fitim fitsin fit (squat)

Canım rahatsızım o yüzden gözümden kaçmış olabilir. Arttırıyorsan gayet iyi. Extra olarak abs videosu yapabilirsin. Mekik sadece belli bölgeleri çalıştırır.
Bildirim zamanı fıstıklaaaaaaarrr

♥ 40 dk pilates ( sadece karın )
♥ 50 sumo squat
♥ 200 thing master aletiyle iç bacak çalışma
Sabah sabah gozumu actim ve direk trambolinin ustunde ziplamaya basladim
5 dk trambolin de zip zip zipladimmm sabah sporum bu :)) aksama dogru devam sporaaa :))

Canım rahatsızım o yüzden gözümden kaçmış olabilir. Arttırıyorsan gayet iyi. Extra olarak abs videosu yapabilirsin. Mekik sadece belli bölgeleri çalıştırır.

sorunum göbek bölgemde canım mekik ve üçgen az diyorsan abs yapıyım ama örtmenim o ne bilmiom

Arkadaşlar birkaç gündür rahatsız olduğum için özel mesajla ve forumla çok ilgilenemedim. Özür dilerim.

Öncelikle mesajla ilgili fikirlerimi açıklayayım. Görüşlerim tartışmaya açıktır.

Foto mesajlarını artık 2 haftada bir açmaya karar verdim. Değişikliklerin daha belirgin fark edilmesi için.

Onun haricinde de Fotoğraf yüklemeye zahmet etmeyen Grey, Deadline ve Archangelus arkadaşlarımız bir daha ki özel mesajda yer almayacaklar.

Sadece Dead'in özel durumu yani netinin olmaması ve telefonunun kötü foto çekiyor olması durumu tolore edebilir. Onu da yine size bırakıyorum. Buradan olmasa dahi özelden de fikirlerinizi yazabilirsiniz.

Ayrıca konuşma bitince herkesin çıkması önemli, fotoğrafların kalmaması açısından.

Ben herşeye katılıyorum ve onayliyorum canim

bebegım ben gecen gun eskı mesajları falan temızlerken bızım bu haftakı mesajı da silmişim

ben yeniyim diye mi bilmiyorum msj olayını

katılıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…