fitim fitsin fit (squat)

Hayırlı olsun bitanemm
Tam okuyamadım ne aldın ne kadara aldın

Ahahha koptum yaaa
Sen beni ara birlikte beyin fırtınası yapıp buluruz adını
Lg G3 aldim bebegim 1300'e gittigidiyor dan :)) saol bebegim zeytinin fotolarini ceker ceker atarim size artik :))

Oo hayırlı olsuuunnn
ben de G3 almaya gittim s5 aldım çıktım
Çek cek gönderrrr :))))
Istedigim iphone du ama onun icin 2 ay beklemem gerekiyodu bnmde o kadar vaktim yoktu normalde bunuda 1 ay sonra alicaklardi ama dun oturup agladim telefonum ses kayitlarini silmis dayanamamislar bizimkilerde :))

Istedigim iphone du ama onun icin 2 ay beklemem gerekiyodu bnmde o kadar vaktim yoktu normalde bunuda 1 ay sonra alicaklardi ama dun oturup agladim telefonum ses kayitlarini silmis dayanamamislar bizimkilerde :))
Oy Kıyamam yaaa
ben de bilerek ulasmiyodum onlara telefonum olmadığında
Arkadaşlarm watsapta ben niye yokum dedim aldılar Ahaha D

selam kızlar bir laptop aldım ayrıca internet aldım ama daha baglamadilar bir hafta bekleyecekmisim az kaldı kavusmamiza tartı aldım ayrıca herşey tamam hazırım geri dönüşe telefonumun internet paketi bitmis o yüzden gelemiyorum şu internet baglansa da gelsem ozledim buraları

Hosgeldinnn bebegimmmmm :))) tamamen kavusmaya az kaldi desene Deaddd bomba gibi donuyorrr :)))

Evin icinde kayip oldu cikmiyo ortaya saklaniyor
Ya ısırırim o kulaklarını koparirim gözlerini patlatirim onun
Hosgeldin dead im naslsinnn

Kızlar şekerpancarı nerdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…