Uuu 29 kilo verdiniz demek, maşallah azminizeSpor ve motivasyon için doğru yerdesiniz, La Lune size gerekli açıklamaları yapacaktır, bir spor programı oluşturmaya yardım edecektir. İnşallah ilerideki hedeflerinize de ulaşırsınız bu gayretle..
Çok teşekkür ederim kızlar.Azminize hayran kaldimm:)))
La Lune gerekli programı olusturucaktir :)
Estağfurullah şişko nasıl laf kilo fazlası diyelim
Brdaki motivasyonu başka hiçbir yerde bulamazsinizz:)))Çok teşekkür ederim kızlar.Daha yolum uzun, hedefim 65 düşmek ortalama 4 -5 ayım daha var.
İnş.burda sizlerinde destekleriyle sporumuda düzenli yapıp hem Kilo verip hemde Fit olurum
Inan o kadar çok istiyorumki sporu severek yapmayı zevk almayıBrdaki motivasyonu başka hiçbir yerde bulamazsinizz:)))
Ben 2 yıldır falan kullanıyorum tatlım, öncesinde sadece özel günlerde kullanırdım. Şimdi de her gün değil, haftada 1-2 gün canım isterse. Cildim yağlı değil, yağlı yiyeceklerden de uzak durursam sorun olmuyor.göründün hep aynı basit kremler
kuzum artık lekeler oldu yani cildim akneden çok birde beyazım
dahiliye randevu aldım birde içten baksınlar diye
sen mesela normalde fondoten kullanıyor musun
cildin harikaTikkabilla nında
Selam La Luna ve diğer güzeller
Bazılarınıza yarışmadan isim olarak aşinayım
Ben 1 ocakta sağlıklı beslenmeye 113.5 kiloyla başladım. Boyum 170. Bugün itibariyle 84.6 kiloyum. Beslenme konusunda hiç bi problemim yok ama spor konusunda çok tembelim, motivasyona ve iteklenmeye ihtiyacım var.şimdiye kadar çoğunlukla haftada 3-4 gün evde yada dışarda yürüyüş yaptım.bazende evdeki aletlerle çalıştım ama fazla değil
29 Kilo verdikten sonra normal olarak yumuşama var. Bazıları hedef kiloya yaklaşınca sıkılaşma yapılmasını savunuyor
Bende başta Lunadan ve diğer arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Sizlerin fazla kilosu yok ama daha benim vermem gereken 20 Kilo var
Banada bi spor programı önerirseniz eminim sizlerin teşvikleriyle bendede biraz spor aşkı doğar
Bu şişkoyuda gruba dahil edermisiniz
Fistiklarim cok gec oldu ama anca gelebildim lune atcak valla beni topikden artik bu hafta cok yogunum program smdiden belli sporu aksatmamak icin ugrasiyorum bizim alisveris telas basladi yavas yavas. Bildirim veriyorum.
30 dk tempolu yuruyus
10 dk kosu
20 dk eliptik
75 defa ic bacak icin bisey
75 mekik
100 bel hareketi
Zumbaya giremedm bugun malesef yarin insallah pilatese..
Bende oyle dusubdum ama bu ara evdede uzun bildirimler veremem sanirim lunecim hep disardayim cnkuHaftaya cumartesi belli olur kaçamaklar kuzum. Neyse ki 30 dk yürüyüş 10 dk koşu var yoksa çok az listen. Sanki evde tempon daha mı iyiydi ne?
Neler alıyorsun bakalım alışveriş canavarı?Bende oyle dusubdum ama bu ara evdede uzun bildirimler veremem sanirim lunecim hep disardayim cnku
Okuldayim işte kuzum, öğle arasındayız şimdi :)Günaydın kızlar, kimse uğramadı mı topiğe? Bugün benim dinlenme günüm.
Sizler neler yapıyorsunuz?
Ivir zivirlari tamamliyorm lunecim ya ceyiz valla baska bisey aldigim yok gunluk catal bicagimi tamamladm parca parca aldiydim milyoncu seyleri kaldi yaniNeler alıyorsun bakalım alışveriş canavarı?
Tikkam gorusemedk hic nasil oldun kuzucumOkuldayim işte kuzum, öğle arasındayız şimdi :)
Biz henüz çıkamadık bebeğim. Akşam da ders var, regl olacağım diye tüm sırtım belim ağrıyor. Umarım gün biter. Hem de kolaylıkla.Okuldayim işte kuzum, öğle arasındayız şimdi :)
Ne alabilir, tabi ki de çamaşır alır, biz ikimiz o konuda tam kafa dengiyizNeler alıyorsun bakalım alışveriş canavarı?
Ivir zivirlari tamamliyorm lunecim ya ceyiz valla baska bisey aldigim yok gunluk catal bicagimi tamamladm parca parca aldiydim milyoncu seyleri kaldi yaniyarn pazara gtneyi dusunyrm obur gun gelinlk var
Ne alabilir, tabi ki de çamaşır alır, biz ikimiz o konuda tam kafa dengiyizAma artık alışverişe bir dur demem lazım, para biriktiremiyorum ya.. Gerçi hepsi geleceğe yatırım
Hadi hadi çamaşır da aldın dimi?Ivir zivirlari tamamliyorm lunecim ya ceyiz valla baska bisey aldigim yok gunluk catal bicagimi tamamladm parca parca aldiydim milyoncu seyleri kaldi yaniyarn pazara gtneyi dusunyrm obur gun gelinlk var
İyiyim kuzum çok şükürTikkam gorusemedk hic nasil oldun kuzucum
Allah kolaylık versin canımBiz henüz çıkamadık bebeğim. Akşam da ders var, regl olacağım diye tüm sırtım belim ağrıyor. Umarım gün biter. Hem de kolaylıkla.
Benim erkek arkadaşım da pijama sevmez, sakın ileride pijama giyme diye tembihliyorBende çok severim çamaşır ama eşim daha çok pamuk pijamacı.Kızsa da ara ara ondan gizli alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?