- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
kuzum siyah olsa keske nieyse olmaz gibi geldi evde bi denemeliyim hırka da buAçık pembe ise siyah ta olabilir. Ben toz mavi ile de kullanıyorum.
Günaydınlaaaarrr
La Lune cim 2-3 sayfa önce sormuştum nasıl gidiyorum diye görmedin sanırım günlük squat sayılarımı yapıyorum artı olarak mekik çekiyorum demiştim dün akşam da squat dinlenme günümdü 60 üçgen 30 mekik yaptım boş geçmedim ayva göbeği yok edicemmm popimi mikimmel yapiciimmm
ekstra yapmamı tavsiye edebileceğin birşey varmı?
Bildirim zamanı fıstıklaaaaaaarrr
♥ 40 dk pilates ( sadece karın )
♥ 50 sumo squat
♥ 200 thing master aletiyle iç bacak çalışma
Sabah sabah gozumu actim ve direk trambolinin ustunde ziplamaya basladim
5 dk trambolin de zip zip zipladimmm sabah sporum bu :)) aksama dogru devam sporaaa :))
Canım rahatsızım o yüzden gözümden kaçmış olabilir. Arttırıyorsan gayet iyi. Extra olarak abs videosu yapabilirsin. Mekik sadece belli bölgeleri çalıştırır.
Kendi yaptığım video bu canım.sorunum göbek bölgemde canım mekik ve üçgen az diyorsan abs yapıyım ama örtmenim o ne bilmiom
Canım bu tam pembe de değil daha çok yavruağzı gibi. Bu tonuyla siyah olmaz evet.kuzum siyah olsa keske nieyse olmaz gibi geldi evde bi denemeliyim hırka da bu
Arkadaşlar birkaç gündür rahatsız olduğum için özel mesajla ve forumla çok ilgilenemedim. Özür dilerim.
Öncelikle mesajla ilgili fikirlerimi açıklayayım. Görüşlerim tartışmaya açıktır.
Foto mesajlarını artık 2 haftada bir açmaya karar verdim. Değişikliklerin daha belirgin fark edilmesi için.
Onun haricinde de Fotoğraf yüklemeye zahmet etmeyen Grey, Deadline ve Archangelus arkadaşlarımız bir daha ki özel mesajda yer almayacaklar.
Sadece Dead'in özel durumu yani netinin olmaması ve telefonunun kötü foto çekiyor olması durumu tolore edebilir. Onu da yine size bırakıyorum. Buradan olmasa dahi özelden de fikirlerinizi yazabilirsiniz.
Ayrıca konuşma bitince herkesin çıkması önemli, fotoğrafların kalmaması açısından.
bebegım ben gecen gun eskı mesajları falan temızlerken bızım bu haftakı mesajı da silmişimArkadaşlar birkaç gündür rahatsız olduğum için özel mesajla ve forumla çok ilgilenemedim. Özür dilerim.
Öncelikle mesajla ilgili fikirlerimi açıklayayım. Görüşlerim tartışmaya açıktır.
Foto mesajlarını artık 2 haftada bir açmaya karar verdim. Değişikliklerin daha belirgin fark edilmesi için.
Onun haricinde de Fotoğraf yüklemeye zahmet etmeyen Grey, Deadline ve Archangelus arkadaşlarımız bir daha ki özel mesajda yer almayacaklar.
Sadece Dead'in özel durumu yani netinin olmaması ve telefonunun kötü foto çekiyor olması durumu tolore edebilir. Onu da yine size bırakıyorum. Buradan olmasa dahi özelden de fikirlerinizi yazabilirsiniz.
Ayrıca konuşma bitince herkesin çıkması önemli, fotoğrafların kalmaması açısından.
Hangisini canım? Fotoların olduğunu mu? İkimizin özel konuşmasını mı?bebegım ben gecen gun eskı mesajları falan temızlerken bızım bu haftakı mesajı da silmişim
fotoların oldugu kuzum onu da ısaretlemısım yanlışlıklaHangisini canım? Fotoların olduğunu mu? İkimizin özel konuşmasını mı?
Olsun kuzum çıktık ondan da zaten.fotoların oldugu kuzum onu da ısaretlemısım yanlışlıkla
haber veryım dedımm
Evet en az 2 hafta düzenli bildirim olamadan mesaja giriş olmuyor.ben yeniyim diye mi bilmiyorum msj olayını
katılıyorum bendeArkadaşlar birkaç gündür rahatsız olduğum için özel mesajla ve forumla çok ilgilenemedim. Özür dilerim.
Düzenli bildirim yap sonra gel en keyifli sohbetlerimizee:))ben yeniyim diye mi bilmiyorum msj olayını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?