- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Sayfayı nasıl kapatacağımi şaşırdım kız şeker pancarı bunlar ne?Yanımda imam oturuyor bide, elim ayağım titredi
hahahahSayfayı nasıl kapatacağımi şaşırdım kız şeker pancarı bunlar ne?Yanımda imam oturuyor bide, elim ayağım titredi
Görmedi, ters yöne bakıyordu şükür, adam genç niyeti bozmayaydı iyiydi.Hadi yaaagörmemistir inşallah
hoşgeldın bıtanemmKizlar ben geldim o kadar yogunum ki anlatammm odevler odevler odevler havada ucuyordun ormanda 1 saat kadar yurudum ve yarim saat kostum .. Tabi bunun haricinde minik yigenimin pesinden kostum yerinde durmuyor sipam baya hareketli bigun gecirdim :)
Yalniz dogal ortamda kosmak cok yorucu :)
Yok bebegim ya ben dagin tasin kiziyimhoşgeldın bıtanemm
korkmadın mı kız ormanda kurtlar kuşlar yer senııı
bi ormana gıtsen yanına alcagın 3 sey ne olurduYok bebegim ya ben dagin tasin kiziyimkeske ormanda biraksalarda bni orda yasasam hosbuldummm
Ay dur dusiniyimbi ormana gıtsen yanına alcagın 3 sey ne olurdu
zeytınnnnnAy dur dusiniyim
1) hayatta kalmami sagliyacak kadar yiyecek
2) mp3
3) bide cadir
Ben bunlarla yasar giderim
Zeytin evde kalsin o korkarzeytınnnnn
lunecim bak görmüyo musun orda işteee
Pembeliyi de ben alırım
O işeyen köpekler de benim üzerime işesin, tembellikte rekor kırıyorum
Kizlar ben geldim o kadar yogunum ki anlatammm odevler odevler odevler havada ucuyordun ormanda 1 saat kadar yurudum ve yarim saat kostum .. Tabi bunun haricinde minik yigenimin pesinden kostum yerinde durmuyor sipam baya hareketli bigun gecirdim :)
Yalniz dogal ortamda kosmak cok yorucu :)
Gün içinde daha iyiydim canım, dönüşte servis çok kötü yaptı. Çok yorgunum kalkıp bir şey yemeğe halim yok, spor olarak da en azından squat yapma planım var bugün için..Pembeliyi de ben alırım
Nasıl oldun kuzum? İyiysen biraz bir şeyler yapabilirsin.
Gün içinde daha iyiydim canım, dönüşte servis çok kötü yaptı. Çok yorgunum kalkıp bir şey yemeğe halim yok, spor olarak da en azından squat yapma planım var bugün için..
Yaptım canım şimdi ekmek arası bişiler, yiyorum :)En azından pratik sandviç falan yapsan? Ton balığın falan yok mu kuzum? Besinsiz kaldıkça kötü olursun.
hehheheh ay Lunem çok güldürdün beniii yaaaAmaaaan ormancıııı, canııım ormaaancııı.
Şimdi yerim ben seni haaam.
Çok severim ormanda koşmayı falan.
Afiyet olsun canımYaptım canım şimdi ekmek arası bişiler, yiyorum :)
Ben küçükken pek meşhurdu bu şarkı. Aha yaş ortaya çıktı.hehheheh ay Lunem çok güldürdün beniii yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?