fitim fitsin fit (squat)

Azminize hayran kaldimm:)))
La Lune gerekli programı olusturucaktir :)
Estağfurullah şişko nasıl laf kilo fazlası diyelim
Çok teşekkür ederim kızlar. Daha yolum uzun, hedefim 65 düşmek ortalama 4 -5 ayım daha var.
İnş.burda sizlerinde destekleriyle sporumuda düzenli yapıp hem Kilo verip hemde Fit olurum

Brdaki motivasyonu başka hiçbir yerde bulamazsinizz:)))
Inan o kadar çok istiyorumki sporu severek yapmayı zevk almayı
Zaten birsüredir arada takip ediyordum burayı
Biraz tembel olduğum için yazmaya cesaret edememiştim.baktım olacak gibi değil bütün cesaretimi toplayıp yazdım.
Hadi bismillah diyim sporlu günlere

Fistiklarim cok gec oldu ama anca gelebildim lune atcak valla beni topikden artik bu hafta cok yogunum program smdiden belli sporu aksatmamak icin ugrasiyorum bizim alisveris telas basladi yavas yavas. Bildirim veriyorum.
30 dk tempolu yuruyus
10 dk kosu
20 dk eliptik
75 defa ic bacak icin bisey
75 mekik
100 bel hareketi
Zumbaya giremedm bugun malesef yarin insallah pilatese..

Ben 2 yıldır falan kullanıyorum tatlım, öncesinde sadece özel günlerde kullanırdım. Şimdi de her gün değil, haftada 1-2 gün canım isterse. Cildim yağlı değil, yağlı yiyeceklerden de uzak durursam sorun olmuyor.

Merhaba azminiz çok güzel, hedef kiloya yaklaşınca sıkılaşmaya geçilmesini bende öneriyorum. Yağlar kasa dönüşürse kilo vermeniz yavaşlayabilir. Ne de olsa şu anda tartı aynadan daha önemli sizin için. İdeal kiloya yaklaşınca artık tartıyı bırakıp aynadaki görüntülere göre devam ediyoruz tempomuza.

Sanırım yüzmeye gidiyorsun, haftada kaç gün? Başka spor programın var mı? Ve spora ne kadar zaman ayırabilirsin?

Haftaya cumartesi belli olur kaçamaklar kuzum. Neyse ki 30 dk yürüyüş 10 dk koşu var yoksa çok az listen. Sanki evde tempon daha mı iyiydi ne?

Haftaya cumartesi belli olur kaçamaklar kuzum. Neyse ki 30 dk yürüyüş 10 dk koşu var yoksa çok az listen. Sanki evde tempon daha mı iyiydi ne?
Bende oyle dusubdum ama bu ara evdede uzun bildirimler veremem sanirim lunecim hep disardayim cnku

Ivir zivirlari tamamliyorm lunecim ya ceyiz valla baska bisey aldigim yok gunluk catal bicagimi tamamladm parca parca aldiydim milyoncu seyleri kaldi yani yarn pazara gtneyi dusunyrm obur gun gelinlk var

Gelinlik resimlerini çek, fikir paylaşırız. Olmaz mı? Belin kaç cm oldu ölçüyor musun?

Ne alabilir, tabi ki de çamaşır alır, biz ikimiz o konuda tam kafa dengiyiz Ama artık alışverişe bir dur demem lazım, para biriktiremiyorum ya.. Gerçi hepsi geleceğe yatırım

Bende çok severim çamaşır ama eşim daha çok pamuk pijamacı. Kızsa da ara ara ondan gizli alıyorum.

Ivir zivirlari tamamliyorm lunecim ya ceyiz valla baska bisey aldigim yok gunluk catal bicagimi tamamladm parca parca aldiydim milyoncu seyleri kaldi yani yarn pazara gtneyi dusunyrm obur gun gelinlk var
Hadi hadi çamaşır da aldın dimi?
Tikkam gorusemedk hic nasil oldun kuzucum
İyiyim kuzum çok şükür

Biz henüz çıkamadık bebeğim. Akşam da ders var, regl olacağım diye tüm sırtım belim ağrıyor. Umarım gün biter. Hem de kolaylıkla.
Allah kolaylık versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…