Yaptığım bir şey yok zaten tüm gün uzandım durdum, bakacak kimsem yok kuzum gel sen bak bana
Ben de bu sene başında çok kötü oldum. Serumlar yedim, kimsenin haberi olmadı. Açlıktan ölecektim ama daha doğrulduğum an tüm dünya dönmeye başlıyordu. Bir tas çorba diyordum ya bir tas çorbaya muhtaç kaldım gerçekten.. Çok kötüydü. 2. senem doluyor. Seneye yaza 3 sene dolacak ve tayin hakkım doğuyor ama yine zorunlu hizmet bölgesine isteyebiliyorum.Ayy bilirim yalnızlık nedir. Bende burada bayılacak kadar hasta olup tek başıma yatmıştım. Kimse kapımı çalmamıştı. Bekardım o zamanlar.
Çok kötüydü o günler, inş. bir an önce kurtulursun oradan. Kaçıncı yılın tayin isteyecek misin?
Ben de bu sene başında çok kötü oldum. Serumlar yedim, kimsenin haberi olmadı. Açlıktan ölecektim ama daha doğrulduğum an tüm dünya dönmeye başlıyordu. Bir tas çorba diyordum ya bir tas çorbaya muhtaç kaldım gerçekten.. Çok kötüydü. 2. senem doluyor. Seneye yaza 3 sene dolacak ve tayin hakkım doğuyor ama yine zorunlu hizmet bölgesine isteyebiliyorum.
Ev arkadaşım yok canım, ilk geldiğimde 1 dönem cemaat evi tarzı bir yere girmiştim kalacak yer bulamadığım için, 1 dönem zor sabrettim kötü ayrıldım ordan.. Aynı eve çıkacağım arkadaş (sağlıkçı) son anda tayin istedim çıktı dedi bıraktı beni yüzüstü.. Tek kalakaldım ben de.. Okulda da kafa dengim bir arkadaş yok, evliler zaten, okul dışında birbirleriyle görüşüyorlar ama beni almıyorlar eşleriyle beraber takıldıkları için.. Anlayacağın kimsem yok. Bir yukarıda ev sahibimin hanımı var onunla da biliyorsunuz zaten dertlerimi..Yine de buradan iyi olur gittiğin yer canım, en azından bir dışarı çıkarsın. Ev arkadaşın yok mu? Ya da görüştüğün komşu vs.?
Çok zor yalnızlık, kıyamam yaa içimde hissettim hüznünü. Yedin mi bir şeyler aç mısın?
Bilmez miyim yukarıdaki gürültüleri. Gece uyanmalarını falan. Çok zor canım Allah yardımcın olsun. Kraker tarzı falan varsa onlar da sakinleştirir mideni.Ev arkadaşım yok canım, ilk geldiğimde 1 dönem cemaat evi tarzı bir yere girmiştim kalacak yer bulamadığım için, 1 dönem zor sabrettim kötü ayrıldım ordan.. Aynı eve çıkacağım arkadaş (sağlıkçı) son anda tayin istedim çıktı dedi bıraktı beni yüzüstü.. Tek kalakaldım ben de.. Okulda da kafa dengim bir arkadaş yok, evliler zaten, okul dışında birbirleriyle görüşüyorlar ama beni almıyorlar eşleriyle beraber takıldıkları için.. Anlayacağın kimsem yok. Bir yukarıda ev sahibimin hanımı var onunla da biliyorsunuz zaten dertlerimi..
Ispanak yedim canım ama çıkardım bir kısmını, mide kabul etmiyor. Biraz tuzlu kuruyemiş yedim şimdi ona tepki vermedi bakalım, inşallah bir şey olmaz. Çok sağol kuzum düşünmen yeter
Hatta geçenlerde erkek hocalardan biri evli bir bayan hocaya dedi ki "Hocam hep x kişileri çağırıyorsunuz ne bileyim Tikkabilla hocayı falan da çağırın arada" dedi, "O bekar ya evli olsa tabi onu da çağırırdım" dedi güldü benim yanımda, şok oldum ama bişi diyemedim ne diyeyim kiBilmez miyim yukarıdaki gürültüleri. Gece uyanmalarını falan. Çok zor canım Allah yardımcın olsun. Kraker tarzı falan varsa onlar da sakinleştirir mideni.
Bir de öyle bir şey var sanki yiyeceksin eşlerini. Benim ve eşimin en yakın arkadaşlarımız bekar, gayet de efendi gibi takılabiliyoruz.
