasıyla ter atıyoruz ve susuyorum bilmiyorum içmek yanlış mı ama ben dayanamayıp içiyorum
Spordan sonra protein almaya çalışıyorum protein olarak yumurta tuketiyorum:)

Ayy çok sağol canım deneyeyim bugün.
Lunemmm ya geçmiş olsunnn
Ayy canim lunem beniiimmm geçmiş olsun bitane.m
Gecmis olsun lunecim. Dikkaat et kendine. Sen lazimsin bize
Vay vay vay ne dediniz hakkımda?

Kızlar çok sağolun yaa hepiniz çok tatlısınız. Bugün daha iyiyim. Akşama da iyi hissedersem spor yapacağım.

Günaydınlaaaarrr

La Lune cim 2-3 sayfa önce sormuştum nasıl gidiyorum diye görmedin sanırım günlük squat sayılarımı yapıyorum artı olarak mekik çekiyorum demiştim dün akşam da squat dinlenme günümdü 60 üçgen 30 mekik yaptım boş geçmedim ayva göbeği yok edicemmm popimi mikimmel yapiciimmm

ekstra yapmamı tavsiye edebileceğin birşey varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…