- 17 Ağustos 2014
- 44
- 24
- 3
- 31
Memnunum motîvasyon kaybı oluyo zaman zaman sadece bana başlangıçta kaç squat önerirsinElbette sorabilirsin ben spor programın var olunca karışmak istemedim. Memnun değil misin sporundan?
İstersen bunlara ilk sayfadaki sporlardan ek yapabilirsin. İlk sayfayı oku sonra konuşalım yeniden.
Beslenmene dikkat edersen hiçbir kalınlaşma olmaz hatta incelme oldu bende 2-3 cm. Ama illa incelsin istiyorsan side kick squat yapabilirsin.kalça şekillendirirken üst bacak kalınlaşmasının önüne geçmenin bi yolu yok mu ya boyum 1.68 bide üst bacağım kalınlaşırsa kaç gösteririm artık bilmiyorum
Üst bacak kalınlaşıyormu squat la ?kalça şekillendirirken üst bacak kalınlaşmasının önüne geçmenin bi yolu yok mu ya boyum 1.68 bide üst bacağım kalınlaşırsa kaç gösteririm artık bilmiyorum
Ben ilk başta ilk sayfadaki pembe taytlı kızın yanındaki tabloyu bitirdim günde de 100-150 squat yapıyorum.Memnunum motîvasyon kaybı oluyo zaman zaman sadece bana başlangıçta kaç squat önerirsin
4 aydır yapıyoruz, kimse böyle bir şey söylemedi. Ama akşam oturup her türlü abur cubur tüketilirse, ağır yağlı yiyecekler olursa yemekte bunun sorumlusu squat olmaz.Üst bacak kalınlaşıyormu squat la ?
Haklısın benim zaten bi beslenme programım var çok teşekkür ederim spor yapdıkça bildirim yapcam4 aydır yapıyoruz, kimse böyle bir şey söylemedi. Ama akşam oturup her türlü abur cubur tüketilirse, ağır yağlı yiyecekler olursa yemekte bunun sorumlusu squat olmaz.
bunu hiç bilmiyordum çok teşekkürler cevabınız içinBeslenmene dikkat edersen hiçbir kalınlaşma olmaz hatta incelme oldu bende 2-3 cm. Ama illa incelsin istiyorsan side kick squat yapabilirsin.
bildiğim kadarıyla evet. Özellikle ağırlıkla birlikte çalışıyorsanız. squata başlamıştım ama hafif kalınlaşma farkedince bıraktım korktum. Belki beslenme şeklimden veya başka bir şeyden de kaynaklanmış olabilir ama bir kaç tane böyle yorum da okumuştumÜst bacak kalınlaşıyormu squat la ?
bildiğim kadarıyla evet. Özellikle ağırlıkla birlikte çalışıyorsanız. squata başlamıştım ama hafif kalınlaşma farkedince bıraktım korktum. Belki beslenme şeklimden veya başka bir şeyden de kaynaklanmış olabilir ama bir kaç tane böyle yorum da okumuştum
anladım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinSekerPancarii ağırlıkla çalıştı. İstersen ona da sorabilirsin. Çoğu kişi baştaki kas şişmelerini kalınlık olarak algılıyor.
5kg ve üstü ağırlıklar zaten üst bacak kalınlaşsın diye kullanılıyor.
Rica ederim.anladım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
Squat bacak kalınlaştırmaz diye kocaman yaz bence ilk sayfaya çünkü bana da hep bu soru soruluyor.4 aydır yapıyoruz, kimse böyle bir şey söylemedi. Ama akşam oturup her türlü abur cubur tüketilirse, ağır yağlı yiyecekler olursa yemekte bunun sorumlusu squat olmaz.
Üst bacak kalınlaşıyormu squat la ?
bildiğim kadarıyla evet. Özellikle ağırlıkla birlikte çalışıyorsanız. squata başlamıştım ama hafif kalınlaşma farkedince bıraktım korktum. Belki beslenme şeklimden veya başka bir şeyden de kaynaklanmış olabilir ama bir kaç tane böyle yorum da okumuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?