Lg G3 aldim bebegim 1300'e gittigidiyor dan :)) saol bebegim zeytinin fotolarini ceker ceker atarim size artik :))Hayırlı olsun bitanemm
Tam okuyamadım ne aldın ne kadara aldın
Ahahha koptum yaaa
Sen beni ara birlikte beyin fırtınası yapıp buluruz adını
Oo hayırlı olsuuunnnLg G3 aldim bebegim 1300'e gittigidiyor dan :)) saol bebegim zeytinin fotolarini ceker ceker atarim size artik :))
Tamam aşkım ararım bu ara bıraz yogunum ama en kısa zamanda topik dedikodusu yapalımHayırlı olsun bitanemm
Tam okuyamadım ne aldın ne kadara aldın
Ahahha koptum yaaa
Sen beni ara birlikte beyin fırtınası yapıp buluruz adını
Açılışı yap bakalım, at bir foto. Ona göre bakalım netlik falan nasıl?Lg G3 aldim bebegim 1300'e gittigidiyor dan :)) saol bebegim zeytinin fotolarini ceker ceker atarim size artik :))
EdepsizlerTamam aşkım ararım bu ara bıraz yogunum ama en kısa zamanda topik dedikodusu yapalım
Aman benım kafam karısıyo kan ter içinde kalıyom zatenkız aslında adları daha karışık high extension yok leg press machine
Leg Adduction dha bisürü var da butterfly basit diye ezberledim
Ssssss caktirmaaaaaaTamam aşkım ararım bu ara bıraz yogunum ama en kısa zamanda topik dedikodusu yapalım
Ama biz iyi dedikodu yapıyoz lunemmm kötü şeyler konusmuyozEdepsizler
Istedigim iphone du ama onun icin 2 ay beklemem gerekiyoduOo hayırlı olsuuunnn
ben de G3 almaya gittim s5 aldım çıktım
Çek cek gönderrrr :))))
YaihahahahhahahahahahEdepsizler
Benım her hafta attıgım fotolardakı netlıge bak onla cekıyorum lunecmAçılışı yap bakalım, at bir foto. Ona göre bakalım netlik falan nasıl?
Oy Kıyamam yaaaIstedigim iphone du ama onun icin 2 ay beklemem gerekiyodubnmde o kadar vaktim yoktu normalde bunuda 1 ay sonra alicaklardi ama dun oturup agladim telefonum ses kayitlarini silmis dayanamamislar bizimkilerde :))
Pazartesi onla atarimAçılışı yap bakalım, at bir foto. Ona göre bakalım netlik falan nasıl?
Zeytin nerde ki bulcaksinnnnPazartesi onla atarimsimdi zeytini bulursam elimdekiyle cekiyim ozelden atarim sizeee :))
HahahahhaOy Kıyamam yaaa
ben de bilerek ulasmiyodum onlara telefonum olmadığında
Arkadaşlarm watsapta ben niye yokum dedim aldılar Ahaha D
Evin icinde kayip olduZeytin nerde ki bulcaksinnnn
Hosgeldinnn bebegimmmmm :))) tamamen kavusmaya az kaldi desene Deaddd bomba gibi donuyorrr :)))selam kızlar bir laptop aldım ayrıca internet aldım ama daha baglamadilar bir hafta bekleyecekmisim az kaldı kavusmamizatartı aldım ayrıca herşey tamam hazırım geri dönüşe telefonumun internet paketi bitmis o yüzden gelemiyorum şu internet baglansa da gelsem ozledim buraları
Ya ısırırim o kulaklarını koparirim gözlerini patlatirim onunEvin icinde kayip olducikmiyo ortaya saklaniyor
Hosgeldin dead im naslsinnnselam kızlar bir laptop aldım ayrıca internet aldım ama daha baglamadilar bir hafta bekleyecekmisim az kaldı kavusmamizatartı aldım ayrıca herşey tamam hazırım geri dönüşe telefonumun internet paketi bitmis o yüzden gelemiyorum şu internet baglansa da gelsem ozledim buraları
Olsun bana da anlatınAma biz iyi dedikodu yapıyoz lunemmm kötü şeyler konusmuyoz
Bana da deyin kim demiş ne demiş ne zaman demiş?Yaihahahahhahahahahah
Yok güzelim maksat zeytini akşam neşesi yapmak.Benım her hafta attıgım fotolardakı netlıge bak onla cekıyorum lunecm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?