Ben küçükken pek meşhurdu bu şarkı. Aha yaş ortaya çıktı.
bildirim; doğa yürüyüşlerini bir kenara bırakıp ev sporu yaptım
10 dk trambolin
150 pilates çemberiyle bacak çalışma
30 şınav
50 arkaya tekme
50 köpek işeme
60 havaya tekme
50 yana bacak açma
60 sumo squat
100 squat (ağırlıkla)
Selamlar Kızlaaarr!!!Ben de katılmak istiyorum aranıza.Ben de Squat popişi yapmak istiyorumm...
bildirim; doğa yürüyüşlerini bir kenara bırakıp ev sporu yaptım
10 dk trambolin
150 pilates çemberiyle bacak çalışma
30 şınav
50 arkaya tekme
50 köpek işeme
60 havaya tekme
50 yana bacak açma
60 sumo squat
100 squat (ağırlıkla)
Merhaba, bir spor programın var mı?
İlk sayfayı okudun mu? Ondan sonra konuşalım. Bir de varsa problemli bölgeni, boy ve kilonu yazar mısın?Hayır ama 30 day daily squat challenge ile başlıyım diyorum?
Yok lunem o dundu 2 gundur yurumekten baska bisi yapmiyom ya ev sporlarina dondum yinedoğa yürüyüşünün üstüne mi bunlar?
olur tabi kaç kilosun acaba şuan da ?benimde 15 kilo gibi fazlalıgım var beraber baslayalım hergun motıve edelım kendımızı olurmu
hımm anladım çok teşekkür ederim yarın yürüyüşle beraber başlıyorum inşallahSon 5 kgya kadar yürüyüşle versen o son kiloları da sıkılaşarak def etsen, hem vücudun deforme olmaz hem de daha zayıf görünürsün.
Bol bol cildini nemlendir ki çatlağın da olmasın.
Selam kuzu napıyon? Ben donmakla meşgulüm, ev çok soğuk.. Dışarıda ince giyiniyorum eve gelince polar eşofmanlarselam kızlar
salata yiyorum canım moron moron canım sıkılıyo oleeSelam kuzu napıyon? Ben donmakla meşgulüm, ev çok soğuk.. Dışarıda ince giyiniyorum eve gelince polar eşofmanlar
Her çeşit salata favorimdir, salata olsun yeter bana :) Afiyet olsun canım..salata yiyorum canım moron moron canım sıkılıyo olee
göbek salatalı domatesli zeytinyağlıHer çeşit salata favorimdir, salata olsun yeter bana :) Afiyet olsun canım..
Selam canım, bende yarın anlatacağım excel uygulamalarını seçiyorum. Sorunum uygulamaların çabuk yapılması. Hemen öğreniyorlar ders erken bitiyor diye şube müdürü beni yiyecek.selam kızlar
Bende iyi hissetmiyorum adres ver az stres atayım. Dövelim bir temiz.göbek salatalı domatesli zeytinyağlı
kuzum cildim yüzümden canım sıkkın durmadan kapamaktan bıktım cildimi bişeyle
birde birisi yüzünden sıkkın
Salata candırHer çeşit salata favorimdir, salata olsun yeter bana :) Afiyet olsun canım..
kolay gelsin kuzum yaparsın senSelam canım, bende yarın anlatacağım excel uygulamalarını seçiyorum. Sorunum uygulamaların çabuk yapılması. Hemen öğreniyorlar ders erken bitiyor diye şube müdürü beni yiyecek.
lune sinirim bozuluyor cildim biraz sorunlu benim ve bb krem sürüyorum aslında nefret eidyorıum cildimden benBende iyi hissetmiyorum adres ver az stres atayım. Dövelim bir temiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?