Ne parasıydı ki kuzum?
3 saat mi bekledin? Ne kadar uzun bir kuyruk varmış öyle. Banka iban no versinler bu ne yaa?!aylık taksit canım spor salonunun
belediyenin spor kompleksi
Ay hadi inşallah, çok sevindim kuzum ya :) Batıya mı isteyeceksin?Evet canım bu sene 5. yılım benim. Doğu hizmetim de bitti. Hayırlısıyla tayinciyim.
Evet canım hatta baya batıya Manisa'ya isteyeceğim. Açılırsa inş.Ay hadi inşallah, çok sevindim kuzum ya :) Batıya mı isteyeceksin?
İnşallah açılır canım, eşin de öğretmen miydi? O nasıl gelecek?Evet canım hatta baya batıya Manisa'ya isteyeceğim. Açılırsa inş.
Evet tatlım ikimiz de bilgisayar öğretmeniyiz. İkimiz de isteyeceğiz, onun puanı benden düşük. Eşime çıkmazsa bir daha eş durumu isteyecek. Umarım ilk atamada olur da evimizi toplar gideriz buradan. Darısı da başına olur.İnşallah açılır canım, eşin de öğretmen miydi? O nasıl gelecek?
Ne mutlu size, çok sevindim gerçekten, evet inşallah darısı başımaEvet tatlım ikimiz de bilgisayar öğretmeniyiz. İkimiz de isteyeceğiz, onun puanı benden düşük. Eşime çıkmazsa bir daha eş durumu isteyecek. Umarım ilk atamada olur da evimizi toplar gideriz buradan. Darısı da başına olur.
İnşallah istediğin olur bitanemEvet tatlım ikimiz de bilgisayar öğretmeniyiz. İkimiz de isteyeceğiz, onun puanı benden düşük. Eşime çıkmazsa bir daha eş durumu isteyecek. Umarım ilk atamada olur da evimizi toplar gideriz buradan. Darısı da başına olur.
Ooo günaydın erkenci kuş.Günaydın bitanelerimmmm
Evet tatlım ikimiz de bilgisayar öğretmeniyiz. İkimiz de isteyeceğiz, onun puanı benden düşük. Eşime çıkmazsa bir daha eş durumu isteyecek. Umarım ilk atamada olur da evimizi toplar gideriz buradan. Darısı da başına olur.
Ne mutlu size, çok sevindim gerçekten, evet inşallah darısı başıma
Inşallah istediginiz yere çıkar bitanem
İnşallah istediğin olur bitanem
Tikkam senin de :)))
Ben de atanırim inşallah mini minnak devlet memuru olurum
Canım çok iyi değilim ama daha iyiyim, çok sağolGünaydın şekerleeerrtikkam geçmiş olsun bitanem bugün iyisindir inşallah
İnşallah kuzumInşallah sende istediğin yere atanirsin tikkamm
İnşallah canım, hayırlısı olur inşallah..İnşallah istediğin olur bitanem
Tikkam senin de :)))
Ben de atanırim inşallah mini minnak devlet memuru olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?