fitim fitsin fit (squat)

kalça şekillendirirken üst bacak kalınlaşmasının önüne geçmenin bi yolu yok mu ya boyum 1.68 bide üst bacağım kalınlaşırsa kaç gösteririm artık bilmiyorum

Elbette sorabilirsin ben spor programın var olunca karışmak istemedim. Memnun değil misin sporundan?
İstersen bunlara ilk sayfadaki sporlardan ek yapabilirsin. İlk sayfayı oku sonra konuşalım yeniden.
Memnunum motîvasyon kaybı oluyo zaman zaman sadece bana başlangıçta kaç squat önerirsin

kalça şekillendirirken üst bacak kalınlaşmasının önüne geçmenin bi yolu yok mu ya boyum 1.68 bide üst bacağım kalınlaşırsa kaç gösteririm artık bilmiyorum
Beslenmene dikkat edersen hiçbir kalınlaşma olmaz hatta incelme oldu bende 2-3 cm. Ama illa incelsin istiyorsan side kick squat yapabilirsin.

4 aydır yapıyoruz, kimse böyle bir şey söylemedi. Ama akşam oturup her türlü abur cubur tüketilirse, ağır yağlı yiyecekler olursa yemekte bunun sorumlusu squat olmaz.
Haklısın benim zaten bi beslenme programım var çok teşekkür ederim spor yapdıkça bildirim yapcam

Üst bacak kalınlaşıyormu squat la ?
bildiğim kadarıyla evet. Özellikle ağırlıkla birlikte çalışıyorsanız. squata başlamıştım ama hafif kalınlaşma farkedince bıraktım korktum. Belki beslenme şeklimden veya başka bir şeyden de kaynaklanmış olabilir ama bir kaç tane böyle yorum da okumuştum

SekerPancarii ağırlıkla çalıştı. İstersen ona da sorabilirsin. Çoğu kişi baştaki kas şişmelerini kalınlık olarak algılıyor.
5kg ve üstü ağırlıklar zaten üst bacak kalınlaşsın diye kullanılıyor.

Üst bacak kalınlaşıyormu squat la ?

Canim benim sorunlu bölgem bacaklarim-di 250 lik tabloyu bitirdim hergün 100 squat yapiyorum hemde agirlikla cogu zaman ama bacagim kalinlasmadi aksine inceldi sogumayi bacak esnetneyi unutmamak lazim

Ben uzun bi süre 2 ay falan 2 kilo ağırlıkla squat 10 kilo ağırlıkla deatlift yaptim (squat benzeri bi haraket) sonuc bacaklarim hiç kalinlasmadi güzel bir kas oluştu üst bacakta bu kadar yeterli olduğunu düsündügum zaman ağırlığı biraktip sqauta devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…