Hatta geçenlerde erkek hocalardan biri evli bir bayan hocaya dedi ki "Hocam hep x kişileri çağırıyorsunuz ne bileyim Tikkabilla hocayı falan da çağırın arada" dedi, "O bekar ya evli olsa tabi onu da çağırırdım" dedi güldü benim yanımda, şok oldum ama bişi diyemedim ne diyeyim ki
Valla filmlerdeki gibi her türden insan var öğretmenler odasında, bir de köy okulu olmasına ve az öğretmen olmasına rağmen böyle.. Kalabalık okulları düşünemiyorum.Var böyle şuursuzlar canım ya. Benim eski çalıştığım okulda da yatak odası maceralarını anlatırlardı öğretmenler odasında.-Öğle yemeğini orada yiyorduk.- Sonra da ayyy Lune bekar bilmeeezz diyip gülüyorlardı. Bekarlar vebalı ya. Zaten bu düşüncedekilerle takılsan da ancak canını sıkarlar kaynana-bebek derdiyle. Çünkü kendileri bir koca bularak dünyanın en mühim ve zor işini başarmışlardır.
Bizde bir öğretmen vardı, kadın avuç avuç antidepresan kullanıyordu, eşiyle çok ağır problemleri vardı. Bize de diyordu ki "aman eş seçimi çok önemli bak ben bekledim en iyisini seçtim. Başsavcı benim eşim." Mesleği ne olursa olsun sen mutlu değilsin ya.
Kalabalık okullar daha iyidir canım herhalde. En azından ben öyle ümit ediyorum. Merhaba-merhaba. Dersin bitti çık git.Valla filmlerdeki gibi her türden insan var öğretmenler odasında, bir de köy okulu olmasına ve az öğretmen olmasına rağmen böyle.. Kalabalık okulları düşünemiyorum.
Sen isteyecek misin canım tayin falan?Kalabalık okullar daha iyidir canım herhalde. En azından ben öyle ümit ediyorum. Merhaba-merhaba. Dersin bitti çık git.
Ufak okullarda hele de lojman varsa çok fazla yüzgöz olunuyor. O da bıktırdı artık beni.
cehalet işteHatta geçenlerde erkek hocalardan biri evli bir bayan hocaya dedi ki "Hocam hep x kişileri çağırıyorsunuz ne bileyim Tikkabilla hocayı falan da çağırın arada" dedi, "O bekar ya evli olsa tabi onu da çağırırdım" dedi güldü benim yanımda, şok oldum ama bişi diyemedim ne diyeyim ki
Aynen sanki herkes onların kocalarını kapmak için sırada bekliyor. En başta kocasına güvenmiyorsa zaten diyecek sözüm yok.cehalet işte
bizde misafirhanede kalırken üsy kattaki lojman bayanları
bekar unili kızlar kalmasın falan diyorlardı
sanki o... yuz biz
böyle insanlardan iğreniyorum
3 saat az mı ya, parayı suratlarına çarpsaydın te Allahım, sinir olurum öyle işe..bugün çok sinir oldum ücret ödemek için tam 3 saat sıra bekledim
görevliye hanımefemdi gireyim zaten aylık alıyorsunuz eksik verme sansım yok dedim
yok olmaz falan
eee dedim seansım kaçıyor
herkes bekliyor diyor
çıldırdım ya 3 saat dile kolay
sonra ödeme zamanı geldi orda baska bir adam dediki
hanımefendi girseydiniz derse çıkışta öderdiniz
ee dedim beyefendi sizin gibi demediler ki
resmen zamanım gitti çirkef tipler yüzünden parayla rezil olmak bu heralde
güya belediyenin salonu
sonra girdim bildirimim çok az 1 saat den az kaldım kapanıyor erken çünkü haftasonları
25 x3 mekik
50 squat
50 iç bacak
50 dış bacak
öyle her gördüğü kıza gönlü kayacak kocayı Rabbim hiç birimize nasip etmesin kuzum zatenAynen sanki herkes onların kocalarını kapmak için sırada bekliyor. En başta kocasına güvenmiyorsa zaten diyecek sözüm yok.
aynen birde konuşma sekilleri kaba3 saat az mı ya, parayı suratlarına çarpsaydın te Allahım, sinir olurum öyle işe..
Amin kuzumöyle her gördüğü kıza gönlü kayacak kocayı Rabbim hiç birimize nasip etmesin kuzum zaten
Ay o havaları yok mu zaten, en önemsiz işleri yapanlar nedense en havalı tipler oluyor. Şikayet et bence de kuzuya dönsünler bakalım bi..aynen birde konuşma sekilleri kaba
havaları bey de yok
altı üstü bir bankoda para alıyor
şikayet etcem gerçekten hakettiler
versinler bana iban numarası oraya yatırayım
Amin kuzum
Ay o havaları yok mu zaten, en önemsiz işleri yapanlar nedense en havalı tipler oluyor. Şikayet et bence de kuzuya dönsünler bakalım bi..
Evet canım bu sene 5. yılım benim. Doğu hizmetim de bitti. Hayırlısıyla tayinciyim.Sen isteyecek misin canım tayin falan?
Ne parasıydı ki kuzum?valla insanı şikayetçi yapıyorlar valla ama hakediyorlar
neyi şikayet etsem bakıyorum düzelmiş
ama hakediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?