fitim fitsin fit (squat)

Gerizekalı, sinir oluyorum böyle çok bilmiş tiplere. Kapatmasan da ne bu hal insan bir fondöten sürer der.
Cildiyeye göründün mü tatlım?

göbek salatalı domatesli zeytinyağlı
kuzum cildim yüzümden canım sıkkın durmadan kapamaktan bıktım cildimi bişeyle
birde birisi yüzünden sıkkın
Oh afiyet olsun kuzum, sıkma canını ya, ben fotoğraflarında öyle abes bir durum göremedim.
Salata candır Uzun zamandır canım nasıl salatalık çekmişse, bugün 5 tane yedim hala canım istiyor. Soğuk soğuk iyi geldi.
Ohh, ben de kalkıp yiyeyim canım çekti. Hatta cacık mı yapsam ne

Gerizekalı, sinir oluyorum böyle çok bilmiş tiplere. Kapatmasan da ne bu hal insan bir fondöten sürer der.
Cildiyeye göründün mü tatlım?

göründün hep aynı basit kremler
kuzum artık lekeler oldu yani cildim akneden çok birde beyazım
dahiliye randevu aldım birde içten baksınlar diye

sen mesela normalde fondoten kullanıyor musun
cildin harika Tikkabilla nında

Kuzum bana mı sordun? Ben kullanmıyorum ama rimel falan süreceksem nadiren göz kapağıma ve göz altıma fondöten sürerim çok az.. Benim de cildim kusursuz değil, siyah noktalarım çok kurtulamıyorum ve yüzümde bazı bölgeler daha farklı renk..

kuzum bilmem ben çok beğendim seni
fondoten de sürmüyprum ama bb krem sürüuyorm bağımlı yapıyor insanı

kuzum bilmem ben çok beğendim seni
fondoten de sürmüyprum ama bb krem sürüuyorm bağımlı yapıyor insanı
Şu aldığım güneş kremi bana çok iyi geldi biliyor musun bu arada, en ufak kızarma, kaşıntı olmadı. Geçen sene alsaymışım keşke, gerçekten güneş benim yüzüme çok zarar verdi ve yaşlandırdı.

Selam La Luna ve diğer güzeller
Bazılarınıza yarışmadan isim olarak aşinayım
Ben 1 ocakta sağlıklı beslenmeye 113.5 kiloyla başladım. Boyum 170. Bugün itibariyle 84.6 kiloyum. Beslenme konusunda hiç bi problemim yok ama spor konusunda çok tembelim, motivasyona ve iteklenmeye ihtiyacım var.şimdiye kadar çoğunlukla haftada 3-4 gün evde yada dışarda yürüyüş yaptım.bazende evdeki aletlerle çalıştım ama fazla değil
29 Kilo verdikten sonra normal olarak yumuşama var. Bazıları hedef kiloya yaklaşınca sıkılaşma yapılmasını savunuyor
Bende başta Lunadan ve diğer arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Sizlerin fazla kilosu yok ama daha benim vermem gereken 20 Kilo var
Banada bi spor programı önerirseniz eminim sizlerin teşvikleriyle bendede biraz spor aşkı doğar
Bu şişkoyuda gruba dahil edermisiniz

Uuu 29 kilo verdiniz demek, maşallah azminize Spor ve motivasyon için doğru yerdesiniz, La Lune size gerekli açıklamaları yapacaktır, bir spor programı oluşturmaya yardım edecektir. İnşallah ilerideki hedeflerinize de ulaşırsınız bu gayretle..

Azminize hayran kaldimm:)))
La Lune gerekli programı olusturucaktir :)
Estağfurullah şişko nasıl laf kilo fazlası diyelim

+50 squat daha yaptim iyi geceler kizlar ben yatiyorum opuldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…